Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی برخی از مراکز نگهداری معلولان و سالمندان اقدام به اخراج مددجویان از مراکز کرده‌اند که در هیچکدام از بخشنامه‌های بهزیستی نسبت به اخراج این افراد در بحران کرونا اشاره نشده است و همین امر منجر به سردرگمی و بلاتکلیفی خانواده‌ها شده است.

با شیوع ویروس کرونا در کشور و با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دستورالعمل‌های از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت به دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف ابلاغ شد و دستگاه‌ها، مکلف به رعایت پروتکل‌ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهزیستی نیز به عنوان یکی از دستگاه‌های ارایه کننده خدمات به معلولان، سالمندان، کودکان و همچنین معتادان در فرایند درمانی موظف به رعایت پروتکل‌های ستاد ملی کرونا شد.

وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در تاریخ ۲۴ فروردین سال ۹۹ در این باره گفت: پس از شیوع بیماری ویروس کرونا در کشور چین از تاریخ ۵ بهمن ماه ۹۸، نخستین دستورالعمل و بخشنامه سازمان بهزیستی برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولین ابلاغ شد. طبق آماری که از کشور چین داشتیم سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در خطر بیشتری در ارتباط با آسیب و یا فوت ناشی از بیماری کرونا ویروس قرارداشتند، از این رو بیش از ۶۰ دستورالعمل و بخشنامه و ابلاغیه برای مراکز مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ابلاغ شد؛ به منظور پیشگیری و گسترش ویروس کرونا، طبق بخشنامه‌های اولیه هرگونه ملاقات از مراکز معلولین و سالمندان ممنوع اعلام و قرنطینه هر مرکز آغاز شد و به همه مراکز توصیه شد تا از پرسنل ثابت و تمام وقت استفاده کنند و از همکاری با پرسنل داوطلب حتی المقدور جلوگیری شود.

ریاست سازمان بهزیستی کشور در حالی بخشنامه‌ای این سازمان را برای مراکز تحت نظارت بهزیستی ابلاغ کرده است که در این بخشنامه  اشاره‌ای به اخراج معلولان از مراکز بهزستی آنهم معلولان ذهنی نشده است که بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از مراکز اقدام به اخراج معلولان از مراکز نگهداری کرده‌اند و این در حالیست که نگهداری این افراد برای خانواده‌ها سخت و دشوار است.

همچنین این مراکز در پی درخواست خانواده‌ها برای پذیرش مجدد فرزندانشان اعلام کرده‌اند که هنوز بخشنامه‌ای از سوی بهزیستی دال بر پذیرش این افراد ابلاغ نشده است!

در همین ارتباط نیز محمد نفریه؛ رئیس ستاد مقابله با بیماری‌های واگیردار سازمان بهزیستی کشور در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از  آغاز پذیرش سالمندان و معلولان جدید در مراکز بهزیستی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و با حکم داستانی خبر داد.

در حالی مراکز نگهداری معلولان و سالمندان با اقدامات خودسرانه خود خانواده‌ها را سرگردان کرده‌اند که انتظار می‌رود سازمان بهزیستی در این زمینه ورود و با افراد متخلف برخورد کند./تسنیم

اخبار کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مراکز نگهداری خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟