Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فلاح روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با پیگیری‌های انجام شده از تیرماه ۹۹ پهنه‌های دامپروری به افراد متقاضی پرورش دام سبک واگذار می‌شود که به موجب آن واحدهای پراکنده در مکان‌های تعیین شده مستقر می‌شود.

وی تصریح کرد: با این اقدام آسیب‌های پرورش دام در سطح شهر کمتر و کاهش هزینه‌ها را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار میبد با اشاره به ظرفیت پرورش چهار هزار راس دام مولد و ایجاد زمینه اشتغال برای ۴۰۰ نفر در ۲ پهنه یادشده،  از اختصاص پهنه برای ایجاد شهرک مخصوص پرورش گل به وسعت ۷۲ هکتار و یک مجموعه ۱۰ هکتاری برای پرورش گیاه کاکتوس خبر داد.

همچنین معاون جهاد کشاورزی میبد گفت : هشت پهنه پرورش دام در شهرستان تعریف شد که از این تعداد ۲ مورد در بخش های بفروئیه و ندوشن قرار دارد.

علی اصغر دهقانپور در ادامه به پهنه‌های دام در منطقه شهیدیه و بفروئیه اشاره کرد و گفت: هر کدام  ۴۸ هکتار وسعت دارد و شامل ۱۴۸ قطعه ۲ هزارمترمربعی است و ظرفیت پرورش ۲۰۰ راس دام مولد را دارد.

به گفته وی پهنه دام ندوشن با ۴۲ هکتار وسعت به ۱۷۵ قطعه تقسیم شده و در هر قطعه زمینه اشتغال سه نفر پیش بینی شده است.

وی مساحت پهنه دام صدرآباد ندوشن را ۳۰ هکتار ذکر کرد که به ۹۰ قطعه تقسیم شد و با داشتن ظرفیت پرورش یک هزار و ۸۰۰ راس دام مولد می‌تواند زمینه اشتغال ۲۷۰ نفر را فراهم کند.

وی اضافه کرد: همچنین چهار هکتار پهنه دام روستای «درین» به ۲۰ قطعه تقسیم و ایجاد اشتغال برای ۶۰ نفر در آن پیش بینی شد و سه سه هکتار پهنه دام حجت آباد شامل ۱۵ قطعه است  که پس از بهره برداری زمینه اشتغال ۴۵ نفر فراهم می شود.

دهقانپور تصریح کرد: با واگذاری و بهره برداری از این پهنه‌ها برای حدود پنج هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود و علاوه بر کاهش هزینه های انشعاب آب و برق ، استفاده از گاز در این پهنه ها مقرون به صرفه است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه واحدها در کنار هم قرار دارد از واحد سطح بیشترین استفاده می‌شود و با احداث کلینیک دام ،  فضای سبز ، جدول گذاری ، تهیه خوراک دام  و  وجود محل قرنطینه در مجموعه هزینه‌ها کاهش می یابد و دامپروری به صرفه و سودآور است.

وی تصریح کرد: افراد متقاضی برای واگذاری قطعه‌های تقسیم شده باید فعال حوزه دامپروری باشند و آموزش‌های  ارایه شده توسط جهاد کشاورزی را فرا گرفته باشند و در بررسی ها اگر ‌قطعه‌ای غیر فعال باشد از افراد پس گرفته می شود. 

از ۲۲ هزار فعال حوزه دامپروری و کشاورزی میبد ۶ هزار و ۸۰۰ نفر در پرورش دام سبک فعالیت دارند.

مرکز شهرستان ۱۰۵ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها میبد یزد ندوشن بفروییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد یزد ندوشن میبد یزد ندوشن زمینه اشتغال پرورش دام پهنه دام پهنه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • عملیات وعده صادق دشمنان را مرعوب و دوستان را مسرور کرد
  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در استان سمنان
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت