Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت بهداشت با ابلاغ بخشنامه‌ای نحوه بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی از تاریخ ۱۷ خرداد سال ۹۹ را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت در بخشنامه‌ای که به مناسبت بازگشایی دانشگاه هاب علوم پزشکی منتشر شد، تاکید شده است؛ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺳﺘﺎد ﻣﻠﯽ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﺮوﻧﺎ در ﺧﺼﻮص ﺗﺪاوم ﻓﻌﺎﻟﯿﺘﻬﺎی آﻣﻮزﺷﯽ داﻧﺸﮕﺎه‌ها و ﻣﻮﺳﺴﺎت آﻣﻮزش ﻋﺎﻟﯽ در ﺗﺮم ﺟﺎری و ﻓﺮاﻫﻢ آوردن زﻣﯿﻨﻪ ﺣﻀﻮر داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن در داﻧﺸﮕﺎه‌ها از ﺗﺎرﯾﺦ ۱۷ خرداد پیرو ﻣﺒﺎﺣﺚ به عمل آﻣﺪه در ﺟﻠﺴﻪ وﺑﯿﻨﺎری ﻣﻮرخ ۲۹ اردیبهشت ۹۹ به استحضار می‌رسد تا با توجه به وضعیت کلی استان و شهرستان محل استقرار دانشگاه یا دانشکده اقدامات لازم را با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی علی‌الخصوص دستورالعمل معاونت بهداشت به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ﻋﻼوه ﺑﺮ اﺳﺘﻤﺮار آﻣﻮزش دروﺳﯽ ﮐﻪ ﮐﻤﺎﮐﺎن به صورت اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮏ ﻗﺎﺑﻞ اراﺋﻪ است، در ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﻻزم اﺳﺖ ﮐﻼس‌های ﺣﻀﻮری ﺑﺮای رﻓﻊ اﺷﮑﺎل و ﯾﺎ ﺗﮑﻤﯿﻞ آﻣﻮزش دروس ﻣﺬﮐﻮر ﺑﺮﮔﺰار شود، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌رﯾﺰی ﻻزم به عمل آﯾﺪ ﺗﺎ ﮐﻼس‌های ﻣﺬﮐﻮر به صورت ﻓﺸﺮده ﺑﺮﮔﺰار شود و اﻣﺘﺤﺎن دروس ﻣﺬﮐﻮر ﭘﺲ از اﻃﻤﯿﻨﺎن از اراﺋﻪ آﻣﻮزش ﮐﺎﻣﻞ ﻣﺤﺘﻮای دروس ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ اﺳﺎﺗﯿﺪ و اداره آﻣﻮزش واﺣﺪ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ به عمل آﯾﺪ.

در این بخشنامه تاکید شده است؛ برای حضور دانشجویان بالینی از تاریخ ۱۷ خرداد با اولویت کارورزان و کارآموزان رشته‌های مختلف برنامه‌ریزی و اقدام شود، همچنین ﺑﺮای ﺣﻀﻮر داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن رﺷﺘﻪ دﻧﺪاﻧﭙﺰﺷﮑﯽ ﺑﺎ اوﻟﻮﯾﺖ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﻘﻄﻊ ﺗﺨﺼﺼﯽ و داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌رﯾﺰی و ﺑﻪ ﻧﺤﻮی اﻗﺪام ﺷﻮد ﮐﻪ آﻣﻮزش ﺳﺎﯾﺮ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن، دﺳﺘﯿﺎران و اﻧﺠﺎم آﻣﻮزش‌های ﻋﻤﻠﯽ ﺑﺨﺼﻮص در ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﻣﺴﺘﻠﺰم اﻧﺠﺎم ﮐﺎردرﻣﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺑﯿﻤﺎر است، ﺑﻪ ﻣﺎه‌های ﺗﯿﺮ و ﻣﺮداد ﻣﻨﺘﻘﻞ شود.

همچنین اراﺋﻪ دروس ﻋﻤﻠﯽ و آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﮐﻠﯿﻪ رﺷﺘﻪ‌ﻫﺎ در ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﻣﺴﺘﻠﺰم ﺗﻤﺎس ﺑﺎ ﺑﯿﻤﺎر نیست، در ﮔﺮوه‌های ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﮐﻪ اﻣﮑﺎن رﻋﺎﯾﺖ ﭘﺮوﺗﮑل‌های ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ ﻣﯿﺴﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺻﻮرت ﭘﺬﯾﺮد و ﺑﺮای ﻣﻮاردی ﮐﻪ ﻣﺴﺘﻠﺰم ﮐﺎر ﺑﺎ ﺑﯿﻤﺎر است، ﺑﻪ ﻣﺎﻫ‌ﻬﺎی ﺗﯿﺮ و ﻣﺮداد ﻣﻨﺘﻘﻞ شود.

ﺑﻪ ﻧﺤﻮی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌رﯾﺰی شود ﮐﻪ ﮐﻠﯿﻪ آزﻣﻮﻧ‌ﻬﺎ در ﻧﯿﻤﻪ دوم ﻣﺮداد ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎن ﺑﺮﺳﺪ، وﻟﯿﮑﻦ در ﺻﻮرت ﺿﺮورت ﺑﺎ ۵ ﺗﺼﻮﯾﺐ ﺷﻮرای آﻣﻮزﺷﯽ داﻧﺸﮕﺎه از ﻓﺮﺻﺖ ﻧﯿﻤﻪ اول ﺷﻬﺮﯾﻮر ﻣﺎه ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر اﺳﺘﻔﺎده ﺷﻮد. ﺑﺪﯾﻬﯽ اﺳﺖ ﺑﺮﮔﺰاری آزﻣﻮن‌ها به صورت ﺣﻀﻮری و ﯾﺎ ﻣﺠﺎزی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻣﺮاﮐﺰ آزﻣﻮن اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮏ  ﺑﺮ اﺳﺎس ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺷﻮرای آﻣﻮزش داﻧﺸﮕﺎه ﺑﻼﻣﺎﻧﻊ است.

ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﭘﺎﯾﺶ ﺣﻀﻮر ﻓﺮاﮔﯿﺮان در ﮐﻼس‌های آﻣﻮزش ﻣﺠﺎزی، ﺣﻀﻮری و ﻋﺮﺻﻪ‌ﻫﺎی آﻣﻮزش ﻋﻤﻠﯽ، ﺑﺎﻟﯿﻨﯽ و  ... و ﺗﺪوﯾﻦ ﺷﯿﻮه‌ﻧﺎﻣﻪ اﻧﻀﺒﺎﻃﯽ رﻓﺘﺎر ﺑﺎ ﻓﺮاﮔﯿﺮاﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻏﯿﺮﻣﺠﺎز از ﺣﻀﻮر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌هﺎی آﻣﻮزﺷﯽ  ﻣﺠﺎزی و ﺣﻀﻮری ﺗﻌﻠﻞ ورزﯾﺪه‌اﻧﺪ، ﺑﺮﻋﻬﺪه ﻫﺮ داﻧﺸﮕﺎه است و داﻧﺸﮕﺎه‌ها ﻣﻮﻇﻔﻨﺪ ﺑﺮ اﺳﺎس ارزﯾﺎﺑﯽ‌ﻫﺎی ﺑﻪ ﻋﻤﻞ آﻣﺪه در زﻣﯿﻨﻪ ﺣﻀﻮر ﻓﺮاﮔﯿﺮان در ﮐﻼس‌های درس ﻣﺠﺎزی، ﺣﻀﻮری، ﻋﺮﺻﻪ‌ﻫﺎی آﻣﻮزش ﻋﻤﻠﯽ، ﺑﺎﻟﯿﻨﯽ و ...، ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺗﮑﺎﻟﯿﻒ و آزﻣﻮن‌ها ﺗﺼﻤﯿﻤﺎت ﻣﻘﺘﻀﯽ را در اﯾﻦ زﻣﯿﻨﻪ اﺗﺨﺎذ کنند.

ﻓﺮاﮔﯿﺮاﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ﻫﺎی آﻣﻮزﺷﯽ ﺧﻮد را ﺑﻪ اﺗﻤﺎم ﻣﯽ‌رﺳﺎﻧﻨﺪ، ﻣﻮﻇﻔﻨﺪ در ﮐﻮﺗﺎﻫﺘﺮﯾﻦ زﻣﺎن ﻣﻤﮑﻦ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺧﻮاﺑﮕﺎه اﻗﺪام کنند ﺗﺎ اﻣﮑﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﺑﻬﯿﻨﻪ از ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺧﻮاﺑﮕﺎه و اﺧﺘﺼﺎص آن ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن و رﻋﺎﯾﺖ اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﻓﺎﺻﻠﻪ‌ﮔﺬاری اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ و اﯾﻤﻨﯽ ﻓﺮاﮔﯿﺮان ﻣﯿﺴﺮ شود. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻻزم اﺳﺖ ﺑﺮای ﺳﺎل ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ آﯾﻨﺪه ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ‌ای ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌رﯾﺰی ﺷﻮد ﮐﻪ ﺣﺘﯽ‌اﻻﻣﮑﺎن ﺧﻮاﺑﮕﺎه داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺑﺎﻟﯿﻨﯽ از داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻏﯿﺮﺑﺎﻟﯿﻨﯽ ﻣﺠﺰا شود.

همچنین اﮔﺮ ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﺸﮕﺎه‌ها ﺑﺮای ﺑﺮﺧﯽ رﺷﺘﻪ‌ﻫﺎ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ وﺿﻌﯿﺖ ﭘﯿﺶ آﻣﺪه اﻣﮑﺎن ﭘﺬﯾﺮش داﻧﺸﺠﻮی ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺮای ﺷﺮوع دوره از ﻣﻬﺮﻣﺎه را ﻧﺪاﺷﺘﻪ و ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ ﺷﺮوع ﺗﺤﺼﯿﻞ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺟﺪﯾﺪاﻟﻮرود از ﺑﻬﻤﻦ ﻣﺎه ﺳﺎل ﺟﺎری را دارﻧﺪ، ﻣﺮاﺗﺐ را اﻋﻼم کنند ﺗﺎ در دﻓﺘﺮﭼﻪ ﮐﻨﮑﻮر ﺑﻪ اﻃﻼع داوﻃﻠﺒﺎن ﺑﺮﺳﺪ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﺮاﺗﺐ اﻣﮑﺎن ﯾﺎ ﻋﺪم اﻣﮑﺎن اراﺋﻪ ﺧﻮاﺑﮕﺎه ﺑﻪ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺟﺪﯾﺪاﻟﻮرود ﻧﯿﺰ اﻋﻼم شود ﺗﺎ از ﻃﺮﯾﻖ دﻓﺘﺮﭼﻪ ﮐﻨﮑﻮر اﻃﻼع‌رﺳﺎﻧﯽ ﻻزم ﺻﻮرت ﭘﺬﯾﺮد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت بازگشایی دانشگاه ها از 17 خرداد داﻧﺸﮕﺎه ها ﻣﻮاردی ﮐﻪ ۱۷ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند