Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:07:41 GMT

مردم بعد از کرونا به شیوة دیگری به دنیا نگاه می کنند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۰۴۷۱

ایسنا/بوشهر ویروس کرونا هم درس داشت و هم استرس، از آن هم ترسیدیم و هم یاد گرفتیم، ولی قطعا به دلیل عدم آمادگی در برابر این ویروس ممکن است صدمات ناشی از ترس بیشتر از درس هایش باشد.

در این زمینه نیاز است که علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی برای حفظ سلامت جسم، با استفاده از علم روانشناسی و آگاهی و یافتن آمادگی کنترل ترس و استرس در برابر بیماری بتوانیم خود را از لحاظ روانی نیز ایمن کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژولیت رودینی دانشجوی پست داک روانشناسی و روانشناس مقیم آلمان کشورمان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا دربارة درس‌های کرونا برای مخاطبان گفت: کرونا بخش های مثبت و منفی زیادی برای ما داشت، و حتی اگر بخواهیم از دور به این مساله نگاه کنیم نقاط مثبت آن بیشتر بود، به عنوان نمونه از محیط زیست گرفته تا تاثیری را که در روابط افراد داشت، می توانیم مد نظر بگیریم.

وی عنوان کرد: خیلی از خانواده ها دچار مشکلاتی شدند و خیلی نیز همبستگی و اتحاد بیشتر را تجربه کردند که این خود می تواند یکی از چالش ها و یا تاثیرهای مثبت کرونا باشد.

مردم صبورتر شده اند

رودینی اظهار کرد: قطعا انسان ها بعد از این پاندمیکی که به وجود آمد به دنیا به شیوة دیگری نگاه می کنند و از نظر روانشناسی گفته می شود حتی انسان ها امیدوارتر از قبل شده و سطح انتظاراتشان پایین تر از قبل آمده است همچنین صبورتر و شکیباتر شده اند.

این روانشناس ادامه داد: یکی از چیزهایی که باید خیلی روی آن تاکید کرد چون اثرات آن ممکن است در طول زمان نشان داده شود، اثرات منفی قرنطینه و حفظ فاصلة اجتماعی و یا ضدعفونی کردن های مکرر است و هر کدام از این ها ممکن است تاثیری منفی داشته باشد که به مرور زمان نشان داده می شود.

عدم آمادگی کشورها

وی گفت: نکتة بارز این است که ما در هیچ کدام از کشورها به طور خیلی خوب و عالی برای این پاندمیک آماده نبودیم و نیاز است که حتما یک آمادگی داشته باشیم چرا که این بیماری انتها و پایان دنیا نیست بلکه ما شاید بیماری های در همین سطح و یا خطرناک تر از این را هم تجربه کنیم، بخاطر همین نیاز است انسان‌ها از نظر روانی آماده باشند.

این روانشناس اظهار کرد: طی مدتی که گذشت میزان استرس ما ایرانی های داخل کشور نسبت به ویروس کرونا به اوج خود رسیده و اگر همینطور این سیل استرس ادامه داشته باشد حتماً تبعات روانی اش دامنگیر همه ما خواهد شد. بنابراین درر ادامه مواردی را برای کاهش استرس در این شرایط با شما در میان می گذارم.

استرستان را کنترل کنید

ژولیت رودینی توصیه کرد: در وهله اول نفس عمیق بکشید. شما باید بدانید که اگر استرسِ ابتلا به این بیماری را دارید تنها نیستید و این احساس ترس و اضطراب کاملاً نرمال است، اما باید کنترل شود چون اضطراب، مادر بیماری های روانی دیگر است و اگر به اضطرابتان اهمیت ندهید در آینده دچار استرس، ترس، افسردگی و وسواس فکری خواهید شد.

زندگی روزمره مان را ادامه دهیم

وی در ادامه گفت: ما در جهانی زندگی می کنیم که پر از خطر است و همیشه با وجود دانستن این خطرات به زندگی روزمره مان ادامه داده ایم. مثلاً برخی اوقات رعد و برق است اما ما چون کار مهمی داریم به بیرون می رویم و کارمان را انجام می دهیم، پس همیشه خطر در کمین ماست حالا می تواند آتش سوزی، رعد و برق و یا انتقال بیماری باشد.

فقط یک یا دو منبع معتبر پزشکی را در این زمینه دنبال کنید

رودینی توصیه کرد: سعی کنید کمتر در جریان اخبار ویروس کرونا باشید. احتمالا همه شما گروه های مختلف خانوادگی در فضای مجازی دارید که در آن خبرهای داغ و استرس آور ویروس کرونا را هر لحظه به اشتراک می گذارید و این اخبار کم کم روان شما را تحت تاثیر قرار می دهند. احتمالا در این زمان واکنش های فیزیکی و روانی هم دارند کم کم خودشان را نشان می دهند مثل خوب نخوابیدن، تپش قلب، حساس بودن و زود از کوره در رفتن. سعی کنید فقط یک یا دو منبع معتبر پزشکی را در این زمینه دنبال کنید.

تحرک داشته باشید

وی از تاثیر مثبت ورزش گفته و اظهار کرد: فعالیت بدنی بیشتری داشته باشید، ورزش کنید و با دوستان و اعضای خانواده‌تان بیشتر در ارتباط باشید. خودتان را در خانه قرنطینه نکنید و زندگی روزمره همیشگی تان را با رعایت مسایل بهداشتی ادامه دهید.

از وسواس فکری دوری کنید

رودینی ادامه داد: سرماخوردگی بیماری رایجی است که  شما نباید با سرما خوردن خودتان و یا اعضای خانواده‌تان وسواس فکری این را ‌داشته باشید که مبتلا به ویروس کرونا شده اید. تنها کار مثبتی که باید در این مواقع انجام دهید رعایت مسائل بهداشتی است. همچنین مراقبه و مدیتیشن را در فضایی که پر از استرس است  به شما پیشنهاد می کنم.

مراقب بچه ها باشیم

این روانشنای توصیه کرد: این روزها مواظب روان بچه ها بیشتر باشید. وقتی در حال خواندن خبری برای اعضای خانواده هستید و یا دارید در مورد این ویروس حرف می زنید بچه ها را هم دچار استرس می کنید و استرس آنها را بدخلق، بهانه گیر و حساس می کند. شما باید آنها را در جریان کلیات این بیماری قرار دهید و رعایت بهداشت رو بهشان یادآوری کنید. همچنین به آنها اطمینان خاطر دهید که کنارشان هستید و زندگی به خوبی ادامه دارد.

و توصیه پایانی این که یادتان نرود "زندگی مثل همیشه در جریان است".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استرس مدیتیشن كرونا استانی علمی و آموزشی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا

رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران طی روزهای پنجم تا هفت اردیبهشت، در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است و جمعی از برجسته‌ترین متخصصان این رشته از سراسر ایران و خارج از کشور را گرد هم آورد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، این رویداد علمی با حضور دکتر یوسف پناهی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر محمد رئیس زاده - رئیس سازمان نظام پزشکی کشور و همچنین دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

دکتر فریدون نوحی - رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته، به اهمیت این رویداد علمی در ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور اشاره کرد.

او بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان دانست و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری برای مقابله با این چالش بزرگ تأکید کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، در طول سه روز برگزاری کنگره، سخنرانی‌های علمی متعدد و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی ارایه می‌شود و اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی‌های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت و دیگر رشته های تخصصی قلب و عروق به تبادل دانش و تجربیات خود می‌پردازند.

علاوه بر سخنرانی‌ها، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این کنگره تدارک دیده شده است که فرصتی برای متخصصان جهت ارتقای دانش و مهارت‌های خود در زمینه‌های مختلف قلب و عروق فراهم کرده است. بدون شک، تبادل دانش و تجربیات در این کنگره، گامی مؤثر در جهت ارتقای کیفیت خدمات درمانی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی در ایران خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • آیت‌الله رئیسی: صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز