Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما دیده‌اید که هواپیما‌ها در هنگام پرواز می‌توانند به یکدیگر سوخت‌رسانی کنند. پس چرا خودرو‌های الکتریکی نتوانند. پژوهشگران داشنگاه فلوریدا ایده‌ای را مطرح کرده‌اند که طبق آن کاروانی از وسایل نقلیه با سرعت بالا می‌توانند انرژی خود را به اشتراک بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اتومبیل Kadjar سال ۲۰۲۱ در مدل‌های هیبریدی تولید خواهد شد

هنگامی که با موتورسیکلت یا خودرو در فاصله کمی پشت یک کامیون رانندگی می‌کنید، مقاومت کمی احساس خواهید کرد و مصرف سوخت وسیله نقلیه کاهش می‌یابد. درست است که این مسئله مصرف سوخت را کمی کاهش می‌دهد، اما می‌تواند به دلیل کمبود میدان دید راننده کامیون جلویی یا استنشاق دود خودروی جلویی برای سرنشینان خودروی عقب خطرناک باشد. یکی دیگر از خطر‌ها هم می‌تواند ترمز کردن کامیون و فرصت کم برای واکنش سریع پشت کامیون باشد.

برای حل این مشکل، طراحان حوزه فناوری روی به تولید خودرو‌های خودران آوردند. یکی از مزایای مهم این خودروها، توانایی آن‌ها در رانندگی با سرعت بالا است؛ به گونه‌ای که هیچ احساس خطری برای سرنشینان وجود نداشته باشد. خودرو‌های مجهز به کروز کنترل هوشمند و ترمز خودکار، می‌توانند همراه ارتباط بین خودرویی، مثل یک وسیله نقلیه واحد عمل کنند و از مزایای بهره‌وری ایرودینامیکی برای وسایل نقلیه قرارگرفته در پشت استفاده کنند. سؤالی که پیش می‌آِد این است که چرا خودروی جلویی باید انرژی بیشتری را نسبت به دیگر خودرو‌ها برای عبور از میان لایه‌های هوا بپردازد. اگر سیستم به اشتراک گذاشتن انرژی پیشنهاد شده توسط پژوهشگران دانشگاه فلوریدا به کار گرفته شود، شاید خودروی جلویی بهره‌وری بهتری از انرژی خود داشته باشد.

سیستم شارژ بین خودرویی (Peer to Peer Car Charging) یا P2C2 با این روش کار می‌کند که بازو‌های شارژ رباتیک می‌توانند خودرو‌های یک زنجیره در بزرگراه را به هم متصل کنند. این فناوری می‌تواند باعث شود که صاحبان خودرو‌های الکترونیکی برا پر کردن باتری خودروی خود کمتر توقف کنند. با استفاده از یک سیستم اعتباری می‌توان اطمینان حاصل کرد که هیچ‌کس به رایگان از انرژی دیگری، بهره نمی‌برد و کل اکوسیستم ترافیکی، مثل یک باتری غول‌پیکر عمل کند تا نیاز به توقف برای شارژ، کاسته شود.

فناوری شارژ بین خودرویی می‌تواند برای تاکسی‌های خودران یا ربوتاکسی‌ها مزیای بسیار زیادی داشته باشد. خودرو‌های برقی می‌توانند به‌جای اینکه در کنار جاده توقف کرده و در گاراژ شارژ شوند، بدون این که پولی خرج کنند از کامیون بزرگی حاوی باتری خودروی الکتریکی برای شارژ شدن در مسیر رسیدن به مقصد بعدی خود استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری فضای مجازی اخبار خودرو خودروی الکترونیکی بین خودرویی خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روز‌های آینده عرضه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی در حاشیه نشست خبری ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از افرادی که در سامانه ثبت نام کردند، منتظر هستند خودرو مورد علاقه‌شان وارد شود و به همین دلیل تاکنون از ۳۰ هزار نفر که در سامانه بودند، ۱۵ هزار نفر خودروی خود را انتخاب کردند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر خودرو‌های زیادی در گمرکات و مناطق آزاد هست. بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار خودرو دپو در مناطق آزاد و کشور هست که این خودرو‌ها فقط منتظر توافق‌های داخلی در وزارت صمت و بانک مرکزی هستند تا ترخیص شوند.

این مقام مسئول ادامه داد: واردات خودرو‌های جانبازان هم فقط مربوط به سازمان توسعه تجارت نیست و کار سازمان در این رابطه انجام شده و منتظر هستیم بانک مرکزی مدل تخصیص ارز و بنیاد شهید هم گروه‌هایی که قرار است ارز بگیرند را مشخص کند.

ضیغمی با بیان اینکه ظرف چند روز آینده اولین عرضه خودرو‌های برقی انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روز‌های آینده عرضه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز ترین محصولات خودرویی جهان در چین (+گزارش تصویری)
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روزترین محصولات خودرویی جان در چین (+گزارش تصویری)
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • طرح فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • آغاز فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد