Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر یک تحقیق جهانی، داروی ضد مالاریای «هیدروکسی‌کلروکین» که ترامپ آن را در هر فرصتی تبلیغ و می‌گوید مصرف می‌کند، با افزایش تلفات کرونا و مشکلات قلبی در بیماران مبتلا به این ویروس مرتبط است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مطالعه جهانی نشان داده داروی ضد مالاریا که «دونالد ترامپ» به عنوان درمان بیماری «کووید-۱۹» تبلیغ می‌کند، با مرگ‌ومیر بیشتر و مشکلات ضربان قلب در بین بیماران کرونایی در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گزارش منتشر شده در این خصوص در مجله پزشکی «لنست» بر اساس مشاهدات است و آزمایش جامع و دقیق درباره آن انجام نشده است. اما تقریباً بزرگترین مورد از جمع‌آوری اطلاعات بر اساس استفاده این دارو در محیط‌های واقعی و نه آزمایشگاهی است. در این تحقیق ۹۶ هزار بیمار در ۶۷۱ بیمارستان در ۶ قاره مورد بررسی قرار گرفتند.

به گزارش «اسکای نیوز»، دکتر «ماندیپ مهرا»، متخصص قلب در بیمارستانی در بوستون آمریکا، گفت: نه تنها (این دارو) مفید نیست، بلکه ما نشانه مداوم از آسیب‌زا بودن آن را مشاهده کرده‌ایم.

محققان تخمین می‌زنند مرگ مرتبط با استفاده از این دارو، با یا بدون مصرف آنتی‌بیوتیک، حدود ۱۳ درصد است و در بیمارانی که از آن استفاده نمی‌کنند ۹ درصد است. خطر مشکل حاد در تپش قلب هم بیش از پنج برابر بیشتر می‌شود.

دکتر «آرونوف»، رئیس بخش بیماری‌های عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه «وندربیلت» و از کسانی که در این تحقیق مشارکت داشتند نیز گفت: واقعاً (این تحقیق) به ما درجه‌ای از اطمینان را می‌دهد که بعید است از این داروها شاهد فواید در درمان کووید-۱۹ باشیم و حتی شاید مضر باشد.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا از هر فرصتی برای تبلیغ این دارو استفاده کرده و گفته خودش هم داروی «هیدروکسی‌کلروکین» را برای جلویگری از ابتلا یا کاهش علائم مصرف می‌کند. او پیش از این هم تزریق مواد ضدعفونی کننده به بدن را برای جلوگیری از ابتلا پیشنهاد کرده بود که جامعه علمی آمریکا را در شوک فرو برد.

سازمان غذا و و داروی آمریکا هم درباره مصرف این دارو و عوارض آن از جمله مشکلات قلبی هشدار داده است. «آنتونی فائوچی» مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا می‌گوید تاکنون شواهدی درباره تاثیر این دارو در جلوگیری از کروناویروس به دست نیامده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ داروی ضد مالاریا بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران