Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک تایمز روز سه شنبه در ادامه نوشت: ارسال این محموله نشانگر تعمیق روابط بین دو کشور ایران و ونزوئلا است که هردو از سوی آمریکا موردتحریم قرار گرفته‌اند.  

این نشریه آمریکایی افزود: با پهلو گرفتن نفتکش «فورچین» در ونزوئلا که از ایران عازم شده بود، مقامات دولت ونزوئلا آن را یک پیروزی برای دوطرف خواندند؛ نشانه‌ای از تحکیم تعامل بین دوکشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قدردانی مادورو از ایران

نیویورک تایمز تاکید کرد: نیکولاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا در این ارتباط در توئیتی از ایران تشکر کرد و نوشت: «ایران متشکریم، تنها برادری ملت‌های آزاد است که ما را نجات خواهد داد». 

انتقاد وزارت خارجه آمریکا 

تارنمای خبری نیویورک تایمز در ادامه نوشت:   «مورگان اورتگاس» (Morgan Ortagus) سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نسبت به این موضوع دست به انتقاد زد و کاراکاس را متهم به استفاده نامشروع از فروش طلا برای خرید نفت از ایران کرد، اما وی به اقدام واشنگتن علیه نفتکش‌های اعزامی ایران به ونزوئلا  و یا اینکه ممکن است آمریکا اقدام به تحمیل تحریم‌های بیشتر کند، اشاره ای نکرد.

تحریم‌های آمریکا نتوانست مانعی بین دو کشور شود

بنابراین گزارش، «ریزا گریز تارگو»  (Risa Grais-Targow)  تحلیلگر امور ونزوئلا از «گروه یوروآسیا»  (Eurasia Group) در این باره گفت: ارسال محموله سوختی ایران به ونزوئلا علی‌رغم ایجاد موانع آمریکا، نشان دهنده افزایش اهداف اقتصادی و سیاسی بین دو کشور است.  

ورود به حیات خلوت آمریکا

تارگو افزود: چنین روندی نشان می دهد که ایرانی‌ها اطمینان کافی دارند که دولت ترامپ نمی‌تواند مانعی بر سر راه آن‌ها شود و به همین دلیل خطر بیشتری می‌کنند تا به منطقه آمریکای لاتین که حیات خلوت آمریکا محسوب می‌شود، ورود کنند.  

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش نوشت: نفتکش فورچون را دیگر نفتکش ایرانی «فارست» دنبال می‌کند، که سه نفتکش دیگر نیز در راه هستند، بنابر برآورد کارشناسان حوزه نفتی در دانشگاه «رایس» (Rice University)  واقع در هوستون آمریکا،  درمجموع بنزینی که این پنج نفکتش با خود حمل می‌کنند حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه سوخت تخمین زده می‌شود که این میزان می‌تواند نیاز سه هفته تا یکماه سوخت ونزوئلا را برطرف کند.  

تارنمای این نشریه آمریکایی نوشت: ایران و ونزوئلا نزدیک به یک دهه روابط با یکدیگر دارند که به دوران ریاست جمهوری هوگو چاوز، معمار دولت سوسیالیست بولیواری ونزوئلا  باز می‌گردد.  

نخستین نفتکش از پنج فروند نفتکش ایرانی که قرار است فرآورده‌های نفتی را به ونزوئلا برساند، پس از ۷۲ روز سفر دریایی به سواحل این کشور رسید.  
نفتکش فورچون به عنوان نخستین نفتکش ایرانی که به ونزوئلا رسیده، سفر خود را از بیست و سوم اسفند سال گذشته و از بندر شهید رجایی آغاز کرده بود.  
علاوه بر نفتکش فورچون، چهار نفتکش دیگر نیز در روزهای آینده سوخت ایرانی را به ونزوئلا می‌رسانند.  

نفتکش دوم که «فارست» نام دارد روز شنبه وارد آبهای دریای کارائیب شده و سه نفتکش دیگر نیز در حال عبور از اقیانوس اطلس هستند.  
نیکولاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا روز گذشته (دوشنبه) ضمن تشکر دوباره از حمایت‌های ایران تأکید کرد که دو کشور خواهان صلح بوده و حق دارند آزادانه تجارت کنند.  

مادورو در یک سخنرانی تلویزیونی گفته بود: ونزوئلا و ایران هر دو خواهان صلح هستند. ما حق داریم آزادانه تجارت کنیم.  

وی ایران و ونزوئلا را «مردمانی انقلابی» نامید که «هرگز در برابر امپراتوری آمریکای شمالی به زانو در نخواهند آمد.» 
**۱۳۰۲**
 

برچسب‌ها نیکلاس مادورو ونزوئلا پروندهٔ خبری اعزام پنج نفتکش ایرانی به ونزوئلا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیکلاس مادورو ونزوئلا نیکلاس مادورو ونزوئلا نیویورک تایمز نفتکش ایرانی دو کشور بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه