Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح به تشریح اقدامات نیروهای مسلح در مبارزه با کرونا پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سردار ابوالفضل شکارچی در مراسم رونمایی از کارگروه علمی بررسی آسیب‌های پساکرونا که پیش از ظهر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی(ره) برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز سوم خردادماه روز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: بنده از ابتدای هشت سال دفاع مقدس، در جنگ‌ها حضور و در عملیات آزادسازی خرمشهر شرکت داشتم، البته به خرمشهر نرسیدم و در دوم خرداد آن سال در بیمارستان بستری شدم و روز سوم خرداد، مردم ما را گلباران کردند که خاطره خوبی برای من از این روز تاریخی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی ویروس کرونا در چین شیوع پیدا کرد، نیروهای مسلح در آمادگی قرار گرفت که اگر ویروس به این کشور بیاید، چگونه رفتار کند. از اول اسفند ۹۸ که این ویروس منحوس وارد ایران شد، در آمادگی کامل قرار گرفتیم. البته دشمنان جمهوری اسلامی می‌گفتند که نیروهای مسلح در کار دولت دخالت می‌کنند که اینگونه نبود.

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تا روز ۲۲ اسفند ۹۸ به‌صورت داوطلبانه برای مبارزه با کرونا وارد عمل شدیم، گفت: پس از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل قرارگاه بهداشتی نیروهای مسلح و چهار زیر مجموعه آن شامل سپاه، ارتش، وزارت دفاع و ناجا، روز جمعه ۲۳ اسفند ۹۸ فوری قرارگاه تشکیل شد و جلسه برگزار کردیم.

سردار شکارچی گفت: کمیته بهداشت و درمان و کمیته‌های مختلف دیگر ذیل این قرارگاه تشکیل شد. همچنین ۶ هزار بیمارستان نیروهای مسلح در اختیار مبارزه با کرونا قرار گرفت و بیش از ۳۱ هزار نفر کادر پزشکی و درمانی نیروهای مسلح به اقدامات تخصصی در این حوزه پرداختند.

وی ادامه داد: ۶ هزار و ۵۰۰ نفر سرباز متخصص برای مبارزه با کرونا آمادگی برای همکاری داشتند که از حدود ۳ هزار و ۹۰۰ نفر از آنان استفاده کردیم. همچنین بیش از ۵۰ هزار بسیجی متخصص برای کمک به دولت در مبارزه با ویروس کرونا عمل کردند؛ چنین ظرفیتی در ارتش و نیروهای نظامی آمریکا نیست.

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار بسیجی در مسئله کرونا درگیر شدند و کمک کردند. در واقع می‌توان گفت که یکی از دلایل موفقیت نظام در حوزه کرونا، ظرفیت بالای نیروی انسانی است.

سردار شکارچی عنوان کرد: سازمان جهانی بهداشت ۱۰ هزار کیت تشخیص به ایران داد. اما در وزارت دفاع هر هفته ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا تولید می‌شود. همچنین ۸۰ درصد غربالگری کرونا توسط بسیجیان‌ صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: یک قرارگاه سلامت در نیروهای مسلح تشکیل شد و حدود ۶ هزار طلبه در این عرصه داوطلبانه ساماندهی شدند و به مسائل مردم در هر حوزه‌ای کمک می‌کنند و هدف این است که سلامت مردم به طور کامل تامین شود.

سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: امروز با کمال اقتدار و صداقت می‌گویم که برای اینکه جنگ تمام عیار بیولوژیک آماده هستیم؛ در حال حاضر مستندسازی از تجربیات کرونا در دستور کار نیروهای مسلح قرار گرفته و کارهای خوبی در حال انجام است.

سردار شکارچی بیان کرد: حضور فعال افراد متخصص و علمی در هشت سال دفاع مقدس ستودنی است. مثلا رزمندگان ایرانی برای عبور از اروند ۶ ماه کار علمی انجام دادند و موفقیت‌های جنگ را مرهون توکل به خدا و رشادت‌های نظامی و علمی رزمندگان اسلام هستیم.

وی خاطرنشان کرد: باید مشکلات کشور عالمانه بررسی شود. اگر راهکار برای خروج از مشکلات کرونا بررسی نشود دوران پساکرونا از دوران شیوع کرونا، بدتر می‌شود. بنابراین نیازمند کار علمی برای دوران پساکرونا هستیم؛ در نیروهای مسلح کارهای علمی خوبی برای پساکرونا انجام شده است اما باید با دانشگاه‌ها هم‌افزایی به‌وجود بیاید. برای پیدا کردن راه‌های برون از مشکلات به اساتید نیاز است و باید مشارکت خوبی در زمینه انجام شود.

معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دوران پساکرونا بسیار مهم است و هم می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تلقی شود و قله‌های فتح نشده را فتح کنیم و‌هم می‌تواند تهدید و برای کشور آسیب‌زا باشد. بنابراین باید به دنبال تقویت فرصت دوران پساکرونا باشیم؛ اگر علم در خدمت انقلاب اسلامی قرار بگیرد، برکت الهی نصیب می‌شود و به صورت مضاعف به جای اینکه یک کیلومتر جلو برویم، هزارها کیلومتر جلو می‌رویم. اگر علم در خدمت انقلاب نباشد، مانند آمریکا و کشورهای غربی‌ها می‌شود که اوضاع خوبی ندارند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی ستاد کل نیروهای مسلح نیروهای مسلح مبارزه با کرونا دوران پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: مراسم پایان دوره ۲۳۴ آموزشگاه رزم مقدماتی شهید ثابت‌خواه گیلانغرب متبرک به نام شهید روح‌الله نیازی با حضور سردار دریادار دوم پاسدار سلیمان جرجم؛ رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح با نظم و اقتدار برگزار شد.

این مراسم با استقبال رسمی و اجرای تشریفات و ادای احترام به مقام والای شهدای دفاع از حریم ولایت در ورودی میدان صبحگاه آغاز و سپس با ارائه گزارش تفصیلی پادگان توسط فرمانده مرکز آموزش، ادای سوگند توسط سربازان، اعطاء سردوشی نماینده فراگیران و اجرای حرکات میدانی انجام یافت.

سردار سلیمان جرجم در این مراسم با تبریک هفته عقیدتی سیاسی و تبریک به فراگیران و ورود سردوشی‌بگیران به صحنه خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: امنیت لازمه هر سرزمین، هر ملت و هر موجودیتی است و مسلما مهمترین رکن امنیت، سرمایه انسانی کارآمد خواهد بود. دوران خدمت سربازی مقدمه‌ای است برای گام دوم انقلاب اسلامی که پیشران اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی همچنین خبر داد: با عنایت و تصویب فرمانده معظم کل قوا مدت خدمت وظیفه عمومی در نیرو‌های مسلح، باتوجه به منطقه عملیاتی و وضعیت بومی یا غیربومی بودن سربازان با سه ماه کاهش از ۱۷ تا ۲۴ ماه به ۱۴ تا ۲۱ ماه کاهش تقلیل یافته است که با لحاظ کسری خدمت‌های تاهل و فرزندآوری، ایثارگری، بسیج و مهارت‌آموزی، میانگین مدت خدمت در حال حاضر حدود ۱۴ ماه است.

 

رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: باتوجه به منطقه عملیاتی و وضعیت بومی یا غیربومی بودن سربازان و با لحاظ کسری خدمت‌های تاهل و فرزندآوری و ... میانگین مدت خدمت در حال حاضر حدود ۱۴ ماه است. رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح افزود: بنابراین میانگین خدمت ۱۴ ماهه پیش‌بینی شده در ماده ۱۰۲ برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران از آبان ماه سال ۱۴۰۲ عملیاتی شده است.

معافیت ۳۵ ساله‌ها هنوز قانون و ابلاغ نشده است
سردار جرجم بیان کرد: همچنین با عنایت معظم‌له خدمت سربازی برای مشمولان غایب و غیرغایبی که بالای ۴۰ سال سن داشته و دارای سه فرزند باشند بخشیده شده و این افراد از انجام خدمت سربازی معاف هستند.

وی ادامه داد: موضوع معافیت با ۳۵ سال سن و دو فرزند هنوز قانون نشده است چرا که این موضوع در مجلس تصویب شده، اما شورای نگهبان آن را تایید نکرده و مجدد به مجلس برگشت داده است؛ پس در وهله اول فعلا این موضوع "قانون" نیست و تا این شرایط برای معافیت تبدیل به قانون نشود و ابلاغ نشود، ستاد کل اعلام نظری نمی‌کند.

رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح در پایان گفت: برابر با قانون تمامی فرزندان ذکور باید دوره آموزش‌های نظامی را طی نمایند مگر اینکه معافیت‌های پزشکی داشته باشند؛ طی این دوره آموزشی الزامی است و ارتباطی با میزان تامین منابع انسانی نیرو‌های مسلح ندارد.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • شرایط درمانی و تمرینات حسین طیبی خوب است
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • نشست تخصصی اقتصاد اسلامی، مبارزه با نئولیبرالیسم در حرم مطهر رضوی؛ 12 اردیبهشت
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم