Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به رشد ناگهانی و ۳۰درصدی مصرف برق در روز جمعه ، گفت که گرمای ۴۰ درجه ای دیروز و روشن شدن کولرها سبب این افزایش بوده است.

روز گذشته مردم مازندران گرم‌ترین روز سال ۹۹ خود را تجربه کردند زیرا دمای هوا در برخی مناطق به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد رسید در حالی که دمای میانگین استان مازندران در این ایام حدود ۳۰ تا ۳۴ درجه سانتیگراد است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش حدود ۱۰ درجه ای دما در روز گذشته و گرمای ناشی از آن در تمامی مناطق مازندران از جمله ییلاقات و مناطق کوهستانی احساس شد به طوری که دمای هوا در ارتفاعات پل سفید به ۳۵ درجه ، سیاه بیشه به ۲۸ درجه و بلده نور به عنوان خنک ترین مناطق استان به ۲۵ درجه بالای صفر رسید.

رضا غفاری روز شنبه با اشاره به اینکه به طور معمول میانگین مصرف برق مازندران در این ایام حدود ۸۰۰ مگاوات است ، افزود: روز گذشته میزان مصرف برق مشترکین استان از مرز یک هزار و ۵۰ مگاوات عبور کرد.

به گفته او افزایش بیش از ۲۰۰ مگاواتی برق نسبت به اواسط هفته گذشته، با توجه به تعطیلی ادارات و تولیدی ها ، ناشی از روشن کردن سیستم های سرمایشی در میان مشترکین خانگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به تداوم گرما برای امروز نیز پیش بینی کرد با توجه به باز شدن ادارات امروز نیز ۲۰۰ مگاوات بر مصرف برق استان افزوده شود و به حدود یک هزار و ۲۰۰ مگاوات برسد.

غفاری با بیان اینکه در روز گذشته هیچ ناحیه ای از مازندران به علت کمبود انرژی قطعی نشد، گفت : توزیع انرژی استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و تا به این لحظه مشکلی وجود ندارد.

تابستان طولانی و پر مصرف پیش روی مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران به آغاز فصل گرما نیز اشاره کرد و گفت: امسال پیش بینی می شود تابستان و روزهای گرم بیشتری نسبت به سال گذشته داشته باشیم که طبیعتا مصرف انرژی را بیشتر خواهد کرد.

غفاری اظهار داشت: در پیک مصرف برق حدود یک هزار مگاوات مربوط به سیستم های سرمایشی استان است که از این میزان حدود ۵۰۰ مگاوت مربوط به ادارات و صنایع و مراکز تجاری است.

وی با اشاره به تحمیل بار تا ۱۵۰ مگاواتی مصرف برق از سوی مسافران و گردشگران گفت: برای مرداد ماه مازندران میزبان فعالیت بیش از ۸۰۸ شالیکوبی است که بار مصرف ۱۱۲ مگاواتی را به شبکه توزیع تحمیل می کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران مدیریت مصرف را برای ماه های آینده به خصوص مرداد ماه خواستار شد و گفت: ادارات و بانک ها به دلیل قابل مدیریت بودن باید همکاری بیشتری در زمینه مدیریت مصرف داشته باشند.

غفاری همچنین اصلاح الگوی مصرف در مشترکین خانگی را ضروری دانست و افزود: متاسفانه حدود ۲۰ درصد از پیک بار به دلیل عدم رعایت الگوهای مصرف برق به خصوص سامانه های سرمایشی است.

به گفته او تنظیم درجه سیستم های سرمایشی بر روی ۲۴ تا ۲۶ می توان بخش قابل توجهی از قطعی ها را کاهش داد.

توزیع برق مازندران دارای ۲ شرکت است که توزیع منطقه ساری یک میلیون و ۳۸۰ هزار مشترک دارد و از گلوگاه تا آمل را پوشش می دهد. ۷۰ درصد از مشترکان توزیع برق مازندران منطقه ساری مشترکان خانگی هستند.

مصرف برق مشترک تحت پوشش شرکت توزیع برق مازندران منطقه ساری به طور میانگین در طول سال روز انه ۸۰۰ مگاوات است که این میزان در فصل گرما تا حدود سه برابر افزایش می یابد.

هوای مازندران بر اساس پیش بینی هواشناسی تابستان امسال گرم تر از سال قبل خواهد بود و در صورت عدم رعایت مدیریت مصرف احتمال خاموشی و قطع برق چندان دور از انتظار نخواهد بود.

بر اساس گزارش رسمی شرکت توزیع برق، در سال جاری با وجود بارش‌های فراوان بهاری که سبب حاکم شدن هوای سرد و خنک در ماههای فروردین و اردیبهشت و حتی نیمه اول ماه خرداد شده بود.

برچسب هاخبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مازندران (استان مازندران)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا مازندران استان مازندران آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران روز گذشته مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران