Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@10:33:30 GMT

آیا کرونا باعث چین و چروک صورت می شود؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۱۱۶۰

آیا کرونا باعث چین و چروک صورت می شود؟

خبرگزاری میزان- یک متخصص پوست به بیان تأثیر بیماری کرونا روی پوست پرداخت. تاریخ انتشار: 15:45 - 03 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۲۶۶

عاطفه گل فشان متخصص پوست و مو در گفتگو با میزان ضمن بیان رابطه بیماری کرونا با پوست گفت: بیماری کرونا موجب درگیری انتهای اندام ها به شکل ضایعات سرمازدگی می شود و ممکن موجب تاول و قرمزی دست و پا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: چگونه در فصل گرما جوش نزنیم؟

وی ادامه داد: ضایعه دیگری که در افراد مبتلا به ویروس کرونا مشاهده شده است، کهیر و ضایعاتی پوستی نظیر جوش های آبله مرغان است.

این متخصص پوست افزود: در ۱۵ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا علائم پوستی قبل سایر علائم نظیر درگیری ریوی، سرفه و ... ظهور پیدا می کند، اما در بیشتر افراد در گیری پوستی بعد از ایجاد علائم اصلی بیماری شروع می شود.

گل فشان در خصوص تأثیر بیماری کرونا بر آغاز روند پیری پوست صورت بیان کرد: معمولا بیماری های مزمن سبب تسریع روند پیری می شوند و از آن جایی که کرونا بیماری مزمنی نیست خودش به تنهایی بر پیری صورت تأثیری ندارد.

وی ضمن تأکید بر نقش استرس در پیری زودرس اظهار کرد: استرس ناشی از بیماری کرونا چه برای افرادی که به این بیماری مبتلا نشده اند و ترس از ابتلا دارند و چه برای مبتلایان به این بیماری که ترس از آسیب های ناشی از این ویروس دارند، می تواند سبب بروز چروک های پوستی و تسریع روند پیری شوند.

گل فشان با بیان اینکه اضطراب موجب کاهش فعالیت کلاژن سازی و الاستین پوست می شودادامه داد: کاهش الاستین و کلاژن سبب افتاده‌ی و چین و چروک پوست می شود.

وی افزود: هنگام استرس هورمون هایی در بدن ترشح می شود که اگر بدن نتواند با آنها سازگاری پیدا کند، به صورت مزمن در بدن ترشح می شوند و سبب بروز بیماری های جسمی نظیر: بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های اعصاب می شود و ابتلا به بیماری های مزمن خود عاملی است که موجب تسریع روند پیری می شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آکنه آکنه پوست جوش صورت بیماری کرونا روند پیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مدیر سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد: ما شاهد تداوم قحطی در نوار غزه و تحت محاصره قرار دادن کمک های بشردوستانه در این باریکه هستیم.

وی افزود: این روند خطرات گسترش بیماری های واگیردار در نوار غزه را تشدید می کند.

مدیر سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: ما شدیداً نیاز داریم به صورت مستمر و امن به ساکنان نوار غزه دسترسی داشته باشیم. باید هر چه سریعتر آتش بس در این باریکه اجرا شود.

در همین راستا ۵۰ نهاد فعال در زمینه حقوق بشر در سراسر جهان طی نامه ای خطاب به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تاکید کردند: ما نسبت به هر گونه حمله به شهر رفح هشدار می دهیم. این حمله می تواند باعث نابودی کامل روند توزیع کمک های بشردوستانه شود.

این در حالی است که بر اساس گزارش شبکه فلسطین الیوم شهرک نشینان صهیونیست مجدداً به کامیون های حامل کمک های بشردوستانه که در مسیر نوار غزه بودند حمله کردند.

شهرک نشینان پیش از این نیز چندین بار به صورت وحشیانه این کمک های بشردوستانه را از کامیون های مذکور خالی کرده و آنها را از بین بردند.

کد خبر 6093743

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • کدام مکمل‌ها روند پیری را کُند می‌کند؟