Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: اگر امکانات باشد، می توان آفت ملخ را کنترل کرد و در غیر این صورت خسارت زا است و بعید نیست دسته های ملخ به ماهان و کرمان برسد.

"سعید برخوری" ظهر امروز سه شنبه ششم خردادماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۳ میلیون هکتار از تالاب جازموریان در جنوب کرمان واقع است، اظهار کرد: در سال گذشته در هفت شهرستان جنوبی استان درگیر آفت ملخ صحرائی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال جاری در شهرستان های قلعه گنج و رودبار جنوب درگیر آفت ملخ صحرائی هستیم، افزود: امسال در سطح ۲۶ هزار و ۸۰۰ هکتار مبارزه با آفت ملخ صورت گرفته و پیش بینی مبارزه در سطح ۲۰۰ هزار هکتار را داریم.

برخوری تصریح کرد: تاکنون در جازموریان مبارزه خوبی انجام داده و اجازه نداده ایم از پوره ها، ملخ پروازی خارج شود و حتی پوره ها را نیز از بین برده ایم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با تاکید بر اینکه باید آمادگی کامل برای مبارزه با دسته پروازی ملخ ها داشته باشیم و بلافاصله آن را از بین ببریم اظهار کرد: از سوی فائو، جازموریان یکی از کانون های ملخ صحرائی شناخته شده که به دلیل سرسبزی و رطوبت مکان مستعدی برای رشد ملخ است.

برخوری با اشاره به اینکه هشت نفر دیده بان در منطقه جازموریان داریم که بازدید میدانی دارند و گزارشات را درباره وجود ملخ ها مرتب به ما ارائه می دهند، بیان کرد: اولین ریزش ملخ ۲۵ اسفند ۹۸ بوده و عملیات اجرایی مبارزه را از ۲۶ اسفندماه آغاز کردیم و ۱۰ اکیپ در این زمینه تجهیز شد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات در زمینه مبارزه با آفت ملخ صحرائی، کمبود خودرو است که نیازمند ۲۰ دستگاه خودروی کمک دار و تامین ۹ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان احداث فوری باند فرودگاه در منطقه صولان قلعه گنج و مرمت و بازسازی باند غرب جازموریان از دیگر نیازمندی ها در زمینه مبارزه با آفت ملخ صحرائی دانست و گفت: سال قبل بیش از ۶ میلیارد تومان در زمینه مبارزه با آفت ملخ هزینه کردیم که اعتبار مصوب مربوط به این کار اختصاص پیدا نکرد و فقط ۵۰ درصد تحت عنوان مبارزه با آفات به ما داده و از سرجمع اعتبارات هزینه ای ما کسر شد.

برخوری با بیان اینکه هزینه مربوط به اضافه کار و ماموریت همکاران ما در د ماه پایانی سال قبل صرف مبارزه با آفت ملخ شد، افزود: اگر امکانات باشد، می توان آفت ملخ را کنترل کرد و در غیر این صورت خسارت زا است و بعید نیست دسته های ملخ به ماهان و کرمان برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمله ملخ ها جهاد كشاورزي اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی مبارزه با آفت ملخ آفت ملخ صحرائی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است

عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبود‌های زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلا در حوزه زیرساخت جبران شود.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی بوده و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی با بیان اینکه در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر می‌توانند بر ماموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند گفت: ماموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

به گفته این مسئول، تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که همه دستگاه‌های متولی نیز باید برای مقابله و پیشگیری از آنها به‌روز شوند تا بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی با مشکل روبرو شود، کل کار زیر سوال می‌رود، با اینحال هم کنون در این حوزه پنج کمیته شورای مقابله با مواد مخدر شکل گرفته که همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند.

وی اضافه کرد: هماهنگی خوبی بین دستگاه قضایی، امنیتی و اجتماعی در استان قزوین وجود دارد و باید از این فرصت برای استفاده از ریشه کن شدن اعتیاد و مواد مخدر بهره برد.

کاظمی به تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات فرهنگی و آموزشی را باید جدی‌تر پیگیری کرد و از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان
  • رستگاری در ضیافت پنالتی
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • تالاب هامون جازموریان جان دوباره گرفت
  • جان دوباره تالاب جازموریان بعد ۲ سال خشکسالی
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان متلاشی شد
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی متلاشی شد
  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است