Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که افول دائمی تقاضای جهانی نفت همچنان دور از ذهن است.
به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، فاتح بیرول هشدار داد مصرف جهانی نفت هنوز به دوران اوج و افول خود نرسیده است و این مسئله امید به اینکه شیوع ویروس کرونا سبب پایین ماندن تقاضا و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود را تضعیف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: نبود سیاست‌های شدید دولت‌ها، بهبودی پایدار اقتصادی و پایین آمدن قیمت نفت احتمالاً سبب بازگشت تقاضای جهانی نفت به میزان پیشین آن و حتی فراتر از آن می‌شود.
پارسال روزانه نزدیک به 100 میلیون بشکه نفت در جهان مصرف شد و برخی صنعتگران انرژی معتقدند این رقم می‌تواند آغاز افول تقاضای جهانی نفت باشد. آنها معتقدند همه‌گیری ویروس کرونا سبب ایجاد تغییراتی مانند افزایش میزان دورکاری و کاهش سفرهای خارجی و کاهش دائمی مصرف می‌شود.
اگر این فرضیه درست باشد، می‌تواند آثار مثبت بسیاری بر تغییرات آب و هوایی داشته باشد، زیرا مصرف کمتر نفت سبب کاهش دائمی تولید گازهای گلخانه‌ای می‌شود و راه رسیدن به اهداف توافق‌نامه اقلیمی پاریس را آسان می‌کند، اما بیرول به دولت‌ها هشدار داد که ویروس کرونا فقط به‌طور موقت تقاضای نفت را کاهش می‌دهد. در حالی که مصرف در سال 2020 به حدود 91 میلیون بشکه در روز می‌رسد، اما پس از آن، در سال 2021 و سال‌های بعد، دوباره افزایش خواهد یافت.
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی افزود: تغییرات رفتاری در پاسخ به این بیماری همه‌گیر مشهود است، اما همه آنها برای مصرف نفت منفی نیستند. مردم بیشتر از خانه کار می‌کنند، اما در خارج از خانه، بیشتر از خودروهای شخصی استفاده می‌کنند تا وسایل نقلیه عمومی.
بیرول گفت: ویدئوکنفرانس چالش‌های انرژی و آب و هوایی ما را حل نمی‌کند، تنها راه‌حل سیاست‌های درست دولت‌هاست.
وی از دولت‌ها خواست از بسته‌های بهبود اقتصادی خود برای مقابله با تغییرات آب و هوایی و هزینه برای انرژی‌های سبز استفاده کنند تا به اهداف تعیین‌شده در توافق‌نامه تغیرات اقیلمی پاریس در سال 2016 کمک کنند.
وی گفت: اگر بهبود اقتصادی‌ حاصل شود، مشاوران تجاری آمریکایی که از ویدئوکنفرانس استفاده می‌کنند، رفت‌وآمد 150 میلیون شهروند جدید هندی و آفریقایی فعال در کارخانه‌ها و جابه‌جایی محصولات خریداری شده آنها با کامیون‌ها را جبران نمی‌کند.
به گزارش شانا، آژانس بین‌المللی انرژی، روز چهارشنبه (31 اردیبهشت‌ماه) اعلام کرد ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، در میان همه‌گیری ویروس کرونا، برای نخستین بار در 20 سال گذشته امسال با کاهش روبه‌رو می‌شود، اما انتظار می‌رود سال آینده شاهد افزایش آن باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تقاضای جهانی نفت ویروس کرونا دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • بهترین زمان برای مصرف قهوه
  • سازمان جهانی غذا: کودکان غزه دچار سوتغذیه شده‌اند
  • لوکاشنکو: پرستیژ بین‌المللی واشنگتن و لندن در حال افول است
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید