Web Analytics Made Easy - Statcounter

ام‌البنین متقی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود بیش از هشت هزار معلول در شهرستان کاشان اظهار داشت: در ایام شیوع کرونا به دلیل آسیب پذیری این اقشار از جامعه با کمک خیرین و مردم نوع دوست کاشان اقدامات ویژه حمایتی برای عدم ابتلای معلولین شهرستان انجام دادیم.

وی همچنین با اشاره به اجرای برنامه شناسایی اختلالات ژنتیکی در خانواده‌های دارای معلول شهرستان کاشان ابراز داشت: این طرح با هدف پیشگیری از تکرار معلولیت‌های ناشی از این اختلالات اجرا و تا سال آینده ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان با بیان اینکه در اجرای این برنامه تعیین میزان شیوع معلولیت‌ها، شناسایی انواع اختلالات ژنتیکی و آموزش و آگاه‌سازی خانواده‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: تمام آزمایشات و همچنین تست‌های گرفته شده در این طرح به صورت کاملاً رایگان گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح در حال حاضر برای ۳۵۰ معلول سهمیه برای شهرستان کاشان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: افراد دارای معلولیت نیازمند به مشاوره ژنتیک از سایر موارد تفکیک شده و با هماهنگی مددکار مربوطه، فرد معلول و خانواده او جهت انجام مشاوره ژنتیک دعوت می‌شوند.

اهدای یک باب منزل مسکونی به خانواده کاشانی صاحب چهارقلو

متقی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود از اهدای یک باب منزل مسکونی به خانواده‌ای که مدتی پیش در کاشان صاحب فرزندانی چهارقلو شدند خبر داد.

وی با اشاره به اینکه ارزش این ساختمان بیش از شش میلیارد بوده و ۶۰۰ میلیون ریال آن توسط خانواده چهارقلوها تأمین شده است، بیان داشت: مابقی مبلغ این واحد مسکونی ۱۰۵ متری توسط خیرین، اداره بهزیستی کاشان و همچنین بنیاد مستضعفان تأمین شده است.

کد خبر 4932371

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی معلولان ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا روز جهانی قدس بیرجند روابط عمومی راهپیمایی روز قدس مشهد شهرستان کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست برخط سری جلسات ایده پردازی با موضوع فرصت‌های هفته جمعیت با حضور حجت الاسلام رسول ساکی دبیر مجمع فعالان جمعیت کشور و حجت الاسلام محمد مجید دایی دایی، ایده‌پرداز و طراح سامانه دعوت برگزار شد.

در این سری جلسات که در آستانه هفته جمعیت برگزار می‌شود، ایده‌هایی درباره جمعیت مطرح می‌شود، این ایده‌ها تبدیل به یک بسته فرهنگی شده و در اختیار فعالین فرهنگی سراسر کشور قرار می‌گیرد.

در ابتدای نشست مورد اشاره حجت الاسلام دایی دایی گفت: نبودِ ایده از معضلات جبهه انقلاب است. ایده قصه جدی ای است که باید برای آن وقت گذاشته شود.

وی افزود: خوب دیدن و خوب تحلیل کردن به ایده پردازی موفق کمک می‌کند. کسانی که می‌خواهند ایده پردازی کنند باید محیط اطراف، اتفاقاتی که می‌افتد و تجربیات را فعالانه نگاه کنند. اخبار را دنبال کنند. کپی، تلفیق و الگوگیری از مراحل ایده پردازی است. این سه مرحله را باید طی کرد تا به خلاقیت رسید.

طراح سامانه دعوت در ادامه سخنان خود گفت: اگر کسی خواست ایده‌ای را الگو قرار دهد باید آن را عمیق ببیند و این سوالات را از خودش بپرسد که این الگو برای چه کسی است؟ مخاطب الگو کیست؟ هدف از الگو چیست؟

حجت الاسلام ساکی در ادامه این نشست گفت: پیش از این با این مساله مواجه بودیم که در حوزه جمعیت مبلغینی را تربیت کنیم تا مردم را توجیه کنند. اعزام این مبلغین نیاز به فضای تبلیغی و مخاطب داشت که مقدور نبود. مثلاً مبلغ به مسجدی برای تبلیغ می‌رفت، در آن مسجد زن و مرد و خانواده‌ای که جوان باشند و توان فرزندآوری داشته باشند کم بود.

وی افزود: به دنبال راه و ایده جدیدی برای تبلیغ فرزندآوری بودیم که پس جلسات متعدد با فعالان و کنشگران این حوزه به روش‌های تبلیغی جدیدی رسیدیم.

دبیر مجمع فعالان جمعیت کشور در ادامه سخنان خود گفت: تجلیل و تقدیر از خانواده‌هایی که دارای مادر جوان زیر ۴۰ سال و چند فرزند است، یکی از این روش‌های تبلیغی جدید است. از این مادران تجلیل می‌شود تا بفهمند کار اشتباهی نکرده اند. امروز در مدارس شیراز جشن همدم برگزار شد. در این جشن از دانش آموزان و خانواده‌هایی که فرزند نوزاد داشتند تجلیل شد، این هم یکی دیگر از روش‌های تبلیغی جدید است.

حجت الاسلام ساکی گفت: این خانواده‌ها به خصوص مادران تحت آموزش قرار گرفتند تا بتوانند به شبهات حوزه جمعیت پاسخ بدهند، در فضای حقیقی مشغول تبلیغ بشوند و در فضای مجازی به کنش گری بپردازند و دیگران را به مسیر چند فرزندی که خودشان هم در آن قرار دارند، دعوت کنند.

وی در پایان این نشست در خصوص دستیابی به ایده و راه نو افزود: برای رسیدن به ایده باید ذهن با موضوع و مساله درگیر بشود، به اضطرار بیفتد تا دنبال راه نو باشیم. وقتی دنبال راه نو باشیم، شروع به گمانه زنی می‌کنیم، برای این گمانه زنی محدودیتی قائل نباشیم، به صورت بارش فکری گمانه زنی کنیم، در نهایت بهترین آن را انتخاب و پردازش می‌کنیم.

کد خبر 6094896 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند