Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح پنجشنبه چندین وبسایت اسرائیل هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طبق تخمین صدها وبسایت هک شده اند، از جمله وبسایت های متعلق به کمپانی های عظیم، گروه های سیاسی، و دیگر سازمان ها و اشخاص.

به گزارش "نواندیش"،وب سایت" تایمز آف اسرائیل" با ابراز نگرانی از حملات سایبری جدید به سایت های این رژیم نوشت: صفحه های اول ۳۰۰ سایت پاک شد و کلیپ تل آویو در آتش را نشان داد؛ اگرچه آژانس های امنیتی بدنبال اتهام هک بندر به اسرائیل، پیش بینی می کنند ایران به مناسبت روز قدس به اسرائیل حمله سایبری کند، اما کارشناسان می گویند حمله فوق کار ایران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح پنجشنبه چندین وبسایت اسرائیل هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طبق تخمین صدها وبسایت هک شده اند، از جمله وبسایت های متعلق به کمپانی های عظیم، گروه های سیاسی، و دیگر سازمان ها و اشخاص.

حمله چند روزی پس از حمله سایبری به سیستم های کامپیوتری بندر ایران که به اسرائیل منتسب شد، صورت می گیرد.

یک کارشناس سایبری می گوید حمله به وبسایت ها کار فعالینی است که با ترکیه، کشورهای آفریقای شمالی، و نوار غزه در ارتباطند، نشانه ای مبنی بر ارتباط با ایران اما مشاهده نمی شود.

ادارات محلی «میتزپه رامون» و «رمات حشارون»، و نیز کافی شاپ های زنجیره ای «کو فیکس» و خواروبار فروشی ها، سرویس اورژانس یونایتد حاتزالاه، و وبسایت شخصی نماینده کنست از مرتز، «نیتزان هورویتز» جزو هک شده ها هستند. قربانی های حمله سایبری همچنین شامل گروه های جناح راست، مانند «ریگاوم»، شاخه دانمارکی کمپانی الکترونیکی «بنگ و اولوفسون»، و بسیاری دیگر می شود.

بر وبسایت هایی که هک شدند، کلیپ هایی از شهرهای اسرائیل که بمباران شده اند، و پیام های تهدید به نابودی کشور یهودی نشان داده می شد. کارشناسان امنیت سایبری می گویند علیرغم شمار زیاد وبسایت هایی که هک شدند، اما ابعاد حمله به نسبت کم بوده زیرا همه از یک نقطه اتصال واحد مورد حمله قرار گرفته اند.

حمله هنگامی انجام شد که ایران برای بزرگداشت قدس در روز جمعه آماده می شد، مراسم سالانه ای که شامل سخنرانی های ضداسرائیلی، برنامه های گوناگون، و تهدید به «آزادسازی» قدس از حاکمیت اسرائیل است. مقامات مسؤول امنیت سایبری هفته گذشته گفتند پیش بینی می کنند در این روز، حمله هماهنگی شده ای از سوی فعالان ضداسرائیلی انجام شود.

نهادها و آژانس های امنیتی اسرائیل، برای حمله احتمالی ایران یا گروه های مرتبط با ایران به تلافی حمله هفته جاری که تاسیسات کامپیوتری بندر استراتژیک جمهوری اسلامی در جنوب این کشور را هدف قرار دادند. آن حمله نیز ظاهرا در پاسخ به حمله منتسب به ایران به شبکه آب شهری اسرائیل در اوایل ماه جاری انجام شده بود.

بر صفحهٔ وبسایت هایی که هدف قرار گرفته اند، عبارت به عبری و انگلیسی به مضمون منتظر غافلگیری بزرگ باشید»، و شمارش معکوس نابودی اسرائیل از مدتها پیش آغاز شده، نقش بست.

سپس ویدئویی ظاهر شد که انفجارهایی در تل آویو را نشان می داد،‌ و تصویر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، درهم شکسته و خونالود، که شناکنان از شهر شعله ور دور می شود. همچنین، در این کلیپ اورشلیم، با هزاران مسلمان که بر تپه معبد مقدس نماز می گزاردند، نشان داده می شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0033xm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حمله سایبری اسراییل حمله سایبری وبسایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت

به گزارش خبرآنلاین اگرچه کاهش رشد نقدینگی می‌تواند یک نشانه مثبت باشد و کم و بیش این اتفاق نظر میان مکاتب اقتصادی وجود دارد که تورم در بلندمدت با نرخ رشد نقدینگی قابل توضیح است، اما به دلایل متعدد در کوتاه‌مدت نمی‌توان انتظار همبستگی قوی میان این دو متغیر را داشت.

ذنیای اقتصاد نوشت:بنابراین حتی با فرض پایدار بودن روند کاهش نرخ رشد نقدینگی، در بازه زمانی یک‌ساله عوامل مهم‌تری وجود دارد که در ارائه چشم‌انداز واقع‌بینانه از تورم باید درنظر گرفت.

با این حال لازم است به این نکته توجه کنیم که نیروهای شتاب‌دهنده رشد نقدینگی همچنان در اقتصاد ایران فعال‌اند و تجربه دهه‌های گذشته نشان داده است که سیاستگذار پولی در مهار این نیروها توانایی بسیار محدودی دارد. بنابراین تا اطلاع ثانوی نه‌تنها کاهش پایدار نرخ رشد نقدینگی دور از ذهن به نظر می‌رسد، بلکه شواهد متعدد روند معکوس را نشان می‌دهد. یکی از عواملی که تقریبا در همه جهش‌های تورمی کوتاه‌مدت در اقتصاد ایران حضور پررنگی داشته، جهش نرخ ارز بوده است. به‌ویژه با توجه به ریسک‌های سیاسی که در سال‌جاری اقتصاد ایران در پیش‌رو دارد، نشانه‌ای از توقف روند رشد نرخ ارز دیده نمی‌شود. نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که در آبان‌ماه برگزار می‌شود و سطح تنش‌های منطقه‌ای، دو متغیر سیاسی بسیار مهم در تعیین روند رشد نرخ ارز و متغیرهای دیگر اثرگذار بر تورم در سال‌جاری است. پیروزی کاندیدای حزب دموکرات می‌تواند فشار بر نرخ ارز را کاهش و درنتیجه پیامدهای تورمی جهش ارزی را تخفیف دهد. اما در صورت پیروزی دونالد ترامپ، تشدید تحریم‌ها و افزایش سطح درگیری‌ها دو خطر جدی برای اقتصاد ایران در سال‌های پیش‌رو خواهد بود که به جهش ارزی و به تبع آن تورم دامن می‌زند.

رشد اقتصادی یک متغیر مهم اثرگذار بر تورم به شمار می‌آید. در سال گذشته اقتصاد ایران رشد نسبتا قابل قبولی را تجربه کرد که عمدتا متاثر از رشد درآمدهای نفتی بوده است. در سال‌جاری رشد اقتصادی متاثر از رشد درآمدهای نفتی را نمی‌توان انتظار داشت. بنابراین با توجه به آمار تشکیل سرمایه ثابت و روند نگران‌کننده خروج سرمایه و همچنین افزایش قابل‌توجه مالیات در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به نظر می‌رسد اقتصاد ایران در سال‌جاری نمی‌تواند رشد مطلوبی را تجربه کند.

با توجه به نقش درآمدهای مالیاتی در کاهش کسری بودجه و درنتیجه کاهش فشار بر رشد پایه پولی و نقدینگی، ممکن است افزایش درآمدهای مالیاتی به‌عنوان یک نیروی کاهنده تورم قلمداد شود، اما اثر افزایش شتابان مالیات ورای ظرفیت اقتصاد قطعا بر رشد اقتصادی و به تبع آن تورم اثر منفی خواهد داشت. به‌علاوه، سخت‌گیری‌های مالیاتی به خروج موقت و دائمی سرمایه از چرخه اقتصاد منجر می‌شود که از این طریق نیز بر تورم اثر منفی خواهد داشت.

هدر دادن منابع ارزی با توزیع ارز به نرخ‌های دستوری همواره یکی از عوامل ایجاد تورم در بلندمدت بوده است. بنا به گفته رئیس بانک‌مرکزی، دولت در سال گذشته ۷۰میلیارد دلار ارز به قیمت ۲۸‌هزار تومان و ۴۰‌هزار تومان توزیع کرده است. در سال گذشته بالغ بر ۳۵۰۰‌هزار میلیارد تومان رانت ارزی فقط از جانب اختلاف نرخ آزاد و سامانه نیما «تخصیص» یافته است.

در حال حاضر اختلاف نرخ ارز بازار آزاد و سامانه نیما حدود ۶۰‌درصد است که به معنای سود بادآورده ۶۰درصدی برای دریافت‌کنندگان ارز با نرخ نیمایی است. این فقط یک نمونه از رانت‌های عظیم موجود در اقتصاد ایران است که مسیر نهایی آنها به تورم ختم می‌شود.

معمولا به موازات جهش‌های ارزی، این‌گونه «تدابیر» خسارت‌بار با فضاسازی رسانه‌ای رانت‌جویان شدت می‌گیرد. بنابراین با وجود اینکه درآمد نفتی سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته و در سال‌جاری نیز حداقل فروش بالای یک‌میلیون بشکه در روز قابل انتظار است، احتمال تشدید تحریم‌ها و جلوگیری از ورود درآمدهای نفتی به چرخه اقتصاد و هدر دادن منابع ارزی اثر کاهشی درآمدهای ارزی بر نرخ تورم را با ابهام مواجه می‌سازد. آنچه در سال‌های پیش‌رو بیش از گذشته موجب نگرانی بوده، این است که پیامدهای تورمی تصمیمات سیاستگذاران، آنها را به اتخاذ تصمیمات دیگری از قبیل کنترل قیمت، دخالت‌های مخرب در بازار، هدر دادن منابع و تعمیق رانت سوق می‌دهد که بیش از پیش به تورم و خروج سرمایه دامن می‌زند. اقتصاد ایران در یک مارپیچ تورمی بسیار خطرناک قرار دارد و شوک‌های بیرونی ازقبیل جهش ارزی یا درگیری منطقه‌ای می‌تواند کابوس ابرتورم را به واقعیت تبدیل کند. باید توجه داشت که تورم مزمن در دهه‌های گذشته، زیرساخت‌های ذهنی و عینی خروج بخش قابل‌توجهی از اقتصاد کشور از چرخه ریال را ایجاد کرده است که تحقق آن به معنای از دست رفتن امکان ابتکار عمل سیاستگذار و هموار شدن مسیر ابرتورم است. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899332

دیگر خبرها

  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • فریز شدن رژیم صهیونیستی پس از عملیات موشکی وعده صادق
  • فارین پالیسی: ۷۴ درصد اسرائیلی‌ها با واکنش به حمله موشکی ایران مخالفند
  • حمله ایران، اسرائیلی ها را روان پریش کرد | اعلام آمار عجیب روی آنتن زنده رژیم اشغالگر
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • هنوز در خیابان‌های دمشق از پاسخ ایران به اسراییل حرف می‌زنند!
  • ایران قدرتی منطقه‌ای است که به تدریج به قدرت جهانی تبدیل خواهد شد
  • آتش بس ایران و اسرائیل موقتی است؟
  • غافلگیری کاخ سفید از ابعاد حمله ایران