Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@04:32:57 GMT

صعود ناگهانی مبتلایان به کرونا در هند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۲۰۶۱

صعود ناگهانی مبتلایان به کرونا در هند

تعداد مبتلایان به بیماری‌ کووید ۱۹ در جهان به رقم پنج میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نزدیک شده و شمار فوتی‌ها حدود ۳۴۸ هزار نفر اعلام شده است.

قدس آنلاین: ایالات متحده آمریکا همچنان در صدر جدول کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد و نیویورک کانون شیوع این بیماری در این کشور به حساب می‌آید.

به رغم وجود تعداد فزاینده‌ای از افراد آلوده به کروناویروس جدید، در کشورهای متعددی موارد جدید ابتلا کاهش پیدا کرده و مقامات این کشورها پس از گذشت هفته‌ها و ماه‌ها از اعمال محدودیت‌های تردد و منع رفت و آمد، اقدام به حذف تدریجی این محدودیت‌ها کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ژاپن شینزو آبه، نخست وزیر این کشور با اعلام پایان "وضعیت اضطراری" به محدودیت‌ها در بعضی مناطق این کشور که هنوز این اقدامات در جریان بود، خاتمه داد.

در اسپانیا نیز در حالیکه چند منطقه بزرگ و پرجمعیت مادرید، بارسلون و کاستیا و لئون وارد مرحله اول کاهش محدودیت‌ها شدند در سایر مناطق، مرحله دوم کاهش محدودیت‌ها آغاز شده و بسیاری از کسب و کارها و اماکن عمومی به روی مردم باز شده است.

همچنین بر اساس آخرین گزارش‌های ورلداُمتر، از روز گذشته ایران از فهرست ۱۰ کشور اول جهان به لحاظ بالاترین تعداد مبتلایان خارج شده است.

در حال حاضر پنج میلیون و ۵۹۰ هزار و ۴۵۸ نفر در جهان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده که از این بین ۳۴۷ هزار و ۹۱۵ نفر جان خود را از دست داده و دو میلیون و ۳۶۶ هزار و ۷۱۸ نفر از مبتلایان نیز بهبود پیدا کرده‌اند.  

بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۷۰۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا، ۹۹ هزار و ۸۰۵ قربانی

۲.  برزیل ۳۷۶ هزار و ۶۶۹ مبتلا، ۲۳ هزار و ۵۲۲ قربانی

۳.  روسیه ۳۵۳ هزار و ۴۲۷ مبتلا، ۳۶۳۳ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۲ هزار و ۴۸۰ مبتلا، ۲۶ هزار و ۸۳۷ قربانی

۵. انگلیس ۲۶۱ هزار و ۱۸۴ مبتلا، ۳۶ هزار و ۹۱۴ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۰ هزار و ۱۵۸ مبتلا، ۳۲ هزار و ۸۷۷ قربانی

۷. فرانسه ۱۸۲ هزار و ۹۴۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۳۲ قربانی

۸. آلمان ۱۸۰ هزار و ۷۸۹ مبتلا، ۸۴۲۸ قربانی

۹. ترکیه ۱۵۷ هزار و ۸۱۴ مبتلا، ۴۳۶۹ قربانی

۱۰. هند ۱۴۵ هزار و ۴۵۶ مبتلا، ۴۱۷۲ قربانی

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا در هند قربانیان کرونا در جهان کرونا در جهان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا