Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 این روز‌ها مردم استان تهران و استان‌های اطراف در سطح شهر ملخ‌هایی را می‌بینند که موجب نگرانی آن‌ها شده است.

اخبار اقتصادی -  هزاران قطعه از گونه ای ملخ به شهرستان های قرچک، پیشوا و ورامین هجوم آورده‌اند که این موضوع علاوه بر هراس مردم، نگرانی‌هایی را برای کشاورزان به ویژه غله کاران که این روزها مشغول برداشت محصول جو و گندم هستند، به وجودآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب‌ها که لامپ‌های روشنایی سطح معابر و منازل روشن می‌شوند این ملخ‌ها به سمت روشنایی جذب می‌شوند و تعداد بیشتری از ملخ ها را در اطراف چراغ های روشنایی می بینیم.

در طول چند سال گذشته استان های جنوبی کشور شاهد هجوم ملخ های مهاجم از سمت کشور عربستان بوده اند که مردم متصور می کنند ملخ هایی که در استان تهران مشاهده می شود نیز از نوع ملخ های صحرایی مهاجم هستند.

محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور درباره ملخ هایی که این رزها در سطح استان تهران مشاهده می شود، گفت:این ملخ ها بومی کشور هستند و جز آفات کشاورزی محسوب نمی شوند.

میر بیان کرد: نام علمی ملخ های بومی اسفگنتوس است.

وی افزود: این ملخ های بومی در حالت عادی جذب نور می شوند و در فضاهای باز و شهرک های صنعتی اطراف نور جمع می شوند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات گیاهی گفت: این ملخ نیاز به مبارزه شیمیایی ندارند و به مروز زمان تعداد آنها کم می شود.

میر افزود: ملخ هایی که در استان های مرکزی به ویژه تهران مشاهده شده اند با ملخ های صحرایی که از عربستان وارد استان های جنوبی شده اند تفاوت دارند.

هجوم ملخ های صحرایی به ۷ استان جنوبی

علی محمد سرافرازی معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات هم اظهار کرد: امسال سومین سالی است که شاهد زمستان معتدل و بهار پرباران هستیم که همین موضوع زمینه افزایش پوشش گیاهی را ایجاد کرده است و افزایش پوشش گیاهی باعث افزایش تعداد حشرات و آفات می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد حشرات امری عادی در سال‌های پرباران است، گفت: ملخ های که این روز‌ها در سطح شهر تهران مشاهده می‌شود با ملخ‌هایی صحرایی که از کشور عربستان وارد کشور می‌شود متفاوت هستند و وملخ‌هایی که از عربستان وارد کشور می‌شوند فقط در استان‌های جنوبی مشاهده می‌شوند.

سرافرازی بیان کرد: ملخ‌هایی که در شهر‌های مثل تهران و استان‌های مرکزی دیده می‌شوند از نوع ملخ‌های بومی هستند که به واسطه افزایش پوشش گیاهی تعداد آن‌ها زیاد شده اند و خسارتی وارد نمی‌کنند و نیازی به مبارزه شیمیایی ندارند.

وی گفت: انتظار داریم جمعیت این ملخ‌ها بدون مبارزه شیمیایی طی ۲۰ روز آینده کاهش پیدا کند.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات بیان کرد: ۷ استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، جنوب کرمان، خراسان جنوبی و خوزستان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند و در مجموع ۳۰۸ هکتار در استان‌های جنوبی درگیر ملخ های صحرایی هستند.

سرافرازی گفت:کار مبارزه با ملخ‌های صحرایی در جنوب کشور آغاز شده و خسارت جدی به زمین‌های کشاورزی وارد نشده است.

وی افزود: امسال حدود ۳ برابر سال‌های گذشته شاهد هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور هستیم، سال‌های گذشته صرفا شاهد هجوم ملخ‌های از کشور عربستان بودیم، اما امسال از چند کشور ملخ صحرایی وارد کشور ما شده است.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات بیان کرد:امسال از مرکزی‌های کشور‌های پاکستان و افغانستان هجوم ملخ صحرایی به استان سیستان و بلوچستان و از طرف عربستان و عمان به استان‌های جنوبی داشتیم.

سرافرازی گفت: حدود ۵۰ سال سابقه هجوم ملخ صحرایی به کشور نداشتیم.

وی گفت: منشا ملخ صحرایی جنوب آفریقا است و با افزایش پوشش گیاهی تعداد این حشرات هم زیاد می‌شود و به سمت آسیا مهاجرت می‌کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گندم عربستان ملخ های صحرایی مهاجم حشرات ملخ صحرایی خراسان جنوبی عربستان کشاورزی ملخ صحرایی هجوم ملخ آفت ملخ ملخ های صحرایی مهاجم افزایش پوشش گیاهی سازمان حفظ نباتات استان های جنوبی ملخ های صحرایی تهران مشاهده هجوم ملخ ملخ هایی ملخ صحرایی ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!

خبرگزاری قرآنی ایکنا نوشت: داوود کیم، یوتیوبر مشهور کره جنوبی که چند سالی است مسلمان شده، از چند روز پیش با اعلام قصدش برای ساخت یک مسجد در کشور خود سروصدای زیادی به پا کرده، اما حالا نحوه تأمین بودجه این مسجد جنجالی شده است. این جنجال پس از اتهام جمع‌آوری کمک‌های مالی از مسلمانان خارج از کره جنوبی از جمله ایران برای پروژه ساخت مسجد در این کشور به وجود آمد.

داوود کیم ۳۰ ساله، یک تولیدکننده محتوای مشهور و تأثیرگذار است که از زمان گرویدن به دین اسلام در سال ۲۰۱۹، محبوبیت زیادی در میان مسلمانان غیرکره‌ای پیدا کرده است. او عمدتاً درباره مسلمانان کره جنوبی و تجربیات شخصی خود به عنوان یک مسلمان کره‌ای محتوا منتشر می‌کند.

اخیراً، کیم پس از اظهار مشارکت خود در تأمین مالی پروژه ساخت مسجد در شهر دایگو و جمع‌آوری کمک‌های مالی از دنبال‌کنندگانش، با نهاد‌های اسلامی رسمی در کره جنوبی درگیر شده است.

مسئله ساخت مسجد در دایگو از جمله موضوعات بحث‌برانگیز میان ساکنان و مقامات این شهر است که کیم از آن برای جلب توجه مخاطبان در کانال یوتیوب خود استفاده کرد.

این ادعا‌ها موجب ایجاد موج انتقادات از سوی نهاد‌های اسلامی رسمی و جامعه مسلمانان در کره جنوبی علیه کیم شد.

آنها او را به گمراه کردن و تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای منافع شخصی تحت پوشش پروژه‌های ساخت مسجد متهم کردند و خواستار توضیح در مورد نحوه استفاده از پول‌های جمع‌آوری شده از دنبال‌کنندگانش شدند.

اتحادیه اسلامی کره جنوبی نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیه‌ای رسمی توضیح داد که تنها نهاد اسلامی رسمی ثبت شده در کشور کره جنوبی که مجاز به ساخت مساجد در این کشور و جمع‌آوری کمک‌های مالی است، اتحادیه اسلامی است و این بدان معناست که داوود کیم صلاحیت قانونی برای ساخت مسجد در کره جنوبی را ندارد.

این اتحادیه با رنگ قرمز نوشت که ادعا‌های کیم برای طرح جمع‌آوری کمک‌های مالی و ساخت مسجد در این کشور هیچ ربطی به اتحادیه ندارد و یک مسئله شخصی است.

کیم از خود دفاع کرد

در همین راستا، کیم از خود دفاع و بر نیت خیرخواهانه خود تأکید کرد. او اشاره کرد که تنها قصد حمایت از جامعه مسلمانان در کره جنوبی و تسهیل زندگی دینی آنها را دارد. با این حال، جنجال در مورد شفافیت و مشروعیت روش جمع‌آوری کمک‌ها و نحوه هزینه آنها همچنان ادامه دارد.

کیم در این باره نوشت: «در مورد مسجد دایگو، من تمام پولی را که دریافت کردم برگرداندم».

داوود کیم با بیان اینکه مقامات تاکنون هیچ اتهامی علیه وی مطرح نکرده‌اند، افزود: «همه این جنجال‌ها در فضای مجازی پس از اینکه تصمیم گرفتم مسجدی در کره بسازم به وجود آمد... فریب دروغ‌های کسانی که از گسترش اسلام در کشور کره می‌هراسند را نخورید.»

وی همچنین گفت: «خدا از همه چیز آگاه است... نیت من برای خداست... و هرگز از ساختن مسجد در کره دست بر نمی‌دارم.»

کیم جای یا داوود کیم، خواننده و یوتیوبر معروف کره‌ای است. او در ۸ آوریل ۱۹۸۳ در سئول متولد شده و در سال ۲۰۱۹، به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده است.

tags # کره جنوبی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبی
  • صعود فرهنگیان ۸ استان جنوبی کشور به کوه بل اقلید
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد