Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: پنج نفتکش ایرانی در حال نزدیک شدن به سواحل و دریای سرزمینی ونزوئلا هستند و در همین رابطه بسیاری از ناظران در انتظار واکنش احتمالی آمریکا علیه این نفتکش ها هستند. مسئله ای که منجر به آماده باش نظامی ونزوئلا برای مقابله با هرگونه اقدام آمریکا شده است.

براساس اعلام مسئولان شرکت ملی نفتکش ایران فردا اولین نفتکش از 5 نفتکش ایرانی با محموله بنزین به ونزئلا می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان صنعت نفت ایران حجم محموله پنج نفتکش 1.53 میلیون بشکه فراورده نفتی یعنی معادل 182 میلیون لیتر است که ارزش محموله حدود 50 میلیون دلار بدون احتساب هزینه حمل برآورد می‌شود.

طبق تازه ترین نقشه دریایی منتشر شده، کشتی های نفتکش ایرانی حامل سوخت ایران به مقصد ونزوئلا کمتر از ۱۰ ساعت آینده (اوایل بامداد یکشنبه به وقت تهران) به حریم آبی این کشور خواهند رسید.

آخرین بروز رسانی از موقعیت کشتی های ایران

 هشدار ونزوئلا

نماینده دائم ونزوئلا در سازمان ملل درباره تهدید واشنگتن علیه نفتکش‌های ایرانی که به سمت این کشور آمریکای جنوبی می‌روند، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، او روز جمعه در توییتی، اعلام کرد ونزوئلا شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل آن، «آنتونیو گوترش» را درباره «تهدید استفاده قریب‌الوقوع نیروهای نظامی آمریکا علیه کشتی‌های ایرانی که حامل بنزین به سمت ونزوئلا هستند»، آگاه کرده است.

در طول چند هفته ای که نفتکش های ایرانی خارک را به مقصد ونزوئلا ترک کرده اند آمریکایی ها اعلام کردند با 5 کشتی جنگی اجازه ورود این نفتکش ها را به حوزه کارائیب نخواهیم داد و به همین منظور کشتی های جنگی خود را در اطراف بنادر ونزوئلا مستقر کرده اند و همواره اعلام کرده اند اجازه ورود این نفتکش ها را نمی دهیم زیرا ایران و ونزوئلا دو کشوری که تحت تحریم های آمریکا هستند اجازه داد و ستد ندارند.

در توییتی دیگر، مونکادا تاکید کرد که حمله مسلحانه علیه تانکرهایی که در حال انجام تجارت آزاد بین کشورهای مستقل هستند، تجاوز است. وی افزود محاصره دریایی با توجه به این واقعیت که هدف آن محروم کردن یک ملت از ابزار حیاتی امرار معاش است، ارتکاب جرم به قصد نابودی آنهاست.

صحبت‌های این مقام ونزوئلایی بعد از آن منتشر شد که روزنامه «وال استریت ژورنال» روز چهارشنبه گزارش داد دولت ترامپ تحریم‌های جدید و سایر اقدامات قانونی را برای مختل کردن صادرات نفتی ایران به ونزوئلا در نظر دارد. آمریکا مدعی است ایران با انجام چنین اقداماتی به دنبال نفوذ در آمریکای لاتین است.

استقرار سامانه های موشکی ونزوئلا

با نزدیک شدن نفتکشهای ایران به آبهای ونزوئلا، از کشورهای دوست ایران در آمریکای جنوبی یک وبگاه نظامی از استقرار انواع سامانه های دفاع موشکی نیروهای مسلح ونزوئلا برای مقابله با هرگونه اقدام نابخردانه آمریکا خبر داد.

وبگاه «بالگرین میلیتری» روز شنبه به نقل از خبرگزاری روسی «آویا پرو» نوشت که ساعاتی قبل انواع سامانه های دفاع موشکی ارتش ونزوئلا در جزیره «لااورچیل» مستقر شدند.

گفته میشود که سامانه های موشکی «بوک ام-2» «اس-125پکورتا» در ایالت «فالکون» مستقر شده و پدافند هوایی و نیروی هوایی این کشور در آماده باش کامل هستند. «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا نیز در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که ارتش ونزوئلا با همراهی نفتکشهای حامل بنزین ایران از آنها استقبال کرده و از مردم ایران برای همبستگی و همکاری با ونزوئلا قدردانی می‌شود.

هشدار ایران

از سوی دیگر همزمان با افزایش تهدیدات آمریکا، حسن روحانی، رییس جمهوری ایران در تماس تلفنی امیر قطر با تاکید بر اینکه اگر نفتکش‌های ما در دریای کارائیب یا هر کجای جهان از سوی آمریکایی‌ها دچار مشکل شوند برای آنها مشکل بوجود خواهد آمد، گفت: همواره حق مشروع دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی و تامین منافع ملی را برای خود قائل هستیم و امیدواریم آمریکایی‌­ها دست به خطا نزنند.

واکنش جان بولتون

جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در پیامی توییتری ارسال محموله نفتی ایران برای ونزوئلا را خطری برای واشنگتن و تمام کشور‌های منطقه آمریکایی جنوبی توصیف کرد.

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در پیامی که در صفحه شخصی خود در توییتر منتشر کرد، نسبت به کمک نفتی ایران به ونزوئلا ابزار نگرانی کرد.

بولتون در پیام خود نوشت: همه ما از مداخله مجدد چین، روسیه، کوبا و ایران در ونزوئلا دچار مشکل می‌شویم. محموله گازی ایران برای کمک مالی به دولت شکست خورده مادورو، هم برای آمریکا و هم برای کشور‌های آمریکایی جنوبی خطرناک است. ما در مخالفت با نفوذ ایران در کنار گوایدو ایستاده ایم.

در پی اوج گرفتن تنش میان واشنگتن و کاراکاس، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، اعلام کرد کشورش که در انتظار ورود تانکر‌های نفتکش ایران برای تامین سوخت مورد نیازش است، روز پنجشنبه آزمایش موشکی را در جزیره اورشیلا این کشور انجام داده است.

تحریم‌های آمریکا مانع از آن شده است که کشور‌ها و شرکت‌های نفتی با ونزوئلا وارد تعامل تجاری شوند. این وضع به کاهش بنزین، در ونزوئلا منجر شده، به گونه‌ای که بنزین برای خودرو‌های پلیس و آمبولانس‌ها جیره‌بندی شده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: روز قدس نماز عید فطر دعای روز بیست و نهم رمضان عید فطر فطریه فتح خرمشهر ایران ونزوئلا نفتکش ایرانی آمریکا روز قدس نماز عید فطر دعای روز بیست و نهم رمضان عید فطر فطریه فتح خرمشهر نفتکش ایران نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۴۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است

کودکان بومی اوکراین همیشه حاضر نیستند اوکراین را دوست داشته باشند، حتی در آن سوی اقیانوس. ویکتوریا اسپارتز، تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره ایالات متحده که در اوکراین به دنیا آمده است، با تخصیص کمک به کی یف مخالفت کرد. 

آسوشیتدپرس با استناد به منابع خود گزارش داد این نماینده کنگره از همکارانش خواست که به جای عملیات خارجی، کنترل بهتری بر سرمایه‌های آمریکایی داشته باشند. اکنون هر دو بخش کنگره آمریکا (سنا و مجلس نمایندگان) بیشتر مشغول آماده سازی و واگذاری بسته کمکی که اخیرا برای اوکراین تصویب شده، هستند.

اسپارتز برای تأکید بر تمرکز خود بر مسائل آمریکا اخیراً اظهار داشت که برای محافظت از مردم آمریکا احساس "مسئولیت" می‌کند. این سیاستمدار در تفسیر خود درباره وضعیت کنونی تاکید می‌کند که امنیت مرز‌های خارجی باید اولویت بالاتری برای کنگره باشد.

او اخیرا گفته ظاهراً باید همیشه از اوکراین حمایت کند. اما این درست نیست، زیرا او معتقد است که ۶۱ میلیارد دلار اختصاص داده شده به اوکراین هدر خواهد رفت.

قانونگذاران واشنگتن به تازگی بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین تصویب کردند. ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند ایالات متحده در حال آماده سازی یک بسته کمک نظامی به ارزش یک میلیارد دلار برای اوکراین است. این بسته کمک‌های نظامی نخستین بخش از لایحه کمک‌های تخصیص یافته از سوی کنگره به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به کی یف است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • «اسکله شناور غزه» ظاهر انسانی و باطن نظامی
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد