Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان از آغاز پژوهش پیامدهای کرونا در سیستان و بلوچستان در دو سطح عمومی و نخبگانی در این استان خبر داد.

حجت احسان منش، مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: شیوع پدیده کرونا در استان سیستان و بلوچستان همچون سایر استان‌های کشور بلکه تمامی نقاط جهان اثرات فراوانی را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
باعنایت به رویکرد علمی و پژوهشی از یک سو و نگاه مسئله محوری و اهمیت یافتن مسائل و مشکلات عمده مردم از سوی دیگر، بسیج دانشجویی استان در حوزه پژوهش و فناوری تلاش کرد تا به برآورد صحیح و دقیقی از آثار کرونا بر جوانب مختلف زندگی مردم دست پیدا کند.


احسان منش افزود: با تاکید بر تشکیل کمیته علمی کرونا در ناحیه بسیج دانشجویی استان این کمیته در دو بخش نخبگانی و عمومی بررسی پیامد‌های اقتصادی، امنیتی، سیاسی، روانی، فرهنگی-اجتماعی، بهداشتی-درمانی ناشی از کرونا را آغاز کرد. این کمیته، در بخش نخبگانی با جمع آوری اخبار و آمار و اطلاعات از طریق پایگاه‌های معتبر خبری و اطلاع رسانی و همچنین مصاحبه با اساتید، مسئولان و نخبگان استان، مجموعه‌ای از پیامد‌های ناشی از کرونا را گردآوری نموده است.


مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در بخش عمومی سنجش آثار کرونا بر استان ابتدا با مشورت و نظر اساتید حوزه سنجش و ارزیابی، دو نوع نظرسنجی جهت دستیابی به پیامد‌های اقتصادی و فرهنگی_اجتماعی کرونا در زندگی مردم استان تعبیه شد و در اختیار بیش از ۲۰ رسته شغلی و ۱۴ قشر مختلف با جامعه آماری اولیه ۶۰۰ نفر قرار گرفت که مخاطبان در نظرسنجی اقتصادی به ۱۳ سوال چند گزینه‌ای و در نظرسنجی فرهنگی-اجتماعی به ۴۹ سوال چند گزینه‌ای پاسخ دادند.


وی خاطرنشان کرد: هدف از انجام این پژوهش در ابعاد مختلف تنها رسیدن به پیامد‌ها نبوده و امیدواریم با نتیجه‌ای که به دست خواهد آمد بتوانیم به مسئولین نهاد‌ها در امور مختلف شناخت و درک درست و خوبی از وضعیت مردن در دوران کرونا بدهیم و از این طریق از بروز بیش از پیش نگرانی در زندگی مردم بکاهیم و همچنین در جهت گیری برنامه‌های نهاد‌ها بهترین پیشنهادات را ارائه کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا پژوهش بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چند روز پیش طی نشست‌های علمی با کارگزاران در دانشگاه علامه طباطبایی به شوخی با بسیج دانشجویی پرداخت. وی بیان کرد که «هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود. بسیج دانشجویی می‌گوید چرا حرف‌هایی که می‌زنید عمل نمی‌کنید، انتظار داریم ۱۰ مورد بیاورید و بگویید که چرا به این کارها عمل نکردید.»

بیشتر بخوانید: رابطه تشکل‌های دانشجویی و دولت در ۱۴۰۲ بر چه مداری چرخید؟

ایسکانیوز برای اینکه نظر و واکنش دانشجویان بسیجی را درباره سخنان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جویا شود، با چند نفر از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت‌وگو کرده است که در ادامه آن را مطالعه می‌کنید:

رفاقت به معنای چشم‌پوشی از تخلف نیست

امیرحسین شمشیری مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز به صحبت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اینگونه پاسخ داد: من متوجه منظور آقای زلفی گل از به کار بردن عبارت «رفاقت با بسیج دانشجویی» نمی‌شوم. اگر منظور وی از رفاقت ایجاد فضایی برای این است که بسیج دانشجویی از تخلفات صورت گرفته در دانشگاه‌ها یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چشم پوشی کند، متاسفانه ما نمی‌توانیم با وزیر علوم رفاقتی داشته باشیم. این تخلفات شامل جذب و ارتقا اساتید یا تحصیل دانشجویان غیر ایرانی است.

وی در تکمیل سخنان خود اضافه کرد: اگر منظور زلفی‌گل از رفاقت، حاکی از سخنان گذشته‌اش مبنی بر اینکه بسیجی بودن را افتخار می‌داند، باشد. من می‌گویم که هر زمانی که یک گروهی مانند بسیج دانشجویی به دلیل سوابق درخشان و علمکرد مناسب خود، مورد تحریم واقع می ‌شود، برخی از افراد چنین موضع گیری هایی می کنند. البته آن هم به دلیل منفعت طلبی این افراد بوده که بسیار هم طبیعی است.

شمشیری تصریح کرد: به عنوان مثال اگر با حسن روحانی رئیس جمهور پیشین نیز گفت‌وگو شود، وی نیز خودش را یک بسیجی می‌داند. ولی موضوع این است که زمانیکه معیارهای بسیجی بودن را در ساحت عمل و مدیریت وی بررسی می‌کنیم، اینکه مطابق آرمان‌ها و ارزش‌ها و قوانین و مقررات باشد یا خیر، خودش یک چالش جدی است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به گفته زلفی‌گل مبنی بر اینکه بسیج دانشجویی مثالی بیاورد که موضوع خاصی در دانشگاه‌ها مطرح شده و وزارت علوم برای حل آن عمل نکرده است، گفت: در حال حاضر ما شاهد مدرک فروشی در دانشگاه تهران هستیم. به این صورت که تعدادی دانشجوی غیر ایرانی جذب کرده‌اند، بدون اینکه فرآیند دقیقی برای جذب آنها سپری شده باشد.

وی ادامه داد: این دانشجویان غیر ایرانی حتی تسلط کافی و مناسبی به ادبیات فارسی ندارند. ولی به سادگی در دانشگاه تهران تحصیل می‌کنند. این موضوع به عقیده بنده، یک تخلف محسوب می‌شود. به این دلیل که برای دانشجو دعوت نامه ارسال شده و سپس آن فرد موفق به ثبت نام شده است ولی حتی نمی‌تواند به فارسی صحبت کند. این یک مطالبه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و وزیر علوم باید پاسخگوی آن باشد.

چرا وزیر علوم خود را از بسیج جدا می‌داند؟

علیرضا طاهری عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه روزی را به یاد داریم که وزیر علوم به بسیجی بودن خود افتخار می‌کرد، گفت: اگر وی خود را یک بسیجی معرفی کرده؛ پس چرا خود را جدا از مجموعه بسیج می‌داند؟ و تلاش دارد که با بسیج رفاقت داشته باشد.

وی ادامه داد: بسیج دانشجویی رسالت‌ مشخصی برعهده دارد و برای انجام وظایف خود نیاز به رفاقت به هیچ فرد، جریان یا سازمانی ندارد. البته این به این معنا نیست که ما به دنبال ایجاد روابط دوستان نیستیم؛ بلکه آرمان‌های خود را فدای رفاقت نخواهیم کرد.

طاهری مطرح کرد: برای بیان مطالبات بی‌پاسخ جریان دانشجویی از وزارت علوم، تحقیقا و فناوری نیاز به سخن گفت نیست؛ بلکه کافیست آقا زلفی‌گل سرچی در اینترنت انجام دهد یا از مسئول دفتر خود سراغ نامه‌های انباشته شده را بگیرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228291 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران