Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@17:15:01 GMT

بازگشت کرونا سوغات سفرهای عیدفطر به گلستان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۱۱۹۹

بازگشت کرونا سوغات سفرهای عیدفطر به گلستان

پایان یک ماه روزه داری و سفرهای نرفته تعطیلات نوروز، کاهش حساسیت مردم به کرونا در کنار شلوغی فراوان جاده های منتهی به گلستان نشان می دهد باید نگران تبعات دشوار ناشی از بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بود.

نیمه تعطیل بودن مدارس و امکان همراهی دانش آموزان با خانواده ، بازارهای نیمه جان و کسادی خرید و فروش بازاریان و انباشت سه ماه ذخیره بنزین در کارت سوخت خودروها ناشی از کاهش تردد، وسوسه ها و انگیزه هایی هستند که سبب می شود رونق سفر در روزهای پیش رو دور از ذهن نباشد

گلستانی ها از اواخر بهمن ماه به صورت محدود با کرونا آشنا شدند و اینک پس از گذشت حدود ۱۰۰ روز از فراگیری این بیماری در استان و جان باختن صدها نفر، روند ابتلا به این بیماری محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: در دهه پایانی اردیبهشت ۴ شهرستان استان دارای وضعیت سفید از لحاظ ابتلا به کرونا اعلام شدند و برخی مناسک و فعالیت های مذهبی به طور محدود اجرا شد اما اگر مردم گمان کنند با این شرایط کرونا تمام شده و گشت و گذار و سفرهای خود را آغاز کنند، امکان ازسرگیری شیوع کرونا در این استان وجود دارد.

عبدالرضا فاضل بیان کرد: تشدید سفرها و هجوم مردم به مراکز گردشگری احتمال اوج گیری دوباره کرونا و آغاز پیش از موعد موج دوم این بیماری را افزایش خواهد داد.

بگفته وی تغییر نگرش و راهبرد مردم برای در امان ماندن از این بیماری چنان تغییر کرده که گویا ویروسی در شهر نیست و همین موضوع در کنار مسافرت های مردم به دغدغه اصلی مدیران استان تبدیل شده است.

فاضل تاکید کرد: هر چند نمی توانیم همه اماکن و همه سفرها را تعطیل کنیم اما باید بپذیریم که کرونا بسیار به ما نزدیک است و خطر آن بدون ذره ای تغییر، سلامت شهروندان را تهدید می کند.

استاندار گلستان  نیز معتقد است که هنوز شرایط برای سفرهای تفننی و غیر ضروری و بین شهری ایمن نیست و ممکن است مردم خود را در معرض خطر قرار دهند.

هادی حق شناس افزود: دستگاه‌های عضو ستاد مقابله با کرونا به‌ویژه اعضای مرتبط با فعالیت‌های آگاهی بخشی و فرهنگ‌سازی عمومی در جامعه دستورالعمل‌های تهیه‌شده برای سفرهای هوشمند و آموزش‌های عمومی سفر در شرایط کرونا را به بیش از گذشته اطلاع‌رسانی کنند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت محدود برخی مراکز بوم گردی، هتل ها و رستوران های گلستان تاکید کرد: باید تمام ملاحظات بهداشتی برای مسافران به نحوی رعایت شود که کرونا سوغات تعطیلات عید فطر آن ها از گلستان نباشد.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت امروز شنبه گفت: تاکنون ۱۳۳ هزار و ۵۲۱ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۳۵۹ رسید.

برچسب‌ها عید سعید فطر ویروس کرونا گلستان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عید سعید فطر ویروس کرونا گلستان عید سعید فطر ویروس کرونا گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • گره اندر گره
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سوغات امید از دیار نصف جهان/ تدبیرمدیران نساجی در اعزام هوادار جواب داد
  • سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضائیه به بندرعباس
  • رئیس قوه قضائیه وارد بندرعباس شد