Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، پژوهشگران استرالیایی زیست‌حسگری ساختند که با دستگاه اسکنر سونوگرافی کار می‌کند. این گروه، حسگر اولتراسونیک را برای تشخیص تغییرات سطح pH و کمک به درمان بیماران مبتلا به سرطان و سکته ساخته‌اند.

این پروژه با همکاری محققانی از دانشگاه موناش و موسسه دیابت و قلب بیکر انجام شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زیست‌حسگرها درون بدن انسان وارد شده و سپس اسکنر سونوگرافی به کار می‌رود تا بتوان با کمک امواج اولتراسونیک زیست‌شناساگرها را به‌صورت زنده در بدن اندازه‌گیری کرد.

در این پروژه از نانوذرات صلب استفاده شده‌است، نانوذراتی که در اثر تغییر pH در بدن میزان سفتی آنها تغییر می‌کند. این نشانگرها قادرند تا تغییرات سفتی را به‌صورت سیگنال ایجاد کنند.

از تغییرات pH در بدن می‌توان برای تعیین این که تومور بدخیم در اثر شیمی‌درمانی در حال کاهش است، استفاده کرد. در آینده نزدیک نیز می‌توان از این فناوری برای شناسایی اکسیژن به‌عنوان شاخص مهم در تشخیص آسیب‌های ناشی از سکته یا برای تشخیص پروتئین‌های مربوط به یک بیماری استفاده نمود.

در حال حاضر، این فناوری در حال طی مراحل ثبت پتنت بین‌المللی است. سایمون کوریز از محققان این پروژه که در دپارتمان مهندسی شیمی دانشگاه موناش فعالیت دارد می‌گوید: هدف ما این است که پزشکان این توانایی را داشته باشند تا بتوانند به بیمار بگویند که روی صندلی بنشیند و بعد دارو را به او تزریق کنند. در ادامه پزشک با استفاده از یک دستگاه سونوگرافی معمولی قادر به رصد سطح دارو و همچنین پاسخ بدن نسبت به دارو باشد و به‌صورت زنده این فرآیند را رصد کند. با این کار می‌توان میزان دوز دارو را براساس نیاز بیمار تعیین کرد.

این فناوری در مدل‌های حیوانی مورد آزمایش قرار گرفته تا تغییر pH در آن تشخیص داده شود. این گروه امیدوار است که آزمون‌ها روی مدل‌های حیوانی تداوم یافته و با موفقیت به نتیجه برسد. این گروه تحقیقاتی روی استفاده از این فناوری در درمان بیماری‌های سرطان و سکته متمرکز است.

کد خبر 4932516 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو سلول سرطانی سرطان تحقیقات علمی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو نوآوری تولید اینترنت هوش مصنوعی گوشی هوشمند فناوری فضایی صندوق نوآوری و شکوفایی امنیت اطلاعات پارک فناوری پردیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد