Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:36:35 GMT

ملخ‌های بومی بی‌آزارند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۲۷۵۱

ملخ‌های بومی بی‌آزارند

ایسنا/مرکزی مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه با اشاره به هجوم ملخ‌های بومی به اراضی کشاورزی این شهرستان گفت: ملخ‌هایی که به اراضی کشاورزی هجوم آورده‌اند بومی و بی‌آزار بوده و آسیب جدی به مزارع و اراضی وارد نخواهند کرد.

حسن شریفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تا این لحظه هیچ گزارشی از حمله و هجوم ملخ‌های غیربومی به اراضی و مزارع کشاورزی شهرستان ساوه دریافت نشده است، اظهار کرد: نگرانی کشاورزان از حضور ملخ‌های بومی در اراضی کشاورزی بی‌مورد است و نباید نگران باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با ملخ‌های غیربومی و صحرایی در اراضی این شهرستان اشاره کرد و افزود: تاکنون بالغ بر 150 هکتار از حاشیه دشت مرکزی ساوه برای مقابله با آفت ملخ سمپاشی شده است و در آخرین بازدیدهای صورت گرفته اثری از ملخ‌های غیربومی نبوده و صرفا ملخ‌های بومی طغیان کرده‌اند.

این مقام مسئول در جهادکشاورزی ساوه طغیان ملخ‌های بومی را متاثر از بارش‌های مستمر و وجود رطوبت در اراضی کشاورزی دانست و افزود: رطوبت زیاد موجب تکثیر ملخ‌های بومی می‌شود که طغیان آنها خسارت آنچنانی به اراضی و مزارع وارد نمی‌کند.

وی همچنین در خصوص طغیان سوسک‌های سیاه نیز گفت: سال گذشته به دلیل بارش‌های مطلوب و لطافت هوای بهار شاهد ورود چشمگیر پروانه‌ها به دشت ساوه بودیم که امسال در کنار حضور اندک پروانه‌ها، مهمانان ناخوانده‌ای که همان سوسک‌های سیاه هستند طغیان کرده‌اند که با گرم شدن تدریجی هوا و افزایش دما از بین می‌روند.

گفتنی است که ملخ‌ها هر ساله به تناسب بارندگی‌های سالانه مشاهده می‌ شوند و در خاک تخمگذاری می‌کنند. این تخم ها با تشدید بارندگی ترک خورد شده و تکثیر می‌شوند. ملخ‌های موجود در اراضی کشاورزی ساوه از نوع ملخ‌های بومی هستند که بارندگی‌های بهاره و مساعد شدن شرایط اقلیمی، باعث افزایش زاد و ولد آنها شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمله ملخ ها کشاورزی ساوه استانی اقتصادی استان مرکزی اراضی کشاورزی ملخ های بومی ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس

فرماندار شهرستان سلماس با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری گفت: ۲۶ میلیون متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولاچای در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ذبیح‌الله کاظمی در جلسه کارگروه جلوگیری از هدر رفت منابع آبی شهرستان سلماس با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی و عملکرد کشت پاییزه، اظهار کرد: با توجه به نیاز آبی محصولات کشاورزی، اولین مرحله رهاسازی آب سد زولاچای اول خرداد به روی اراضی کشاورزی اجرا می‌شود.

وی افزود: این امر به جهت تأمین حق‌آبه کشاورزان صورت می‌گیرد و با توجه به خشکسالی سال زراعی جاری، بهترین استفاده در کشت محصول‌های جو، گندم و دانه‌های روغنی را دارد.

فرماندار شهرستان سلماس در ادامه با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب، گفت: ۲۶ میلیون‌متر مکعب آب برای آبیاری اراضی کشاورزی از سد زولا در نظر گرفته شده است.

کاظمی تصریح کرد: این میزان آب نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲٠ درصد افزایش دارد.

وی یادآور شد: آب حدود ۱۲ هزار هکتار اراضی این شهرستان از سدهای زولا و دریک تأمین می‌شوند.

کد خبر 748699

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار