Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@23:10:10 GMT

کاهش گسترده نیروی انسانی این شرکت در هند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۶۷۲۵

کاهش گسترده نیروی انسانی این شرکت در هند

بیماری کرونا درآمدزایی یکی از شرکت حمل و نقل اینترنتی را به شدت کاهش داده و مجبور کرده است تا تعداد روی کار خود را اخراج کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همه گیری بیماری کرونا در سراسر جهان آسیب اقتصادی بزرگی به شرکت اوبر وارد کرده است و از همین رو این شرکت مجبور شده برای برقراری تعادل بین هزینه‌ها و درآمدزایی این شرکت تعدادی از کارمندان خود را اخراج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارا خسروشاهی مدیرعامل اوبر به تازگی اعلام کرد کاهش تقاضا برای خدمات حمل و نقل در کشورهای مختلف پس از شیوع بیماری کرونا موجب شده درآمد اوبر در بخش‌های مختلف این شرکت به شدت افت کند. از زمانی که ویروس کووید-19 در کشورهای مختلف شیوع پیدا کرده مردم تمایل کمتری به استفاده از تاکسی‌های اینترنتی دارند و اوبر مجبور شده است تعداد 6 هزار و 700 شغل مختلف این شرکت را کاهش دهد.

تازه‌ترین میزان تعدیل نیرو در این شرکت بین‌المللی مربوط به نمایندگی‌های آن در کشور هند است. دفتر مرکزی اوبر در هند طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد 600 نفر از نیروهای فعال در این شرکت به دلیل نبود بودجه کافی اخراج شدند. اوبر برای حمایت از کارمندانی که شغل خود را از دست داده‌اند حقوق متوسط 10 الی 12 هفته را در نظر گرفته و بیمه درمانی 6 ماه آینده آن‌ها را نیز حفظ می‌کند.

خسروشاهی در مصاحبه با یکی از نشریات هند گفت: همه اعضای اوبر به شدت از شرایط پیش آمده ناراحت هستند و من می‌خواهم از طرف تمام مدیران این شرکت از کارمندانی که کار خود را از دست داده‌اند عذرخواهی کنم. امیدواریم به زودی داروی قطعی برای کرونا کشف شده و شرکت همکاری‌های گسترده‌تری را آغاز کند.

هم اکنون هند یکی از کشورهایی است که به طور گسترده‌ای با کرونا درگیر بوده و هر روز تعداد زیادی از مردم این کشور به ویروس کووید-19 مبتلا می‌شوند. وضعیت در بیشتر شهرهای دومین کشور پرجمعیت جهان تا حدی خطرناک است که نماینده اوبر در هند از به صفر رسیدن درخواست برای تاکسی‌های اینترنتی در هفته گذشته خبر داد.

اوبر مانند بسیاری از شرکت‌های حمل و نقل اینترنتی خدمات خود را تنها منحصر به جابه‌جایی مسافران نکرده و درخواست‌های مردم برای تحویل غذا، حمل و نقل کالا و مواردی دیگر را نیز قبول می‌کند.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: کاهش نیروی انسانی بیماری کرونا حمل و نقل اینترنتی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است