Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@08:35:36 GMT

کشاورزان اجازه حفر چاه در حریم قناتهای فریدن را ندهند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۴۱۸۹

کشاورزان اجازه حفر چاه در حریم قناتهای فریدن را ندهند

حسن احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان فریدن ۱۴۳ رشته قنات فعال دارد که به خاطر اهمیت حفظ و نگهداری آب قنات‌ها، در هر سال اعتبارات قابل توجهی از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان برای مرمت و بازسازی آن‌ها اختصاص می‌یابد.

وی گفت: قنوات میراث گذشتگان هستند و با کمترین هزینه بهترین و با کیفیت‌ترین آب را به سطح زمین انتقال می‌دهند و به همین دلیل اهمیت زیادی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی فریدن افزود: با ساماندهی و حفظ و نگهداری از قنوات بسیاری از مشکلات کشاورزان در تأمین منابع آبی برطرف می‌شود به همین دلیل توصیه شده که به هیچ عنوان اجازه حفر چاه در حریم چاه‌های قنات‌ها داده نشود چراکه در غیر این صورت قنات‌ها خشک و نابود شده و اشتغال و تولید را به خطر می‌اندازند.

احمدی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب در سال‌های اخیر به کشاورزان توصیه می‌شود همچنان به مصرف بهینه آب و جلوگیری از هدر رفت آن توجه کنند و الگوهای کشت را رعایت کنند.

وی افزود: کشاورزان با کشت محصولاتی همچون زعفران، موسیر، گل محمدی و گیاهان دارویی را در کنار تولیدات دیگر از جمله گندم، جو، یونجه، ذرت علوفه‌ای، سیب زمینی، پیاز و چغندرقند بکارند و از کشت‌های انبوه تک محصولی پرهیز کنند و اراضی کشاورزی خود را به طور ۱۰۰ درصد مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری کنند. ‌

کد خبر 4933148

منبع: مهر

کلیدواژه: قنات کشاورزی اشتغال زایی محصولات کشاورزی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد گرگان عید سعید فطر شیوع کرونا قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر روابط عمومی شب قدر راهپیمایی روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد