Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذری مدیر کل امور عشایر استان اردبیل گفت: کوچ بهاره عشایر استان از روز دهم خرداد با رعایت پروتکلهای بهداشتی آغاز و تا هفدهم خردادماه به مدت 8 روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معرفت آذری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار داشت:با بررسی پوشش گیاهی مناطق و با تصمیم کارشناسان منابع طبیعی و امور عشایری از روز  دهم تا هفدهم خردادماه به مدت 8 روز بعنوان تقویم کوچ بهاره عشایر استان اردبیل مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای تسهیل در روند کوچ بهاره هماهنگی های لازم با تمامی دستگاههای مرتبط از جمله نیروی انتظامی، پایانه های حمل و نقل، دانشگاه علوم پزشکی، آبفای روستایی، سازمان صمت، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، منابع طبیعی، آموزش و پرورش، هلال احمر و صندوق بیمه کشاورزی برای ارائه خدمات بهتر به عشایر انجام شده است.

 مدیر کل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به اینکه دفترچه عشایری بعنوان شناسنامه عشایر کوچنده محسوب می شود، گفت: تعداد دام‌های جابجا شده در زمان کوچ با توجه به تعداد دام‌های مندرج در دفترچه ویژه عشایر خواهد بود و لازم است عشایر هنگام کوچ دفترچه‌های خود را همراه داشته باشند.

آذری با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، کوچ عشایر با تدابیر کرونایی انجام می شود، تصریح کرد: علاوه بر اینکه  کارشناسان اداره در زمان کوچ بسته های بهداشتی پیشگیری از کرونا و آب معدنی بین عشایر پخش می کنند، رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی نیز توسط این عزیزان ضروری است.

 مدیر کل امور عشایر استان اردبیل با تاکید بر این اینکه کوچ بهاره امسال بصورت ماشینی انجام شود، تصریح کرد: عشایر  از کوچه شبانه، عبور از راههای پرخطر و اتراق در کنار رودخانه ها و مسیرهای سیل پرهیز کنند.

انتهای پیام/آ

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عشایر استان اردبیل امور عشایر کوچ بهاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی

غلامعلی حیدری در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: از تلاش تمامی اعضای این ستاد و فرمانداران شهرستان‌های استان به‌علت تلاش‌های بی‌وقفه در راستای پیشگیری از بروز حوادث قدردانی می‌شود.

وی افزود: با توجه به نزول رحمت الهی و بارش‌های اخیر، دو شهرستان اردل و کوهرنگ بارندگی بالای ۴۰ میلی‌متر داشتند.

حیدری به فصل کوچ عشایر از مناطق قشلاقی به ییلاقی اشاره و اضافه کرد: فرمانداران مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از بروز خسارت به عشایر داشته باشند.

وی یادآور شد: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری، مدیرکل امور عشایر و فرمانداران شهرستان‌های هم‌مرز با خوزستان با همتایان خود در آن استان سعی کنند کوچ عشایر را عقب بیندازند.

حیدری گفت: اداره‌کل امور عشایر استان برای عقب انداختن کوچ تا ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه جاری به عشایر پیامک ارسال کنند تا به عشایر و دام آنها آسیب وارد نشود.

وی بیان داشت: مدیرکل امور عشایر، شورای عشایر را تشکیل دهد و قبل از آن از شهرستان‌ها بازدید و وضعیت عشایر مشخص، به مسایل این قشر رسیدگی و زمینه تشکیل شورای عشایر شهرستان‌ها مورد توجه جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید

حضور بیش از ۱۲۴ هزار عشایر در چهارمحال و بختیاری

حیدری تاکید کرد: مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری نسبت به پیگیری مستمر جاده‌های استان اقدام و مکان‌های ریزشی و رانشی را بررسی، از بسته شدن راه‌ها جلوگیری و موانع موجود رفع شود.

وی افزود: مدیرکل امور عشایر برای رفع مشکلات جاده‌های عشایری با مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان هماهنگ باشد.

حیدری به لزوم آمادگی جمعیت هلال‌احمر به‌ویژه در شهرستان‌های اردل و کوهرنگ برای خدمات‌رسانی به عشایر اشاره و تصریح کرد: جهاد کشاورزی استان اطلاع‌رسانی و صدور هشدار‌های لازم به شیلات‌داران به‌همراه لایروبی جوی‌ها و جدول‌های کشاورزی را در دستور کار قرار دهد و فرمانداران این موضوع را پیگیری کنند.

وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان مراقبت لازم برای پیشگیری از بروز خسارت‌های احتمالی را در دستور کار داشته باشند.

حیدری اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کمک مومنانه به افراد زیرپوشش خود را داشته باشد.

وی گفت: فرمانداران خسارت‌های وارد شده مربوط به حوادث اخیر را گزارش دهند و دفتر مدیریت بحران استانداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن جمع‌بندی خسارت مربوط به بارندگی‌های اخیر را به سازمان مدیریت بحران کشور اطلاع‌رسانی کنند تا جبران خسارت شود.

حیدری به آسیب به برخی گندم‌زار‌های چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی، اداره‌کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری و اداره‌کل محیط‌زیست استان تدابیر لازم را بیندیشند.

وی افزود: درخصوص تصادفات با توجه به دو سه روز تعطیلی مستمر و افزایش سفر‌ها همگان مراقبت لازم را بکنند و روز شنبه در محور‌های ارتباطی استان حضور داشته باشند و فرمانداران بازدید و پیگیری کنند.

حیدری تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی استان در صورت لزوم از توان بخش خصوصی بهره‌گیری کنند و نقاط حادثه‌خیز با هدف ایمن‌سازی جاده‌ها مشخص و تا حد ممکن رفع شود.

وی ادامه داد: با ایمن‌سازی جاده‌ها، رفع نقاط حادثه‌خیز و حضور میدانی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسانی در محور‌های ارتباطی چهارمحال و بختیاری زمینه کاهش تصادفات جاده‌ای فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی