Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی منابع کارگری در استان فارس اعلام کردند: حدود ۱۷۰ کارگر شاغل در کارخانه روغن نباتی نرگس به دلیل آنچه «کمبود منابع مالی» عنوان می‌‌شود، سه ماه حقوق و مزایا دریافت نکرده‌اند.

بنا بر گفته کارگران، آنها جدا از مطالبات مزدی، چندین سال با فروش تجهیزات کارخانه به دلیل مسائل زیست محیطى و تامین سرمایه براى خرید مواد اولیه با مشکل روبرو بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ادامه این وضعیت، روز گذشته (ششم خرداد) شماری از کارگران مقابل کارخانه حاضر شدند تا مشکلات خود را به مسئولان منتقل کنند.

این کارگران اظهار داشتند: ما برای پیگیری مطالبات بر زمین مانده خود پارچه‌نوشته‌هایی روی دیوارهای کارخانه نصب کرده‌ایم تا در صورت غیبت کارگران، مسئولانی که به کارخانه می‌آیند از مطالبات آنها باخبر شوند.

این کارگران گفتند: بخش دیگری از مشکلات کارخانه مربوط به بدهی میلیاردی کارفرما به نهادهای دولتی و خصوصی است که در این باره کارفرما مکلف به مشخص کردن وضعیت پرداخت بدهی‌ها شده‌ است.

به گفته کارگران، پرداخت هزینه بازنشستگی کارگران مشمول، پرداخت معوقات مزدی، پرداخت سنوات و سامان دادن به وضعیت کارخانه، بخش دیگری از مشکلات این واحد تولیدی و کارگران آن است که مقرر شده بود تا پایان سال  گذشته مرتفع شود.

به گفته آنها، زمانی که در کارخانه نرگس شیراز حدود ۶۰۰ کارگر مشغول کار بودند، به مرور از تعداد آنها کاسته شد  بطوری که هم‌اکنون فقط ۱۷۳ نفر در این واحد تولیدی مشغول به کارند.

آنها در خاتمه تصریح کردند: پیگیری‌های زیادی از سوی مسئولان استانی و شهرستانی برای حل مشکلات کارخانه روغن نباتی نرگس انجام شده اما از آنها درخواست داریم مشکلات این کارخانه و کارگرانش را با جدیت بیشتری به نسبت قبل پیگیری کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مسئولان استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!

به گزارش صدای ایران از ایلنا،کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار ایلام در تماس با خبرنگار ایلنا، از خلف وعده‌های مدیران پتروشیمی انتقاد کردند.

یکی از این کارگران گفت: قرار بود برج ۱۱ سال قبل طرح طبقه‌بندی اجرا شود بعد گفتند از ابتدای سال جدید این کار صورت می‌گیرد الان در میانه اردیبهشت هستیم و خبری از طبقه‌بندی نیست.

به گفته این کارگر، مشخص نیست چه زمانی قرار است طرح طبقه‌بندی برای حدود ۶۰۰ کارگر پیمانکاری این پتروشیمی اجرایی شود.

کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار در عین حال از حذف برخی آیتم‌های مزدی در فیش حقوقی خبر دادند؛ به گفته آنها، مولفه‌هایی مانند بدی آب و هوا و سختی کار از فیش حقوقی پیمانکاری‌ها حذف شده است.

یکی از این کارگران در مورد فیش حقوقی خود گفت: ما پیمانکاری‌ها با در نظر گرفتن سنوات و اضافه کار به زحمت ۱۸ میلیون تومان می‌گیریم، اما کارگرانی که با خود شرکت قرارداد دارند حقوق ماهانه‌شان ۳۰ میلیون تومان است.

سال گذشته چند خودکشی در پتروشیمی چوار ایلام خبرساز شد؛ پس از آن، مدیران این واحد قول دادند که وضعیت حقوق و مزایای کارگران بهبود می‌یابد، اما با گذشت چند ماه حتی طرح طبقه‌بندی هم اجرا نشده است.


دیگر خبرها

  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • پرداخت معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان به سه ماه کاهش پیدا کرده است
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی