Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی خواستار ارائه پروژه‎های تحقیقاتی شرکت شیرین دارو به جوانان خوش فکر و خلاق شد و گفت: وقتی کارخانه فعال شود چند صد هکتار از اراضی فارس زیر کشت محصولات خواهد رفت و همین مسئله موجب اشتغال بسیار، تولید ده‌ها محصول جدید، قطع وابستگی به خارج و رشد و جهش تولید می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم عزیزی در دیدار با مدیران شرکت شیرین دارو در شیراز با بیان اینکه کشور سال‎های بسیاری به دلایل متعدد به یک اقتصاد تک محصولی به نام نفت وابسته شده است، گفت: متاسفانه کشور ما وابسته به فروش نفت آن هم از بدترین نوع آن یعنی خام فروشی است که آسیب‌های بسیاری متوجه این نوع اقتصاد شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شیراز در مجلس، عزیزی با تاکید بر اینکه باید کشور را از اقتصاد تک محصولی نجات داد، افزود: امروز نفت در بازارهای جهانی دچار نوسانات بسیار شده و تعیین قیمت آن نیز تحت نظر شرکت‎های بزرگ و نظام سلطه قرار گرفته است.

عزیزی با بیان اینکه یکی از اهداف ایجاد واحدهای اقتصادی مانند شیرین دارو، رها کردن کشور از اقتصاد تک محصولی است، عنوان کرد: انتظاری که از این واحدها می‎رود، این است که ضمن برطرف کردن نیازهای دارویی، تولید ثروت، منابع ارزی و اشتغال ایجاد کنند.

او همچنین ضرورت تحول در واحدهایی مانند شیرین دارو را یک اصل مهم خواند و افزود: اگر نگاه اقتصاد تک محصولی اصلاح نشود، انتظار پیشرفت و شکوفایی واحدهای اقتصادی بیشتر شبیه یک رؤیا خواهد بود.

عزیزی خاطرنشان کرد: نیازمند رونق تولید و رشد همه جانبه کیفی و کمی با نگاه خلاقانه به تولید هستیم و در این راستا جغرافیای کشور یک نعمت و فرصت بی نظیر برای ما ایجاد کرده که متاسفانه خوب از آن استفاده نمی‎شود.

او ظرفیت مجلس برای حل مشکلات واحدهای اقتصادی را یک پتانسیل مناسب قلمداد کرد و گفت: اگر در راستای جهش تولید، تنگناهایی در حوزه قوانین و مقررات باشد، قابل رفع است، چراکه اراده نمایندگان رفع موانع پیش روی تولید است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اقتصاد تک محصولی نفت شیراز زرقان مجلس شورای اسلامی اقتصاد تک محصولی شیرین دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس امسال با مشارکت ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور و پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰ هزار بازدیدکننده برگزار خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس امسال با مشارکت 400 شرکت فناور و نوآور و پیش بینی حضور بیش از 100هزار بازدیدکننده برگزار خواهد شد.

نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به عنوان بزرگ‌ترین رویداد علمی و فناورانه کشور در حالی به سیزدهمین ایستگاه خود رسیده است که نسبت به دوره‌های پیشین خود، شاهد برگزاری رویدادهای متنوع، برنامه‌های جنبی و متنوع بسیاری در راستای ایجاد فضای تعامل میان شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور، صنایع خلاق و متقاضیان عرصه فناوری و نوآوری است.

در سیزدهمین دوره رویداد اینوتکس، بیش از 400 شرکت فناور و مجموعه نوآور حضور دارند و در طول برگزاری این نمایشگاه آخرین دستاوردها و خدمات نوآورانه خود را به مخاطبان ارائه می‌کنند.

نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از 100 هزار بازدیدکننده بوده است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

در اینوتکس سیزدهم، بیش از 300 سخنران در چهار رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس حضور دارند و به تشریح سایر برنامه‌ها و رویدادهای این نمایشگاه می‌پردازند. اینوتکس همچنین امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات است که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشورهای مختلف در خود جای داده است.

حضور صنایع خلاق بر بستر «مانوین»

امسال بستری مناسب برای حضور صنایع خلاق و خانه‌های خلاق و نوآوری در قالب برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس فراهم شده است. این رویداد با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود.

در قالب نمایشگاه اینوتکس امسال همچنین به فناوری‌های تحول‌ساز نیز توجهی جدی صورت گرفته شده است و در سیزدهمین دوره‌ آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می گیرند. رویداد استیج به عنوان یکی از بخش های اصلی نمایشگاه اینوتکس 2024 شاهد حضور بیش از 90 سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس 2024 با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می شود.

در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور 100 تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازارها و صنعت‌هایی چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می شود. اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

نمایشگاه اینوتکس با بیش از 20 رویداد جانبی در تاریخ 18 تا 21 اردیبهشت‌ماه جاری با حضور بیش از 400 شرکت فناور و نوآور در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید