Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت‌مدیره نظام پرستاری مشهد بیان کرد: در حوزه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد و شهرستان‌های تابعه این دانشگاه تاکنون حدود ۲۰۰ پرستار به کرونا مبتلا شده‌اند و از جامعه پرستاری خوشبختانه پرستاری فوت نشده و شهید راه‌خدمت نداشته‌ایم.

به گزارش قدس آنلاین، محسن گچ پزان در خصوص جذب پرستار در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: در مشهد قرارداد ۸۹ روزه بسته نشد و در قالب فراخوان از افراد داوطلب و بیمارستان‌های خصوصی تامین نیرو صورت گرفت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه بزرگی است و با استفاده از ظرفیت نیروهای موجود خود توانست پرستاران بخش‌های مربوط به این بیماری را تامین کند، ۱۲ نیروی داوطلب پرستاری در حدود ۲۰ تا ۳۰ روز در بیمارستان شریعتی مشغول به‌کار شدند و پس از اتمام کار، حقوق و مزایای خود را دریافت کردند، ولی قراردادی بین آن‌ها با دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد بسته نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از بیمارستان‌های خصوصی نیز با ابلاغ دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۵ درصد از نیروهای پرستاری جهت کار در بیمارستان‌های پذیرش‌کننده بیماران مبتلا به کرونا در مشهد فراخوان و معرفی شدند. بعضی از بیمارستان‌ها قبل از این بیماری نیز این اشتراک ۵ درصدی را با بیمارستان‌های دولتی داشتند که خوشبختانه در این خصوص مشکلی به وجود نیامد.

 رئیس هیئت‌مدیره نظام پرستاری مشهد افزود: با تقسیم‌بندی‌هایی که صورت گرفت، بیمارستان‌های شریعتی، امام رضا(ع) و اکبر که به‌عنوان بیمارستان‌های پذیرش‌کننده بیماران کرونایی معرفی شده بودند، با تعطیلی بخش‌های غیر اورژانسی توانستند از نیروهای موجود خود استفاده کنند.

وجود ۴۵۰ پرستار شرکتی در مشهد

گچ پزان ضمن اشاره به ‌اینکه حدود ۴۵۰ نیروی پرستار شرکتی در مشهد وجود دارد و عمده حساسیت‌ها برروی این نیروها است، اظهار کرد: پیگیری‌ها و نامه‌نگاری‌ها در حال انجام است و به دنبال تبدیل وضعیت این پرستاران هستیم. مشهد در این موضوع پیشگام است و نامه‌ای از طرف معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده تا مجوز تبدیل وضعیت این پرستاران داده شود.

وی با اشاره به اینکه در استاندارد جهانی به ازای هر تخت بیمارستانی ۴ پرستار لازم است و این رقم در دانشگاه علوم ‌پزشکی مشهد به طور میانگین یک پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی است، گفت: با استاندارد جهانی فاصله داریم ولی در ایران تعداد مطلوب و قابل قبول حدود ۲.۵ پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی‌ است که حدود ۱.۵ پرستار برای هر تخت کمبود نیرو داریم که بتوانیم قانون ارتقاء بهره‌وری را اجرا کنیم.

رئیس هیئت‌مدیره نظام پرستاری مشهد در خصوص برگزاری آزمون استخدامی در سال جاری برای جذب پرستاران، گفت:  جذب ۱۰ هزار نفر پرستار در سال گذشته که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وعده داده شده بود، صورت گرفت که فکر می‌کنم کارهای مقدماتی و گزینش‌های این افراد انجام شده است ولی آن چیزی که در سازمان مشخص شده این است که هر سال ۱۰ هزار پرستار در سطح کشور جذب شود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرستار مبتلا به کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۳۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند