Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@01:42:26 GMT

واکسن کرونای دانشمند ایرانی به مرحله توسعه رسید

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۷۳۸۰

واکسن کرونای دانشمند ایرانی به مرحله توسعه رسید

رئیس هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) گفت: ساخت واکسن کرونا، دستاورد اوگور شاهین در حوزه کرونا برای مطالعه انسانی تائید شده است.همچنین توسعه این واکسن توسط آنها در کشور آلمان انجام خواهد شد.

رسول دیناروند در گفتگو با خبرنگار حوزه‌ علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  در خصوص حضور برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) در هفتمین نشست استپ بیان کرد: خوشبختانه برگزیدگان دوره‌های گذشته جایزه مصطفی(ص) نیز در این مراسم حضور دارند؛ برخی از آنها فعالیت‌های خوبی در این حوزه انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساخت واکسن کرونا، دستاورد اوگور شاهین در حوزه کرونا برای مطالعه انسانی تائید شده است. وی با یک شرکت بزرگ نیز همکاری دارد و این پروژه در شرکت شاهین با همکاری شرکت مشهور داروسازی فایزر انجام شده است، همچنین توسعه این واکسن توسط آنها در کشور آلمان انجام خواهد شد.

رئیس هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) گفت: پروفسور جکی یینگ از دیگر برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) است که در این نشست حضور خواهد داشت. وی در تشخیص ویروس فعالیت‌هایی را دنبال کرده و در دوره‌های قبلی نشست استپ نیز در مورد ویروس زیکا مطالبی را ارائه کرده است که در آن زمان، ویروسی مشکل‌ساز بود و در حال حاضر در زمینه ویروس کرونا فعالیت‌هایی دارد. همچنین دیگر دانشمندان کشورهای اسلامی، مدیران حوزه سلامت بنابر دستاوردهایشان در این نشست حضور دارند.

جهانیان به دستاورد اوگور شاهین چشم دوخته‌اند

 رئیس مرکز تحقیقاتی نانوفناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد: در دیگر کشورهای اسلامی نیز دانشمندان فعالیت‌هایی را در خصوص کرونا دنبال می‌کنند اما آنچه که همه دنیا به آن چشم دوخته است، دستاورد اوگور شاهین، برگزیده دوره سوم جایزه مصطفی(ص) است.  وی یکی از پیشتازان توسعه واکسن کرونا است و هفته گذشته نیز تأییدیه ورود به فاز مطالعه انسانی را دریافت کرده است.

دیناروند افزود:‌ حوزه فعالیت اوگور شاهین، واکسن‌درمانی برای انواع سرطان است که این دستاورد در سال گذشته  مورد توجه بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) قرار گرفت و وی برگزیده جایزه مصطفی(ص) شد. در حال حاضر اوگور شاهین با استفاده از همان فناوری توانسته با ویروس کرونا مقابله کند. برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) و دانشمندان جهان اسلام به ویژه دانشمندانی که با بنیاد مصطفی(ص) در ارتباط هستند، فعالیت‌های خوبی در زمینه کرونا داشته‌اند.

رئیس هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در خصوص اهداف نشست استپ کرونا گفت: نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) به عنوان برنامه‌ای در کنار جایزه مصطفی(ص) آغاز به کار کرد ولی در طول زمان، بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) بنابر استقبال بسیار دانشمندان، تصمیم گرفت که نشست استپ به عنوان یک برنامه مستقل برگزار شود. سه دوره از نشست استپ هم‌زمان با آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) برگزار شد و سه دوره دیگر بنابر اینکه آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) دو سال یکبار است به صورت جداگانه در کشورهای مالزی، عمان و پاکستان برگزار شده است.

دانشمندان جهان اسلام فعالیت‌های خوبی در زمینه کرونا انجام داده‌اند

وی همچنین افزود: باتوجه به شرایط کنونی و وجود محدودیت‌ها، هفتمین نشست استپ به صورت مجازی برگزار خواهد شد و محور این نشست همکاری‌های علمی در مواجهه با چالش کروناست. تاکنون در کشورهای اسلامی تلاش‌های بسیار خوبی توسط دانشمندان شناخته‌شده در زمینه این بیماری صورت گرفته است. استپ برنامه و فعالیت‌هایی را برای کنترل تلفات این بیماری دنبال می‌کند. همچنین دیگر کشورها در زمینه مدیریت این بیماری، برنامه‌های ویژه‌ای داشتند؛ شباهت‌هایی هم میان کشورها در کنترل بیماری وجود دارد به عنوان مثال در عرصه روش‌های درمانی، مدت اقامت در بیمارستان، کاهش مرگ‌ومیر، معرفی کیت‌های تشخیصی و کیت‌های آنتی‌بادی، معرفی روش‌های دارویی جدید و واکسن، تلاش‌های بسیاری صورت گرفته است.

نشست استپ میان دانشمندان جهان اسلام در یک حوزه خاص برگزار می‌شود

دیناروند با اشاره به هدف برگزاری استپ کرونا تصریح کرد: هدف از برگزاری نشست‌های علمی در دنیا مشخص است. نشست استپ نیز یک نشست علمی محسوب می‌شود اما تفاوت آن با دیگر نشست‌ها این است که نشست استپ میان دانشمندان جهان اسلام در یک حوزه خاص برگزار می‌شود و افراد فعال در این حوزه با دستاوردهای دیگران آشنا می‌شوند. سریع‌ترین راه آشنایی با دستاوردها، برگزاری نشست‌های علمی است.

انتهای پیام/۴۰۲۱/

منبع: آنا

کلیدواژه: دیناروند جایزه مصطفی ص استپ تبادل تجربیات علم و فناوری دانشمندان جهان اسلام جایزه مصطفی ص هفتمین نشست فعالیت هایی واکسن کرونا نشست استپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴

پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در ویتنام برپا می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پاویون ملی شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان در رویداد بزرگ نمایشگاهی حوزه سلامت شرق آسیا با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اردیبهشت 1403 در کشور ویتنام برپا می‌شود.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام از 9 تا 12 می (مطابق با 20 تا 23 اردیبهشت ماه 1403) در محل کاخ فرهنگی ویت خو در شهر هانوی پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای برجسته این حوزه متمرکز خواهد بود، به طوری که متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره‌گیری از فرصت‌ها در سرمایه‌گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران

غرفه‌داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولیدکنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.

شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این پاویون تا روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403 فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/8/1 ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09355242413 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد