Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:20:05 GMT

ماسک برای کدام کودکان «بسیار خطرناک» است؟

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۵۸۷۶

ماسک برای کدام کودکان «بسیار خطرناک» است؟


به گزارش تابناک به نقل از سی‌ان‌ان، انجمن کودکان ژاپن به پدرها و مادرها توصیه کرد از گذاشتن ماسک مقابل دهان و بینی کودکان زیر دو سال بپرهیزند. چرا که ماسک در نفس کشیدن بچه‌ها اخلال ایجاد می‌کند و خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد. این در حالی است که بر اساس آیین‌نامه دولت ژاپن در زمانه شیوع کرونا، «تمام افراد» هنگام بیرون رفتن از خانه باید حتما از ماسک استفاده کنند و کسی استثنا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آنچه در برگه‌های راهنمای انجمن کودکان ژاپن آمده است، پوشاندن دهان و بینی باعث می‌شود بچه‌های زیر دو سال برای نفس کشیدن و رساندن اکسیژن به ریه‌ها به زحمت بیفتند. ضمن اینکه ماسک چهره بچه‌ها را می‌پوشاند و به همین دلیل والدین نمی‌توانند متوجه سختی نفس کشیدن آنها شوند. اگر هم این حالت به ایجاد حالت تهوع بینجامد، بالا آوردن کودکان پشت ماسک بسیار خطرناک خواهد بود.

 

از آنجا که بچه‌های خردسال کمتر از دیگر گروه‌های سنی در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند، به نظر می‌رسد استفاده از ماسک برای در امان ماندن آنها چندان هم ضروری نباشد. آبه شینزو، نخست‌وزیر ژاپن روز دوشنبه شرایط اضطراری ناشی از قرنطینه را در توکیو و چهار منطقه باقیمانده لغو کرد و به این ترتیب، زندگی در سرزمین آفتاب تابان به شرایط عادی بازگشت. ژاپن در مجموع ۱۶۶۰۰ بیمار مبتلا به کرونا و فقط ۸۵۰ مرگ ناشی از کووید-۱۹ ثبت کرده است.

 

منبع:همشهری آنلاین

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا فطریه غیزانیه نفت ونزوئلا صدیقه کیانفر دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی ماسک کودکان خطر ونزوئلا فطریه غیزانیه نفت ونزوئلا صدیقه کیانفر دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • اعلام ترکیب تراکتور برای پایین کشیدن استقلال
  • رام‌الله: اگر حمایت آمریکا نبود نتانیاهو جرأت به چالش کشیدن قوانین بین‌المللی را نداشت
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • کشیدن ضامن نارنجک در بالای جدول/ جدال های مثلث جذاب لیگ فوتبال