Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@01:54:44 GMT

آبمیوه ای به جای قویترین قرص خواب

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۲۰۶۹

بی خوابی از مشکلات شایع عموم است که رابطه مستقیمی با تغذیه دارد و گیلاس و اسفناج و موز از میوه های موثر در رفع بی خوابی هستند

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ اگرمشکل خواب دارید و سخت به خواب می روید کافیست تنها به جای استفاده از قرص ها و داروهای شیمیایی یکبار به سراغ راههای طبیعی و به طبع کم عارضه تر بروید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف میوه و سبزیجات توصیه ای ثابت از سوی متخصصان و پزشکان است که ای بار هم راه چاره برای برطرف کردن مشکل رایج انسان های دنیای مدرن و پر از استرس است.

اکثر ما بی خوابی را تجربه کرده ایم که البته در دنیای پر از استرس امروزی مشکلی است طبیعی , برای رفع این مشکل در این بخش توصیه ای داریم پس اگر بی خوابی دارید ، این نسخه خانگی را امتحان کنید، در نیمه های شب از خواب بیدار می شوید، یا شاید نمی توانید خوب بخوابید و احساس خواب آلودگی می کنید.

در این مقاله، می توانید یاد بگیرید چگونه 5 مخلوط خوش مزه با داشتن خواص دارویی آماده کنید که کمک می کند بخوابید و استراحت خوبی داشته باشید.

درمان بی خوابی با داشتن یک رژیم غذایی خوب

بی خوابی یک بیماری است که به شدت بر کیفیت زندگی مردم تاثیر می گذارد. اگر در شب به اندازه کافی استراحت نکنید، قادر به بازیابی انرژی نخواهید بود. در نتیجه بدن بیشتر مستعد ابتلا به این بیماری خواهد بود.علاوه بر این ، افرادی که بی خوابی دارند در طول ساعات خواب اضطراب خواهند داشت و قادر به خوابیدن نخواهند بود. در نتیجه، آن ها تمایل دارند به داروهایی متوسل شوند که گاهی اوقات عوارض جانبی منفی دارند. در چنین مواردی، ایده خوبی است که این عصاره طبیعی خانگی را امتحان کنید نه فقط خوش مزه نیستند بلکه روش طبیعی عالی برای توقف بی خوابی است .

6 آب میوه طبیعی که بی خوابی را متوقف و درمان می کنند

این ترکیبات را امتحان کنید تا مقداری عصاره با خواص آرامش بخش درست کنید. یا مواد مختلفی را مخلوط کنید که متناسب با سلیقه شما باشد و به طور طبیعی به بی خوابی خاتمه دهد .

آناناس و چغندر:

این آب میوه صورتی، مواد مغذی لازم برای خوابیدن را فراهم می کند:آناناس:سرشار از تریپتوفان ماده تشکیل دهنده ملاتونین و سروتونین است. ملاتونین کمک می کند تا بخوابید اما سروتونین حس سلامتی را افزایش می دهد.

چغندر : به خاطر داشتن تعداد زیادی از منیزیم که مربوط به برخی از انواع بیخوابی است، برجسته است. افرادی که کمبود منیزیم زیادی دارند ، در طول شب چندین بار بیدار می شوند و خواب سبکی دارند.

موز ، توت فرنگی ، اسفناج :

اگر می خواهید در طول شب بهتر بخوابید، این عصاره متعادل خامه ای در نیمه های شب بهترین میان وعده است. با اینکه حاوی اسفناج است، طعم موز و توت فرنگی خوبی دارد موز:برای درمان بی خوابی بسیار عالی هستند زیرا حاوی ملاتونین و هورمون خواب هستند. هم چنین آن ها حاوی منیزیم هستند که به انقباض ماهیچه ها کمک می کند.

توت فرنگی : همچنین حاوی " ملاتونین " است که هورمون آن توسط غده پینه آل ترشح می شود

اسفناج : به این دلیل برجسته است که حاوی ویتامین ب 6 است و به تولید ملاتونین و سروتونین در مغز کمک می کند.

آب آلبالو:

مطالعاتی دقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا در آمریکا ثابت کرد نوشیدن آب آلبالو دو بار در روز به مدت دو هفته باعث افزایش زمان خواب می شود به طوریکه در ورد افرادی که دچار مشکل بی خوابی به خصوص بی خوابی شابنه بودند با مصرف مرتب آب آلبالو در طول این دوهفته تقریبا 90 دقیقه به خواب آن ها افزوده می شود و باعث می شود استراحت بیشتری بکنند.

گوجه و کاهو :

این عصاره سبزیجات می تواند جایگزین مناسبی برای گاسپاچو باشد. می توانید آن را با نمک دریایی، روغن زیتون، سیر و سرکه مزه دارکنید ، گوجه فرنگی تولید ملاتونین را افزایش و غنی از منیزیم، فسفر و پتاسیم است.

کاهو وحشی: مسکن و خواص آرام بخشی عالی دارد. همچنین دارای خواص ضد درد مسکن نیز هست که می تواند به شما در صورتی که از درد مزمن ، بی خوابی رنج می برید کمک کند.

هویج و بادام :

این عصاره خوش مزه علاوه بر مبارزه با بی خوابی نیز برای بینایی، پوست و استخوان عالی است.

هویج : درست مثل اسفناج، هویج غنی از ویتامین ب است.

بادام : شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 ضروری هستند. این مواد مغذی کمک می کنند تا کیفیت خواب بهتری داشته باشید و انرژی بیشتری به دست آورید.

گیلاس و جو :

این عصاره خوش مزه کمی ترش است ، بنابراین اگر دوست داشته باشید آن را با کمی عسل شیرین کنید.

گیلاس : حاوی ملاتونین و منیزیم و نیز دیگر مواد مغذی مفید هستند. آن ها همچنین خواص ضد التهابی دارند و به تسکین درد ماهیچه ها کمک می کنند.

جو : غله خیلی استثنایی است . نه تنها آن ها بسیار انرژی زا هستند بلکه خواص آرامش بخشی به سیستم عصبی نیز می دهند . بنابراین آن ها به مبارزه با بی خوابی، استرس، اضطراب کمک می کنند.

چه زمانی این نوشیدنی را بنوشیم ؟

اگر می خواهید سیستم عصبی خود را متعادل کنید ، می توانید در طول روز، بین وعده های غذایی ، این عصاره را بخورید. این نوشیدنی برای افرادی که اضطراب، استرس و یا عصبانیت دارند می تواند بسیار مفید باشد.

اگر می خواهید بی خوابی خود را درمان کنید، این عصاره را در طول بعد از ظهر بنوشید. قبل از رفتن به رختخواب از نوشیدن آن ها پرهیز کنید. چون بعضی از آن ها ادرار آور هستند و ممکن است در شب بیدار شوید و به توالت بروید ، باید کمی صبر داشته باشید چون ممکن است به اثرات آن توجه نکنید.

همچنین ایده خوبی است که از این محرک جلوگیری کنید، به خصوص در بعد از ظهر یا عصر، مانند قهوه، چای یا کولا.

 مطالب این بخش از خبرگزاری برنا، تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استرس آبمیوه قرص خواب داشته باشید بی خوابی خوش مزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند

ایتنا - بیماری پارکینسون وضعیتی است که منجر به مشکلاتی در حرکت، خواب، سلامت روان و غیره می‌شود. هیچ درمان کاملی تا کنون برای آن ابداع نشده است، اما داروها و درمان‌هایی برای کاهش علائم آن مانند لرزش، مشکل در صحبت کردن و انقباضات دردناک عضلانی وجود دارد.
بیماری پارکینسون چیست؟
این بیماری یکی از شایع‌ترین اختلالات سیستم عصبی به حساب می‌آید که نخستین بار از سوی دانشمند بریتانیایی دکتر جیمز پارکینسون در سال ۱۸۱۷ میلادی توصیف شد و نام وی بر روی این بیماری قرار گرفت.

در پارکینسون، که یک بیماری پیشرونده مزمن است، افراد مبتلا به لرزش در اندام‌ها و کندی حرکت می‌شوند. در ادامه روند بیماری مبتلایان ممکن است دچار اختلالات حافظه و تغییر رفتاری شوند. این در شرایطی است که مشکلات روان از جمله استرس و افسردگی نیز در مبتلایان بسیار شایع است و حدود یک سوم این افراد با دیابت دست و پنجه نرم می‌کنند.

دکتر آدیتیا گوپتا، جراح مغز و اعصاب، در این باره می‌گوید: «این بیماری زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های عصبی در مغز، به ویژه در بخش ‘توده سیاه’ به تدریج از کار می‌افتند یا می‌میرند. این سلول‌ها دوپامین تولید می‌کنند که یک انتقال‌دهنده عصبی ضروری برای هماهنگی حرکات بدن است. با کاهش سطح دوپامین، افراد مبتلا به پارکینسون دچار لرزش، سفتی، کندی حرکت و اختلال در تعادل و هماهنگی اجزای بدن می‌شوند.»

علت دقیق بیماری پارکینسون هنوز به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که عامل ژنتیکی می‌تواند در ابتلا به آن نقش داشته باشد.

سن یک عامل خطر مهم در پیدایش این بیماری است. پارکینسون عموما برای سنین پس از ۶۰ سال مشاهده می‌شود اما بر اساس آمارها حدود ۵ تا ۱۰ درصد افراد حتی پیش از ۵۰ سالگی هم به این بیماری مبتلا می‌شوند. در اروپا تخمین زده می‌شود بین ۱ تا ۲ درصد از افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به بیماری پارکینسون باشند.

علائم بیماری پارکینسون چیست؟
علائم بیماری پارکینسون می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد اما معمولا شامل مواردی نظیر لرزش به خصوص در دست‌ها، بازوها یا پاها، سفتی یا به اصطلاح چوب‌شدگی عضلات، کندی نابهنجار حرکت ماهیچه‌ها یا کندی حرکت، بی‌ثباتی وضعیتی که منجر به مشکلات در حفظ تعادل می‌شود، تغییر در گفتار، نوشتار یا حالت چهره است.

علاوه بر اینها علائم اختلال در روان فرد نیز نظیر افسردگی، اضطراب و اختلالات خواب می‌توانند از جمله اختلالات در خواب باشند.

 

چه چیزی می‌تواند علائم بیماری پارکینسون را بدتر کند؟
در صورت ابتلا به پارکینسون، مواردی وجود دارند که می‌توانند این بیماری را بدتر کنند. این عوامل عبارتند از:

۱. استرس: واکنش طبیعی بدن به استرس شامل افزایش تنش عضلانی و بالا رفتن ضربان قلب است که می‌تواند باعث تشدید لرزش و سفتی عضلات در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون شود.

تکنیک‌های مدیریت استرس مانند تمرکز حواس، مدیتیشن و تمرین‌های تمدد اعصاب می‌توانند با تقویت و آرام کردن سیستم عصبی به کاهش این اثرات کمک کنند.

۲. کم‌خوابی: خواب ناکافی یا بی‌کیفیت، ریتم طبیعی بدن را مختل می‌کند و منجر به افزایش خستگی و بدتر شدن علائم حرکتی در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون می‌شود. فراهم کردن زمینه خواب خوب و رسیدگی به اختلالات خواب با کمک پزشک برای مدیریت علائم پارکینسون بسیار مهم است.

۳. بیماری یا عفونت: هر گونه بیماری یا عفونت می‌تواند استرس بیشتری را بر بدن وارد کند و منجر به بدتر شدن موقت علائم پارکینسون شود. برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون مهم است که به سرعت به هر گونه بیماری یا عفونت رسیدگی کنند و مراقب حفظ سلامت کلی خود باشند.

۴. زمان یا دوز دارو: زمان و دوز مناسب داروها برای مدیریت موثر علائم پارکینسون ضروری است. اگر داروها طبق دستور مصرف نشوند، در کنترل علائم ممکن است نوسان رخ دهد.

۵. تغذیه نامناسب: سوءتغذیه یا کم‌آبی می تواند بر جذب دارو و سلامت کلی تأثیر بگذارد و به طور بالقوه علائم پارکینسون را بدتر کند. حفظ یک رژیم غذایی متعادل متشکل از غذاهای مغذی می‌تواند موثر باشد و اثربخشی داروهای پارکینسون را افزایش دهد.

۶. عدم تحرک: فقدان فعالیت بدنی می‌تواند به سفتی و ضعف عضلانی و بدتر شدن علائم حرکتی کمک کند. این در حالی است که ورزش منظم و حرکات کششی می‌تواند به بهبود تحرک، تعادل و عملکرد کلی بدن کمک کند. ترشح اندورفین در نتیجه ورزش نیز می‌تواند به کاهش علائم افسردگی و اضطراب یاری برساند.

۷. داروهای خاص: برخی داروهای خاص مانند داروهای ضد روان‌پریشی، ضد تهوع و ضد افسردگی می‌توانند با سطح دوپامین تداخل کرده یا علائم حرکتی را تشدید کنند.

علائم پارکینسون چگونه مدیریت می‌شوند؟
مدیریت علائم پارکینسون معمولاً شامل ترکیبی از داروها، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و اصلاح سبک زندگی است.

داروها با افزایش سطح دوپامین در مغز یا تقلید اثرات آن، علائم حرکتی را کم می‌کنند. فیزیوتراپی و برنامه‌های ورزشی از طرف دیگر می‌توانند تحرک، انعطاف‌پذیری و تعادل را بهبود بخشند.

همزمان گفتار درمانی می‌تواند در برخورد با مشکلات گفتار و بلع کمک کند. گروه‌های حمایتی و مشاوره نیز می‌توانند توصیه‌های عملی برای مقابله با چالش‌های زندگی با پارکینسون ارائه دهند.

کارشناسان می‌گویند برای تنظیم برنامه‌های درمانی و رسیدگی به هرگونه علائم یا عوارض مرتبط با بیماری پارکینسون، نظارت منظم توسط پزشک ضروری است.

دیگر خبرها

  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید
  • ژیمناستیک در خواب هم نمی‌دید سهمیه بگیرد/حضور در آسیا با تیم کامل
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • (ویدئو) بغض محسن هاشمی درباره خواب عجیبی که آیت‌الله هاشمی ۶ ماه قبل از فوت دید
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • افشای خواب عجیب هاشمی‌رفسنجانی ۶ ماه قبل از فوت! | فیلم