Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@16:09:58 GMT

بهره‌وری در ایران هنوز بوی نفت می‌دهد

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۵۷۸۵۱

بهره‌وری در ایران هنوز بوی نفت می‌دهد

رئیس سازمان ملی بهره‌وری گفت: مادامی که پول نفت به راحتی وارد چرخه اقتصادی می‌شود از مهمترین عامل اقتصادی، یعنی بهره وری غافل می‌شویم.

به گزارش فارس به نقل از صدا و سیما، فاطمه پهلوانی در برنامه شنبه شب تیتر امشب گفت: بهره وری به مدیریت و تفکر سیستمی برمی گردد و معتقد است کار درست را باید درست انجام داد که بعد کارایی و اثر بخشی را در برمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ملی بهره‌وری درباره سیاستگذاری در حوزه بهره‌وری افزود: تکالیف قانونی که برنامه‌های توسعه‌ای برای دستگاه‌های متولی تعریف می‌کنند موجب می‌شود که به ماموریت‌های ذاتی کمتر توجه شود و در واقع تهدید‌هایی به همراه دارد و موجب می‌شود فراموش کنیم در درازمدت چه اقداماتی را باید انجام دهیم.

وی تصریح کرد: سال گذشته تلاش کردیم این نقیصه را نیز جبران کنیم و زیرساخت‌های لازم برای طراحی و استقرار شبکه ملی بهره‌وری را در دستور کار قرار دادیم.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری گفت: پرتال شبکه ملی بهره‌وری طراحی شده است و امیدواریم تا پایان خردادماه رونمایی شود.

وی افزود: این شبکه در واقع محلی است که تمام ذینفعان و بازیگران اصلی حوزه بهره‌وری اعم از دستگاه‌های اجرایی، مراکز عملی و پژوهشی، سفیران، مروجان، دانش آموختگان و مشاوران حرفه‌ای بهره‌وری با محوریت سازمان ملی بهره‌وری ایران با هم در ارتباط خواهند بود.

پهلوانی در ادامه با ارائه گزارشی از وضع رشد اقتصادی و بهره‌وری در کشور گفت: تا پایان سال ۹۷، شاهد رشد اقتصادی منفی ۵.۲۲ بودیم و در مقابل بهره‌وری نیز منفی ۶.۱۲ درصد بوده است و این متاثر از وضع اقتصاد نهاده محور است، به عبارت دیگر بهره‌وری ما هم هنوز بوی نفت می‌دهد.

وی افزود: مادامی که پول نفت به راحتی وارد چرخه اقتصادی می‌شود از مهمترین عامل اقتصادی، یعنی بهره وری غافل می‌شویم.

رئیس سازمان ملی بهره‌وری با بیان اینکه اعلام نرخ بهره وری هیچ فایده و نتیجه‌ای ندارد، گفت: باید بدانیم چرا به این نقطه رسیده ایم و چگونه باید از این وضع خارج شویم. نهاده محور بودن و داشتن عواملی همچون نیروی انسانی و سرمایه‌های خوب، بسیار خوب است، اما باید بدانیم که چگونه از این‌ها استفاده کنیم.

در ادامه فقیهی، کارشناس بهره وری گفت: برای افزایش بهره وری نیازمند شفافیت در اطلاعات و مبارزه با فساد اداری هستیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بهره وری نفت صدا و سیما رشد اقتصادی رئیس سازمان ملی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۷۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با وزیر تجارت عراق گفت: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر با تاکید بر لزوم گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد نزدیک، مستحکم و صمیمانه است و اتحاد دو کشور مایه ضرر و زیان و ترس دشمنان و نقطه امیدواری و رفاه دو ملت است و مردم دو کشور طعم شیرین این اتحاد را در گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین خواهند چشید.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ،‌ تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران بعنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟