Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@15:11:59 GMT

آلمانی‌ها در دفاع از مهاجران به خیابان‌ها آمدند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۳۱۵۸

آلمانی‌ها در دفاع از مهاجران به خیابان‌ها آمدند

به گزارش «تابناک» به نقل از دویچه وله، هزاران آلمانی با خواست تخلیه اقامتگاه‌های لبریز از پناهجو در یونان و مراکز نگهداری از پناهجویان در خارج از مرزهای اروپا در روزهای شنبه و یکشنبه (سوم و چهارم خرداد) به خیابان‌ها رفتند. در این تظاهرات که به مناسبت روز جنبش اروپایی "پلی بر دریا" برگزار شد، تظاهرکنندگان خواستار برچیده شدن اقامتگاه‌هایی شدند که پشت مرزهای اروپا پناهجویان را در بحران کرونا در شرایطی غیر انسانی در خود جای داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۳۸ شهر آلمان حرکت‌های اعتراضی گوناگونی در همین رابطه شکل گرفت؛ از درست کردن زنجیره انسانی تا تجمع و سخنرانی. شعار تظاهرکنندگان در روز یکشنبه در برلین این بود: «هیچکس را پشت در نگذارید». در این روز در هفت شهر دیگر اروپا نیز حرکت‌های مشابهی شکل گرفت. همه اقدامات اعتراضی به شکلی مسالمت‌آمیز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوران کرونا انجام شد.

سخنگوی جنبش "پلی بر دریا" گفته است که در بسیاری از شهرهای آلمان از جمله کلن، بن، فرانکفورت، هانوفر و لایپزیگ صدها تن به خیابان‌ها رفتند. در هر یک از شهرهای هامبورگ، کیل و مونستر بیش از ۳۰۰ تن در این حرکت اعتراضی شرکت کردند. این تظاهرکنندگان علاوه بر مطالبه برچیده شدن اقامتگاه‌های پناهجویی، به‌ویژه در یونان، خواستار ایجاد مسیرهای امن، حمایت از کشتی‌های غیرنظامی نجات پناهجویان و پذیرفتن آن‌ها در آلمان شدند.

جنبش "پلی بر دریا" انتقاد کرده است که گرچه بیش از ۱۵۰ شهر در آلمان آمادگی خود را به عنوان "مکانی امن" برای پذیرش پناهجویان اعلام کرده‌اند، اما دولت آلمان تنها به آوردن ۴۷ پناهجوی نوجوان از اقامتگاه موریا در جزیره لسبوس یونان اکتفا کرده است.

از دیگر موضوعات این حرکت‌های اعتراضی وضع نابسامان اقامتگاه‌هایی هستند که پناهجویان در آن‌ها به شکل دسته‌جمعی در اتاق‌ها یا سالن‌ها زندگی می‌کنند. تظاهرکنندگان خواستار پیوستن اعضای خانواده‌ پناهندگان به آن‌ها شدند. هم‌چنین پایان‌دادن به صدور تجهیزات نظامی و عدالت اقلیمی از دیگر مطالبات این دو روز بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا نماز عید فطر عید فطر فطریه گروه فرقان نفت ونزوئلا آلمان تظاهرات پناهجویان حمایت ویروس کرونا بحران ونزوئلا نماز عید فطر عید فطر فطریه گروه فرقان نفت ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیگانه هراس خواندن ژاپن و هند،‌ آن‌هم از سوی جو بایدن غافلگیرکننده بود؛ چرا که دولت او از زمان روی کار آمدن در سال ۲۰۲۱ همواره بر تقویت روابط با این دو کشور تأکید کرده است. 

بایدن که پیش‌تر اتحاد با ژاپن را به‌ویژه در مورد امنیت جهانی «اتحادی ناگسستنی» دانسته بود، در اظهارات اخیر خود با مقایسه اقتصاد دو کشور هند و ژاپن با چین و روسیه، دلیل شرایط بد اقتصادی این کشورها را عدم پذیرش مهاجران خوانده بود.

رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم جمع‌آوری کمک‌های مالی در هتلی که عمده اهداکنندگان آن آسیایی-آمریکایی بودند گفت که اقتصاد ایالات‌متحده «به خاطر شما و بسیاری دیگر» در حال رونق است، چون ما «پذیرای مهاجران هستیم.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • تجمع اعتراضی دانشجویان کوبایی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی+ فیلم