Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی شرفی» سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اینکه گفته می‌شود، برخی از معلمان هنوز موفق به اتصال در شبکه شاد نشده‌اند، گفت: تا این لحظه ۸۵ درصد از معلمان به اپلیکیشن شاد پیوسته‌اند و ۱۵ درصد آنها نیز هنوز به شاد متصل نشده‌اند.

وی با اشاره به علت متصل نشدن ۱۵ درصد معلمان به اپلیکشین شاد گفت: آن دسته از معلمانی که هنوز به شاد متصل نشده‌اند، عموما در مناطق محروم هستند که یا به اینترنت دسترسی ندارند و یا فاقد گوشی اندروید، لپ‌تاپ و سایر ابزارهای کاربردی برای آموزش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرفی بیان کرد: از طرفی این آمار ۱۵ درصدی می‌تواند، متعلق به معلمان مدارس غیردولتی باشد که نیروهای آزاد هستند، از این رو به اپلیکشن شاد متصل نشده‌اند، اما تعداد زیادی از معلمانی که هنوز موفق به اتصال به شبکه شاد نشده‌اند، مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد و سایر استان‌های محروم هستند که دسترسی اینترنت ضعیف‌تر است.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش درباره روند کاری این معلمان گفت: کلاس‌های درس حضوری توسط این دسته از معلمان که در مناطق محروم هستند و به اپلکیشین شاد دسترسی ندارند، برگزار شد تا آنها کارهای آموزشی را انجام دهند و یا بعضا اقدام به تهیه بسته‌های خودآموز و آموزشی کرده و آنها را به دست دانش‌آموزان رساندند. در کنار اینها،‌ معلمان اغلب به درس دادن از طریق تلفن نیز پرداختند و سعی کردند، این روش‌‎ها را جایگزین آموزش مجازی کنند.

وی درباره مشکلات نرم‌افزار شاد گفت: ما مشکلات موجود در اپلکیشین شاد را بررسی و برای حل آن اقدام می‌کنیم.مشکلات این شبکه آموزشی تقریبا به حداقل رسیده و خوشبختانه اعلام شد که اینترنت آن رایگان شده است. البته به مشکلاتی جزئی بر می‌خوریم، ولی مشکلات فعلی به شکل کلان نیست که بگوییم کل کشور با آن درگیر هستند.

شرفی اضافه کرد: شاید در برخی مواقع به شکل موردی به مسائلی برخورد کنیم که مربوط به یک مدرسه یا منطقه‌ باشد و قطعا حل شدنی است. به طور کل مشکلات فعلی اپلکیشین شاد موردی و منطقه‌ای است که سریع برطرف می‌شود و تعداد آن هم خیلی محدود است.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش کدام استان و مناطق به اپلکیشین شاد دسترسی کمتر و دشوارتری دارند؟ گفت: همه مناطق و استان‌هایی که به اینترنت دسترسی محدود داشتند با دشواری به این شبکه متصل شده و یا اصلا نشده‌اند، مانند سیستان و بلوچستان.

وی در پاسخ به این سوال که علاوه بر سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های محروم، در تهران نیز برخی خانواده‌ها هستند که توانایی خرید گوشی موبایل هوشمند را ندارند، برای این دسته از دانش‌آموزان چه اقدامی صورت خواهد گرفت؟ گفت: یک سری از مراکز خیریه شروع به فعالیت کرده‌اند و تبلت و گوشی همراه اندورید را تهیه می‌کنند تا دانش‌آموزان محروم نیز بتوانند به درس‌هایشان رسیدگی کنند.

شرفی در پاسخ به این سوال که آیا امکان تمدید زمان رایگان بودن اینترنت برای استفاده از اپلیکیشن شاد وجود دارد یا خیر؟ گفت: دوره اصلی آموزش تا ۲۷ خرداد است و تا آن زمان تدریس تمام می‌شود و مابقی آن اضافه بر سازمان است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اینترنت دانش آموز سیستان و بلوچستان معلم اپلیکیشن شاد مهدی شرفی ۱۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : خوشبختانه پرچم نظام جمهوری اسلامی در خصوص خدمات رسانی و توانمند نمودن جامعه هدف روستایی بالاست و این نتیجه تلاش‌های جهادی متولیان روستایی و از جمله معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و دفتر امور روستایی و شورا‌های کشور است.

وی به دیدار روز گذشته خود با معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور در تهران اشاره کرد و گفت: در این دیدار ظرفیت ها، توانمندی‌ها و خواسته‌ها و انتظارات حوزه روستایی استان مطرح شد و مسوولان حوزه مناطق محروم نیز قول مساعدت و همکاری بیشتر را دادند.

وی اظهار کرد: در این دیدار دکتر رضایی معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور، توسعه و خدمت رسانی به روستا‌های استان کرمانشاه را یک اولویت دانست و از هدفگذاری دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه قدردانی کرد.

خجسته به نشست ویژه خود با مدیران کشوری سه بانک صادرات، اقتصاد نوین و کشاورزی در خصوص تسهیلات روستایی نیز اشاره کرد و افزود: در این دیدار‌ها خواستار صدور دستورات بانکی در خصوص پرداخت تکمیلی تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ شدم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه با اشاره به درخواست توجه خاص به محرومیت‌های ناشی از دوران جنگ و بلایای طبیعی استان کرمانشاه، تسهیلگری در پرداخت‌ها را از اولویت‌های مهم برای کاهش نرخ بیکاری روستاییان عنوان کرد و افزود: همه مدیران بانکی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه موضوع تبصره ۱۸ روستایی را تسریع تا روستاییان از مواهب اشتغال آن هر چه زودتر بهره‌مند شوند و شاهد کاهش نرخ بیکاری استان باشیم.

خجسته اضافه کرد: در این دیدار‌ها مدیران بانک‌های یاد شده قول مساعد برای پرداخت سهم تسهیلات روستایی استان کرمانشاه را اعلام کردند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت: بر اساس اطلاعات آماری سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور؛ برای چندمین ماه پیاپی استان کرمانشاه در خصوص توزیع و پرداخت تسهیلات موضوع جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه عمومی کشور از سهم منابع معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور همچنان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

خجسته افزود: در تازه‌ترین اطلاعات آماری؛ استان کرمانشاه با بیش از ۸۲ درصد بالاترین رقم معرفی به بانک‌ها را داشته و با پرداخت بیش از ۳۵ میلیارد تومان بیشترین پرداختی را تا پایان فروردین به خود اختصاص داده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند