Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل محیط زیست اردبیل گفت: آمایش سرزمین و مطالعه توان اکولوژیکی منطقه ای باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

سعید شهند در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی تنوع زیستی با عنوان راه حل‌ها در طبیعت نهفته است نامگذاری شده است و پاسداری و حراست از تنوع زیستی جز با حضور و همراهی فعال تمامی اقشار جامعه میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان اردبیل اکوسیستم‌های متنوعی نظیر کوهستان، جنگل و تالاب دارد که محل زیست گونه‌های ارزشمند گیاهی و جانوری است و انتظار می رود در برنامه‌های توسعه استان به حفظ این گونه ها توجه ویژه ای شود و توسعه پایدار به عنوان یک الگوی توسعه ای بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 وی با تاکید بر اینکه با پیش بینی اثرات طرح‌های توسعه‌ای و ارایه راهکارهای کاهش و حذف اثرات نامطلوب بر محیط زیست می‌توان به حفظ تنوع زیستی کمک کرد اظهار کرد: آمایش سرزمین و مطالعه توان اکولوژیکی منطقه‌ای باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل به شناسایی 350 گونه مهره دار در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: حفاظت از این تنوع زیستی از آن جهت که حیات ما نیز وابسته به این موجودات است بسیار مهم بوده و در این مسیر تمام افراد جامعه باید خود را مسئول بدانند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست آمایش سرزمینی تنوع زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ابومحمد هاشمی افزود: گوهرتراشی، هنر ، صنعتی پولساز است و تاکنون حدود ۷هزار نفر در کشور، آموزش گوهرتراشی را فراگرفته اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد