Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناسان ضمن هشدار درباره بازگشایی مدارس می‎گویند کودکان نیز همانند بزرگسالان می‎توانند نقش مهمی را در شیوع ویروس کرونا بازی می‌کنند. تاریخ انتشار: 11:57 - 06 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۱۷۳۳۷ خبرگزاری میزان - ویروس کووید ۱۹ که در حال حاضر با بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ابتلا در سراسر جهان به اپیدمی مشترک این روز‌ها تبدیل شده، به چالشی برای کشور‌های کرونازده تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حالی که در آغاز شیوع کرونا گفته می‎شد کودکان از خطر جدی کرونا در امان هستند، اما کارشناسان بر این باورند که کودکان نیز به اندازه بزرگسالان در شیوع این ویروس قرار دارند.

بسیاری از کشور‌ها پس از متوقف شدن آموزش‌های تحصیلی و تعطیل شدن مدارس برای چندین ماه، اکنون خود را برای بازگشایی مدارس و فعالیت‌های آموزشی، آماده می‌کنند.

برخی از مدارس و مهدکودک‌ها در کشور‌هایی مانند دانمارک و نروژ در حال حاضر باز شده و فعالیت‌های آموزشی خود را آغاز کردند.

به گزارش گاردین، با وجود آنکه کشور‌ها از رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نکات بهداشتی برای کودکان در مدارس و مراکز آموزشی خبر می‎دهند، اما دانشمندان در آلمان هشدار دادند، کودکانی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند می‌توانند به اندازه بزرگسالان دیگران را آلوده کنند. بیشتر بخوانید: شکسته شدن رکورد مراجعه به بانک‌های غذا در انگلیس محققانی که داده‌های مربوط به افراد مبتلا به ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کردند، دریافتند که حجم ویروس در کودکان مبتلا به کرونا تنها اندکی با بزرگسلان تفاوت دارد.

به گفته یک متخصص در زمینه ویروس شناسی، بازگشایی مدارس با در نظر گرفتن این پیش فرض که احتمال ابتلا به ویروس کرونا در کودکان کمتر است، توصیه نمی‎شود.

محققان می‌گویند دسترسی به داده‌های کرونایی مربوط به کودکان به دلیل شمار پایین آزمایش‌های تشخیص بر روی آنها کم است و اغلب کودکان در صورت ابتلا به ویروس کرونا علائم کمی از خود بروز می‌دهند.

بنابر این گزارش، کودکان نیز همانند بزرگسالان می‎توانند ویروس کرونا را شیوع بدهند به ویژه آنکه کودکان قادر نیستند همانند افراد بزرگسال فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و فعالیت‌های زیاد جسمی آنها، گریه کردن و خندیدن کودکان می‌تواند قطرات ویروس را بیشتر از سرفه کردن و عطسه در فضا پحش کرده و محیط را آلوده کند؛ از این رو کودکان نیز همانند بزرگسالان در شیوع این ویروس نقش مهمی را بازی می‌کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در جهان ویروس کرونا کودکان نیز کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو گفت: داروهای "متفورمین" و "سرماخوردگی بزرگسالان" پرمصرف‌ترین داروهای سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته ترتیب متفورمین با 2 میلیارد و 209میلیون عدد، سرماخوردگی بزرگسالان با یک میلیارد و 920 میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و 763 میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و 235 میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیاردو 231 میلیون عدد بوده‌اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال 1402 از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، سرماخوردگی بزرگسالان، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده 10 درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • گرسنگی، عامل شهادت شمار زیادی از کودکان و سالمندان در نوار غزه
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه