Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از 70 روز انتظار، بالاخره درهای حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) به‌عنوان سومین حرم اهل‌بیت و نیز حرم سید علاءالدین حسین در شهر شیراز پس از اعمال مقررات بهداشتی بازگشایی شد و زائران باید یکسری اصول مراقبتی را رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، مدیر اجرایی آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) از اعمال پروتکل بهداشتی هم‌زمان با بازگشایی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) پس از 70 روز تعطیلی خبر داد و گفت:‌ این مقررات به علت جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا اعمال‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن نعمتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز، از بازگشایی حرم‌ها در شیراز هم‌زمان با نقاط دیگر کشور در پنجم خردادماه یادکرد و اظهار داشت: پس از 70 روز تعطیلی صحن و سرای حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) از طلوع تا غروب آفتاب در خدمت زائران و مجاوران خواهد بود.

 

وی بااشاره به لزوم رعایت موارد بهداشتی در حرم تأکید کرد: همه زائران جهت حضور در صحن‌ها ملزم به استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و به همراه داشتن مهر و سجاده شخصی هستند.

نعمتی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به فعالیت دارالشفای این آستان در ایام کرونا اشاره و اذعان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از اساتید متخصص ریه در ایام کرونا برای درمان بیماران ریوی در دارالشفای آستان حضور می‌یابند، این امر مهم سبب شد تا مرکز ریه دارالشفا به یکی از مهم‌ترین مراکز درمانی تشخیص بیماری کرونا تبدیل شود.

وی افزود در این راستا روزانه بیش از 200 بیمار ریوی در این مرکز خدمات رایگان دریافت کردند.

مدیر اجرایی حرم حضرت شاهچراغ (ع) همچنین به فعالیت کارگاه تولید ماسک این حرم مطهر از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز اشاره کرد که همچنان ادامه دارد و ماسک‌ها در بسیاری از مناطق محروم به‌صورت رایگان توزیع می‌کند.

گفتنی است، مدیر روابط عمومی حرم مطهر سید علاءالدین حسین (ع) نیز از بازگشایی این حرم مطهر خبر داد.

علی احلامیان ضمن اشاره به بازگشایی این حرم مطهر از ساعت 9 صبح تا 19 عصر از زائران خواست تا با رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و مهرو سجاده شخصی در حرم حضور یابند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز اهل بیت ع بازگشایی حرم اهل بیت حضرت شاهچراغ پس از 70 روز حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات

قدیمی ترین عکس رنگی ثبت شده در تاریخ از حرم مطهر حضرت سید الشهدا مربوط به ۲۳ فروردین سال ۱۳۰۶ شمسی و در ساعت ۵:۱۶ عصر است.

به گزارش مشرق، آلبرت خان یا کان یک بانکدار فرانسوی بود که در طول ۲۲ سال در پروژه‌ای به نان پروژه آرشیو سیاره تعداد ۷۲۰۰۰ عکس و ۱۸۳۰۰۰ متر فیلم را از ۵۰ کشور جهان تهیه و ضبط کرد. این فکر جذاب و اثر گذار در سال ۱۲۸۸ شمسی به ذهن آلبرت رسید و با هزینه شخصی تعداد بسیاری از عکاسان را برای این پروژه استخدام کرد و هر یک را به کشورهای مختلفی گسیل نمود تا این برنامه جهانی شکل بگیرد، آلبرت کان به جهت هزینه‌های زیاد این پروژه دچار بحران مالی شد و کار متوقف گردید، او سرانجام در تاریخ ۲۳ آبان سال ۱۳۱۹ شمسی هنگام اشغال فرانسه توسط آلمانی‌ها درگذشت. هم اکنون آرشیو آلبرت خان در پاریس قرار دارد.

فردریک گادمر یک عکاس نظامی فرانسوی بود، او در زمان خدمت در ارتش در بخش عکاسی و نقشه کشی فعالیت می‌کرد و پس از پایان جنگ جهانی اول به گروه آلبرت کان پیوست و تا زمانی که آلبرت ورشکست شد با او همکاری می‌کرد، گادمر تا آخر عمر مجرد باقی ماند و در اواخر تمام دارایی خود را به ارتش نجات که برای فقرا تلاش می‌کرد بخشید، او سرانجام در سال ۱۳۳۴ درگذشت. فردریک گادمر اولین عکاس در طول تاریخ است که اولین عکس‌های رنگی را از عتبات عالیات عرش درجات تهیه کرده است، او به شهرهای مقدس کربلا، نجف، کاظمین و سامرا و دیگر شهرهای عراق سفر کرد و از حرم های مطهر اهل بیت علیهم السلام تصاویر بسیار زیبا و دیدنی تهیه کرد.

در تصاویر زیر سعی شده است که ساعت عکاسی از روی برج ساعت حرم های مطهر تشخیص داده شده و اعلام شود، عکاس اغلب ساعات قبل از غروب خورشید را برای عکاسی انتخاب کرده است، این زمان به عنوان ساعت طلایی عکاسی شناخته می‌شود که اغلب تصاویر در این ساعات به صورت طلایی دیده می‌شوند، انتخاب ساعت طلایی عکاسی توسط فردریک گادمر نشان از هوش ذاتی و تبحر او می‌باشد.

حرم مطهر امیر المومنین حضرت علی (ع) _ نجف حرم مطهر حضرت سید الشهدا (ع) _ کربلا حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا درب باب قبله حرم مطهر حضرت ابوالفضل (ع) _ کربلا حرم مطهر امامین کاظمین حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام سامرا آلبرت خان فردریک گادمر عکاس

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های روز اول دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • اتاق عقد حرم حضرت معصومه(س) آماده میزبانی از زوج‌های جوان شد
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • برنامه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) در دهه کرامت اعلام شد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • رونمایی از سند راهبردی شیراز همزمان با روز بزرگداشت شاهچراغ (ع)