Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@02:05:46 GMT

۹۷ درصد مردم سلماس غربالگری سلامت شدند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۷۶۲۹

۹۷ درصد مردم سلماس غربالگری سلامت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، جواد آقازاده پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه مدیریت بیماری کرونا در سلماس افزود: همه ظرفیت‌های استان و همت مسئولان بر مدیریت بیماری کرونا و کاهش تعداد مبتلایان قرار گرفته و از همکاری همه مسئولین با مجموعه بهداشت و درمان آذربایجان غربی قدردانی می‌کنیم.

وی ادامه داد: در جریان کرونا کادر درمان و پرستاری و مجموعه بهداشت و درمان کشور هویت و جایگاهی والاتر یافتند و با توجهات خداوند متعال و حمایت‌های مقام معظم رهبری مردم ارزش کادر درمان را بیش از پیش متوجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده افزود: در اوایل شیوع بیماری کرونا با استرس زیادی در شهرستان‌های مختلف استان به لحاظ حساسیت‌های خاص هر منطقه و نیز نبود پروتکل خاص پیشگیری مواجه بودیم اما در حال حاضر به شیوه نظام مند مقابله با آن عمل می‌کنیم.

وی عنوان کرد: رفتار ویروس قابل پیش بینی نیست و در خوزستان این امر کاملاً مشهود بود و برابر آخرین تحقیقات ویروس جهش یافته و افراد مراجعه کننده و مبتلایان علائم حادتری دارند و نیازشان به تخت‌های مراقبت‌های ویژه بیشتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: نیاز سلماس به بیمارستان یک ضرورت واقعی است و باید مذاکره کنیم پروژه از حالت کشوری و وزارت مسکن و شهرسازی خارج شود و مسئولیت آن به استان واگذار شود و یا سعی کنیم این بیمارستان را به زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت و درمان به عنوان یک پروژه مادر تخصصی بیاوریم.

آقازاده خاطرنشان کرد: وجود شبکه و سیستم هوشمند و منسجم بهداشتی و درمانی در سطح کشور سبب شد تا بتوانیم برخوردی بهتر و پیشگیری مطلوب در زمینه مدیریت کرونا داشته باشیم.

وی یاد آورشد: ۹۷ درصد مردم سلماس غربالگری شده و افراد مشکوک یا مبتلای شناسایی شده در این شهرستان ۱۰۰ درصد مورد پیگیری اقدامات بهداشتی و درمانی قرار گرفته‌اند.

آقازاده گفت: بسیج تمامی امکانات و ایجاد تخت‌ها و تجهیزات بیمارستانی، رعایت بهداشت فردی و اصول فاصله گذاری اجتماعی توسط خود مردم مهمترین اصل مقابله است.

وی افزود: در یک مقطع می‌خواستند وضعیت استان را سفید اعلام کنند اما بشدت با آن مخالفت کردیم چراکه تأثیر ویروس و ناشناختگی آن را بر وضعیت ابتلای استان متصور بودیم و تدابیر لازم را برای مقابله اندیشیدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی یادآور شد: برابر آزمایشات جدید ثابت شده بحث مصونیت در برابر ویروس کرونا پس از یک بار ابتلاء درست نیست و نیازمندیم تا تحقیقات گسترده‌تری برای تشخیص رفتار و عملکرد ویروس انجام دهیم.

آقازاده گفت: آذربایجان غربی استانی گردشگرپذیر است و نگرانی ما از آینده کرونا در استان از همین مورد است و حتماً باید تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.

وی ادامه داد: پیش بینی‌های لازم را برای وقوع اپیدمی کرونا در مهر و آبان ۹۹ در سطح استان انجام داده‌ایم و در حال افزایش تجهیزات و تخت‌های مراقبت ویژه و امکانات بهداشتی و درمانی هستیم تا بتوانیم با آمادگی کافی برخورد و مقابله لازم را با موارد ابتلاء داشته باشیم.

کد خبر 4935322

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر گرگان شیوع کرونا قزوین روز جهانی قدس نماز عید سعید فطر روابط عمومی بیرجند راهپیمایی روز قدس آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد