Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک منبع در بندرگاه «الحدیده» یمن گفت که ائتلاف متجاوز سعودی، تاکنون بیش از ۲۰ کشتی حامل بیش از پانصد هزار تُن سوخت و مواد غذایی را توقیف کرده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع در بندرگاه «الحدیده» یمن از تداوم توقیف کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی و مواد غذایی این کشور خبر داد.

این منبع به شبکه خبری المسیره گفت که نیروی دریای ائتلاف متجاوز سعودی، تا کنون، بیش از ۲۰ کشتی حامل بیش از ۵۰۰ هزار تُن سوخت و مواد غذایی را توقیف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تأکید کرد که یکی از کشتی‌ها، بیش از دو ماه است که توقیف شده و از میان کشتی‌های توقیف شده، سه کشتی حامل ذرت و شکر است.

در همین ارتباط، «امین الشباطی» سخنگوی رسمی شرکت نفت یمن از تداوم تجاوزات ائتلاف عربستان سعودی علیه ملت یمن خبر داد و گفت: «با توجه به شیوع ویروس کرونا، ائتلاف متجاوز [سعودی]همچنان به دزدی کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی و مواد غذایی در دریا ادامه می‌دهد».

وی تأکید کرد که سازمان ملل و ائتلاف متجاوز سعودی، مسئول هر گونه قطع خدمات اساسی و ضروری به ملت یمن در دوران شیوع کرونا هستند.

این مسئول یمنی پیشتر از دزدی یک کشتی حامل فرآورده‌های نفتی متعلق به یمن خبر داده بود که اخیرا آزاد شد.

شرکت نفت یمن ۱۹ فروردین ماه گذشته اعلام کرد که ائتلاف سعودی-آمریکایی کشتی «بهیا داماس» را پس از ۱۴۶ روز توقیف در سواحل یمن آزاد کرد. این کشتی حامل ۲۴ هزار و ۸۵۴ تن بنزین بود.

الشباطی در واکنش به آزادی این کشتی، گفت که عربستان سعودی برای توقیف این کشتی، هیچ توجیهی نداشته است.

تجاوز نظامی ائتلاف سعودی که با حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با نام «طوفان قاطعیت» آغاز شد و پس از مدتی به عملیات «احیای امید» تغییر نام داد.

این عملیات با هدف بازگرداندن «عبد ربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن آغاز شد. در این تجاوز نظامی، علاوه بر عربستان، امارات متحده عربی، کویت و بحرین به همراه مراکش، مصر، اردن و سودان حضور داشتند.

این تجاوز نظامی تاکنون جز کشته و زخمی شدن صد‌ها هزار یمنی و آواره شدن میلیون‌ها نفر از مردم و نابود شدن زیرساخت‌ها و گسترش قحطی، گرسنگی و بیماری‌های واگیردار در این کشور، نتیجه‌ای به همراه نداشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ائتلاف سعودی الحدیده ائتلاف متجاوز مواد غذایی کشتی حامل کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • از چاقوی پسر درون سینه پدر تا توقیف کامیون حامل بیش از ۱۳۲ کیلو تریاک
  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • توقیف وانت حامل ۲۰۲ کیلو تریاک در خاتم
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • توضیح وزیر کشور درباره کشتی توقیف شده پرتغالی
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • مسئولیت رسیدگی به کشتی پرتغالی با قوه قضاییه است