Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله رمضان‌پور روز سه ‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در خردادماه امسال ۴۵۰هکتار از باغ‌ها، تاسیسات کشاورزی و ۱۰۰کلنی زنبور عسل دچار حریق و موجب خسارت به بخش کشاورزی هرمزگان شد.

وی بیان داشت: بیشترین آتش‌سوزی‌ها در باغ‌های شهرستان‌های رودان، میناب و بستک اتفاق افتاده که عمده‌ترین دلیل آن، عوامل طبیعی و تغییرات اقلیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: باتوجه به بارش های مناسب در سال زراعی جاری و رشد گیاهان علفی، زمینه مساعدی را برای بروز و انتشار آتش‌سوزی‌ها در استان فراهم کرده است.

رمضان‌پور خاطر نشان کرد: همچنین عوامل غیرطبیعی شامل، انجام ندادن عملیات رسیدگی به باغ‌ها، جمع‌آوری شاخه‌های خشک و هرس شده، هرس نکردن علف‌های هرز، آتش زدن بقایای گیاهی توسط باغداران، مشکلات اجتماعی و کمبود امکانات اطفاء حریق در ایجاد آتش‌سوزی موثر هستند.

وی یادآور شد: برای جلوگیری از وقوع آتش‌سوزی در مزارع و باغ‌های استان برنامه‌ریزی‌هایی از قبیل، آموزش دهیاران و نیروهای مردمی، همکاری دستگاه‌های مربوطه در شهرستان‌ها برای مقابله با وقوع آتش، شناسایی عاملان حریق، طرح تسهیل رفت‌وآمد خودروهای امداد و نجات به محل‌حادثه و احداث ایستگاه‌های آتش‌نشانی در مناطق پرخطر در دستور کار قرار گرفت.

رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات جهاد کشاورزی هرمزگان، مهمترین راه‌های پیگشیری از آتش‌سوزی را، برگزاری مانورها و دوره‌های آموزشی، اطلاع‌رسانی عمومی و اعلام وضعیت هشدار هواشناسی به ساکنان مناطق مستعد آتش‌سوزی و ارائه آموزش‌های لازم به کشاورزان و دامداران برای آتش نزدن عمدی مزارع و بوته‌ها بعد از برداشت محصول عنوان‌ کرد.

وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان ۱۶۱هزار هکتار با تولید سالانه افزون بر۲ میلیون و ۳۰۰هزارتن محصول باغی و زراعی و یک میلیون و ۶۵۰هزارتن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل تاثیر بسزایی برای تنظیم بازار این محصولات فصل‌های پاییز و زمستان در کشور دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی هرمزگان اراضی کشاورزی خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی هرمزگان اراضی کشاورزی خسارت مالی وزارت جهاد کشاورزی هرمزگان اراضی کشاورزی خسارت مالی کشاورزی هرمزگان آتش سوزی باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۱۷ هزار تن انواع ارقام توت فرنگی در مازندران جایگاه دوم این استان سطح زیر کشت این محصول در کشور مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت _ در حاشیه بازدید از مزارع توت فرنگی شهرستان سیمرغ، مازندران را یکی از قطب‌های اصلی تولید انواع محصولات کشاورزی بیان و عنوان کرد: این استان با دارای یک هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیرکشت توت فرنگی حدود ۱۷ هزار تن تولید انواع ارقام توت فرنگی امسال برداشت داشته است.

وی افزود: با توجه به این میزان تولید مازندران رتبه دوم کشور را در سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران در سال‌های اخیر علاوه بر عرضه این محصول در فصل بهار، کشت خارج فصل آن را در دستور کار دارند، گفت: سیاست‌های حمایتی بخش کشاورزی مازندران در رویکرد دولت مردمی سیزدهم، نگاه حمایتی به محصولاتی است که ارزش اقتصادی بالایی دارند و کشاورزی را در سبد اقتصاد دانش‌بنیان حفظ می‌کنند و ارتقا می‌دهند.

مؤمنی با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی داریم بتوانیم توسعه کشت گلخانه‌ای توت فرنگی را در استان داشته باشیم، اظهار داشت: در این راستا سیاست‌های حمایتی و اعطای تسهیلات سرمایه در گردش از سوی استانداری مازندران و سازمان جهاد کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.

وی توسعه مکانیزاسیون و سیستم‌های نوین آبیاری و اصلاح سیستم‌های سنتی کشت در ارتقا عملکرد محصول توت فرنگی را مؤثر دانست و گفت: در این امر جهاد کشاورزی استان حمایت جدی می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بازار عرضه محصول توت فرنگی در صدد تدوین راهبردهایی هستیم که بتوانیم صادرات این محصول را دنبال کنیم و به بازار کشورهای منطقه اوراسیا و cis محصولات کشاورزی استان را عرضه کنیم.

کد خبر 747332

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • آتش سوزی یک مدرسه دخترانه در اهواز + جزییات
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی