Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@01:16:16 GMT

مردم باید زندگی در «لحظه» را یاد بگیرند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۴۵۳۴

مردم باید زندگی در «لحظه» را یاد بگیرند

متخصص اعصاب و روان با بیان اینکه مردم باید یاد بگیرند که با زندگی در لحظه، سقف آرزوهای خود را کوتاه کنند، گفت: زمانی که آرزوهای افراد ناکام می شود در گام اول اضطراب پیدا می کند و در گام دوم نیز دچار افسردگی می‌شود.

امیرحسین جلالی ندوشن روانپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط پساکرونا در کشور گفت: قطعا گذر زمان شرایط پسا کرونا را در کشور نشان خواهد داد چرا که ویروس کرونا یک پدیده جدید است و ما هنوز اطلاعات زیادی در مورد آن نمی دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اظهار نظر در مورد این ویروس نیازمند مطالعات دقیق تر و آینده نگری دارد، افزود: به هر حال ما در آینده شاهد تغییراتی در کشور خواهیم بود چراکه کرونا ویروس در چند ماه گذشته در کشور و جهان وضعیتی به وجود آورده که روی زندگی مردم تاثیر خواهد گذاشت اما آنچه مشخص است اینکه هیچ شخصی حتی در درون نهادهای دولتی و حکومتی هم نمی‌توانند از تمام شدن کامل این ویروس مطمئن باشند.

این متخصص اعصاب و روان با تاکید بر ابهام و نگرانی که در مورد برگشت بیماری با شدت بیشتری وجود دارد در پاسخ به نگرانی مطرح شده مردم در سامانه 4030 ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و وزارت بهداشت، اظهار داشت: زمانی که مردم نگرانی هایی در این خصوص داشته باشند به صورت ناخواسته روی زندگی و برنامه ریزی برای آینده‌شان تاثیرگذار خواهد بود.

جلالی ادامه داد: کرونا و قرنطینه شرایط و وضعیت تعلیق و کوتاه مدتی برای مردم ایجاد کرده است. در چنین وضعیتی این خطر و بیم وجود دارد که ما گرفتار نوعی اضطراب، روزمرگی، بلاتکلیفی و بی برنامگی در زندگی شخصی و اجتماعی شویم. اگرچه خیلی از نگرانی ها بسیار به حق است اما اینکه مدام از مسئله‌ای که ابعاد و اندازه آن مشخص نیست بترسیم و این ترس باعث انزوا، انفعال و بی عملی ما شود یک وضعیت نرمال نیست.

وی تاکید کرد: باید یاد بگیریم و این توانایی را در خود ایجاد کنیم که با وجود تعلیق و نامشخص بودن آینده چگونه به شکل سازنده تری زندگی کنیم. اگر باور داشته باشیم که زندگی همیشه مطلوب نیست می توانیم راحتر با مسائل مواجه شویم.

این روانپزشک اضافه کرد: عده ای فکر می‌کنند که آینده بسیار طولانی دارند در حالی که زندگی در جهان همیشه در شرایط ابهام قرار دارد. اگرچه باید آینده نگری داشته باشیم اما نباید زندگی کردن در لحظه را فراموش کنیم.

جلالی با تاکید بر اینکه باید یاد بگیریم که در لحظه زندگی کنیم، گفت: مردم باید یاد بگیرند که با زندگی در حال، سقف آرزوهای خود را کوتاه کنند و بیشتر برای برنامه هایی که امور آنها را به پیش می‌برد تلاش کنند. اینگونه می‌توانیم شاهد تنش کمتری در بین مردم باشیم.

وی یادآور شد: زمانی که آرزوهای افراد ناکام می‌شود در گام اول اضطراب پیدا می‌کند و در گام دوم نیز دچار افسردگی می شود.

این متخصص اعصاب و روان با بیان اینکه باید باور داشته باشیم که کرونا به راحتی از زندگی ما نمی‌رود، تصریح کرد: باور این موضوع برای بشر بسیار سخت است که با این همه پیشرفت علم و فناوری یک ویروس توانسته تمام معادلات را بهم بریزد. ما باید از این پس با زندگی با کرونا کنار بیاییم و با رعایت محدودیت‌هایی که وجود دارد به زندگیمان ادامه دهیم.

جلالی بیان داشت: باید از جنگ بی دلیل و از نادیده گرفتن مسئله که ناشی از انکار موضوع است، پرهیز کنیم ,  با رعایت نکات بهداشتی زندگی روزمره را به پیش ببریم.

وی در پاسخ به این سوال که دنبال کردن اخبار منفی در فضای مجازی می تواند قابل کنترل باشد یا خیر، افزود: آنچه در دستورالعمل‌های سطح دنیا انعکاس پیدا کرده این است که بحران و دسترسی افراد به منابع نامعتبر می تواند وضعیتی از مسمومیت اطلاعاتی برای مردم ایجاد کند. باید از تعقیب کردن اخبار منفی پرهیز کنیم.

این روانپزشک در ادامه با بیان اینکه راه اندازی سامانه 4030 توانسته آگاهی مردم را افزایش دهد، گفت: توسعه این سامانه می تواند بهترین امکان برای آگاهی در بحران ها مانند سیل و زلزله برای مردم فراهم کند. همچنین مردم می توانند به عنوان مرجع اطلاعات درست، مشکلاتشان را با این سامانه در ارتباط بگذارند.

جلالی اضافه کرد: بر اساس تعداد تماس هایی که مردم با سامانه 4030 گرفتند این سامانه در مدت زمان کوتاه توانست به یک برند تبدیل شود و مورد اعتماد مردم قرار گیرد. امیدوارم این سامانه در همه بحران ها بتواند کمک کننده مردم باشد.

وی بیان کرد: امیدوارم سامانه 4030 به گونه‌ای توسعه یابد که حتی با قطع خطوط برق و مخابرات تهران و کشور همچنان شاهد پاسخگویی این سامانه باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا روان سبک زندگی سامانه 4030 باید یاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تدریجی دمای هوا در استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدحسن باقری شکیب گفت: پس از فعالیت سامانه بارشی، افت محسوس دمارا در استان همدان شاهد بودیم که با خروج این سامانه دمای هوای بیشتر نقاط استان روزانه بین یک تا ۲ درجه سانتی گراد افزایش می‌یابد.

او افزود: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط استان همدان تا اواسط هفته آینده، صاف تا قسمتی ابری، همراه با وزش باد ملایم پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان تأکید کرد: در ساعت بعدازظهر سرعت وزش باد در بیشتر مناطق استان افزایش می‌یابد.

باقری شکیب تصریح کرد: به طور کلی تا اواسط هفته آینده از فعالیت سامانه بارشی خبری نیست و آسمان استان تا آن زمان پایدار پیش بینی می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش تدریجی دمای هوا در استان همدان
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • کرمانشاه یکی از استان‌های پرافتخار کشور است
  • اولین عرضه خودرو‌های برقی در روز‌های آینده
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • لحظه ترور یکی از رزمندگان سامانه پدافند هوایی حزب الله
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • مردم بشاگرد و حاجی‌آباد از توقف در حاشیه رودخانه‌ها بپرهیزند
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان