Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@08:45:26 GMT

«شهر مناجات»؛ مناجات‌خوانی سه نسل از موسیقی

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۵۰۹۷

«شهر مناجات»؛ مناجات‌خوانی سه نسل از موسیقی

مرکز موسیقی و سرود صداوسیما در ایام ماه مبارک رمضان با انتشار آلبوم موسیقی «شهر مناجات»، ۱۰ قطعه مناجات‎‌خوانی را برای پخش در رسانه ملی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، آلبوم «شهر مناجات» از تازه‌ترین تولیدات دفتر موسیقی و سرود به مناسبت ماه مبارک رمضان بود که در قالب سبک سنتی و اصیل مناجات خوانی و بدون استفاده از ساز تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مناجات خوانی‌ها عبارت‌اند از:
«اسرار اول» - مناجات خوان: محمد تقی سعیدی؛ در مایه آوازی شور و با اشعاری از خیام و نظامی (6 دقیقه)؛

«بهار رحمت» - مناجات خوان: سید حسام‎الدین سراج؛ با اشعاری از بیدل دهلوی، در مایه آوازی شوشتری (5 دقیقه)؛

«مژده وصل تو» - مناجات خوان: جمال‌الدین منبری؛ با شعری از حافظ، در مایه آوازی ماهور (4 دقیقه)؛

«صبح خیزان» - مناجات خوان: فاضل جمشیدی، در مایه آوازی شوشتری و شعری از رضی‎الدین آرتیمانی (5 دقیقه)؛

«آمرزگار» - مناجات خوان: حسین علیشاپور؛ با شعری از عطار در مایه‎آوازی اصفهان (3 دقیقه)؛

«رستخیز» - مناجات خوان: رسول رهو؛ شعری از مولوی، در مایه آوازی دشتی (3 دقیقه)؛

«حیرت» - مناجات خوان: بامداد فلاحتی؛ شعری از بیدل دهلوی، مایه آوازی دشتی (6 دقیقه)؛

«ربنای نورها» - مناجات خوان: حمید خزاعی؛ شعر علیرضا قزوه، در مایه آوازی افشاری (5 دقیقه)؛

«خواب گران» - مناجات خوان: سید محسن حسینی؛ شعر علیرضا قزوه، در مایه آوازی همایون (4 دقیقه)؛ و

«ملکوت» - مناجات خوان: هادی فیض آبادی؛ شعری از میلاد عرفان پور، در مایه آوازی ماهور (4 دقیقه).

 

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهر مناجات رسانه ملی موسیقی مایه آوازی مناجات خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم

احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری «هفته هنر انقلاب اسلامی» که طی روزهای گذشته پیش روی مخاطبان قرار گرفت، توضیح داد: «هفته هنر انقلاب»رویدادی است که به واسطه تلاش همکارانم در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شده و دربرگیرنده ابعاد مختلفی است که فارغ از آنچه در یک هفته انجام می شود، می توان کارهای زیادی انجام داد. فعالیت هایی که خوشبختانه به واسطه طراحی هایی که در این زمینه صورت گرفته هر سال روند رو به پیشرفتی را طی کرده و پتانسیل بالای این مسیر را نشان می دهد.

وی افزود: به اعتقاد من یکی از مهم ترین امتیازاتی که در برگزاری «هفته هنر انقلاب» وجود دارد، مشخص شدن ابعاد مختلف و ارزشمند هنری است که به واسطه خلاقیت و توانایی هنرمندان پیشگام و جوان این عرصه توانسته دربرگیرنده آثار ارزشمندی باشد و نشان دهنده ظرفیت بالای هنر انقلاب اسلامی و جایگاه مهم آن در عرصه فرهنگ و هنر است. همین کلید واژه عنوان دلگرم کننده ای برای هنرمندان انقلاب است که می تواند موجب هم نشینی فرهنگی هنرمندان پیشکسوت این عرصه با جوان ترها شود. هنرمندانی که هرسال از آنها تجلیل می شود و این رویداد می تواند امیدواری های زیادی را به آنها منتقل کند.

سرپرست جدید مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: امروز شاهد حمله همه جانبه امپراتوری رسانه ای در جریان فعالیت های فرهنگی و هنری کشور هستیم که با برنامه ریزی تضعیف هنر انقلاب را نشانه رفته اند اما وقتی رویدادی به نام «هفته هنر انقلاب» در حوزه هنری و تعدادی دیگر از مجموعه های برگزار می شود، نشان دهنده قدرت و برنامه ریزی استراتژیکی است که مایه دلگرمی هنرمندان می شود. نقطه عطفی که نباید جایگاه آن را در پیشرفت هنر انقلاب فراموش کرد.

رمضی گفت: هرچه قدر کارکرد این رویداد بیشتر و مبتنی بر کارشناسی باشد قطعا موجب انگیزه های بیشتری میان هنرمندان انقلاب می شود. البته که بی تردید چنین نگاهی نباید در برگزاری «هفته هنر انقلاب» خلاصه شود. چرا که ما می توانیم با برگزاری رویدادهای پژوهشی و محافل صمیمی که به صورت ماهانه یا فصلی برگزار می شود، کلیدواژه «هنر انقلاب» را فقط معطوف به «هفته هنر انقلاب» نکنیم و تلاش کنیم تا به واسطه این دیدن ها و نشست ها و بودن ها خودمان را دایم به روز رسانی کنیم. شرایطی که خوشبختانه در حوزه هنری انقلاب اسلامی برنامه ریزی شده و همچنان نیز در حال گسترش است.

وی در پایان تاکید: طرح مباحث تئوریک در حوزه هنر انقلاب فارغ از کارهای اجرایی که در این زمینه انجام شده و می شود، امری ضروری و مهم است که می توان آنها را در خارج از «هفته هنر انقلاب» نیز انجام داد. این فعالیت ها در شرایطی که هنر انقلاب در تیررس بدخواهان و حملات رسانه ای متعددی قرار دارد دربرگیرنده اتفاقات خوبی است که غیر از تبیین هرچه بهتر و دقیق تر واژه هنر انقلاب، موجب ایجاد گفت‌وگو میان هنرمندان جوان و پیشکسوت این عرصه می شود. موضوعی که می تواند در به روز رسانی و تعریف اینکه «هنر انقلاب چیست؟» ما را به سرفصل ها و مباحث تحلیلی هدایت کند که قطعا اتفاق خوبی است.

کد خبر 6087197 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • میرزا مهدی آشتیانی؛ جمع بین نبوغ و تبحر
  • برای بردن سیتی باید از جان مایه بگذاریم
  • برای بردن سیتی باید از جام مایه بگذاریم
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر
  • تعزیه‌خوان باسابقه خمین درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای نمایشی
  • ببینید | حضور نجم الدین شریعتی در چایخانه حضرت در حرم مطهر رضوی