Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس کشتی گفت: کارشناسان و در کل جامعه کشتی در این زمینه کلی گویی نکنند و اگر واقعا ایرادی در این طرح می‌بینند با جزئیات مطرح کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ افشین بیابانگرد، کارشناس کشتی، درباره اقدامات اخیر فدراسیون در زمینه تغییر چرخه انتخابی تیم‌های ملی و عزم جدی برای مبارزه با دوپینگ در گفتگو با خبرنگار برنا اظهار کرد: متاسفانه دوپینگ مسئله‌ای است که ورزش دنیا را به خود درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورمان هم در برخی رشته‌ها مانند همین کشتی و وزنه‌برداری و به ویژه در رده‌های پایه این اتفاق را شاهد هستیم. فدراسیون هم باید به اندازه توانایی و بودجه‌ای که دارد در این خصوص پیشگیری و برخوردهای لازم را داشته باشد.

او افزود: الان هم که سال منتهی به المپیک است قطعا بهترین زمان برای پرداختن جدی‌تر به این بحث است. چراکه با خطای یک نفر آبرو و اعتبار یک کشور به مخاطره می‌افتد. هر چند به نظر من اگر در این خصوص ورزشکاری که دچار لغزش شد نه تنها از نظر ورزشی باید مجازات شود باید توسط خود کشور هم برخوردهای جدی‌تری با آن صورت بگیرد. متاسفانه این کارها همه مقطعی است و اکثر ورزشکارانی را هم که پیش از این چنین خطایی را مرتکب شدند الان وقتی با آنها صحبت می‌کنیم ابراز پشیمانی می‌کنند.

بیابانگرد در ادامه با اشاره به تغییر چرخه انتخابی تیم‌ملی گفت: با توجه به فرصت 14 ماهه‌ای که تا المپیک داریم تغییر چرخه انتخابی هم یکی دیگر از اقدامات خوب فدراسیون کشتی است. این چرخه حاصل تلاش چندین دهه حسن یوسفی افشار است که من بشخصه شاهد تلاش‌های او برای تدوین این چرخه در ادوار گذشته بودم. به نظرم که طرح خوبی است چون معتقدم داشتن یک قانون نادرست بهتر از بی قانونی است.

این قهرمان اسبق کشتی فرنگی در پایان خاطرنشان کرد: تنها درخواستی که دارم این است کارشناسان و در کل جامعه کشتی در این زمینه کلی گویی نکنند و اگر واقعا  ایرادی در این طرح می‌بینند با جزئیات مطرح کنند. من به‌شخصه چندبار این طرح را مطالعه کردم ولی با این حال شاید فقط 70 درصد آن را متوجه شدم. البته فدراسیون هم در این زمینه باید آگاه‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشتی افشین بیابانگرد برنا چرخه انتخابی مبارزه جدی با دوپینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳

 در بعضی از قراردادهای اجاره، تخلیه فوری (دستور تخلیه) مشاهده نمی‌شود و مالک بایستی در پایان مدت اجاره، به منظور تخلیه ملک با ارائه دادخواست به شورای حل اختلاف و یا دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کند.

به گزارش اقتصادآنلاین، در رابطه با دستور تخلیه فوری نکته‌ای وجود دارد؛ طبق ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶، چنانچه قراردادهای اجاره‌ای توسط دو نفر شاهد امضا نشده باشند یا قرارداد با قید مدت در دو نسخه تنظیم نشده باشد، شامل تخلیه فوری نمی‌شوند.

به طور کلی حکم تخلیه مستاجر از سه قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال‌های ۱۳۵۶ و ۱۳۷۶ و قانون مدنی تابعیت می‌کند. موجر یا همان صاحب‌خانه در شرایطی می‌تواند از مستاجر خود شکایت کرده و درخواست حکم تخلیه مستاجر را از دادگاه یا شورای حل اختلاف نماید که وی اقدام به پرداخت اجاره بها نکرده باشد.

یکی از مراحل مهم شکایت از مستاجر به‌منظور تخلیه ملک، تنظیم دادخواست در دفاتر خدمات قضایی می‌باشد. پس از اینکه حکم تخلیه مستاجر دریافت شد، تخلیه ملک توسط نیروی اجرای احکام یا کلانتری محل انجام می‌گیرد.

حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۳

درباره حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۳ باید بگوییم طبق قرارداد اجاره، موجر و مستاجر باید به موضوعات مندرج در قرارداد عمل کند چراکه قانون مدنی طرفین قرارداد را ملزم به اجرای تعهدات خود می‌کند، اما گاهی اوقات ممکن است طرفین تعهداتشان را زیر پا بگذارند… برای دریافت حکم تخلیه مستاجر تهیه مدارک لازم مانند شناسایی و اجاره‌نامه الزامی است پس از تهیه مدارک باید به دفتر قضایی مراجعه و برای صادر شدن حکم تخلیه دادخواستی تنظیم نمود.

مهلت قانونی تخلیه مستاجر

پس از اینکه حکم تخلیه ابلاغ شد، مستاجر تنها سه روز فرصت تخلیه دارد. به بیان دیگر، چنانچه مستاجر پس از پایان مدت قرارداد مشخص شده، ملک مورد نظر را تخلیه نکرد، مالک به همراه مدارک لازم به منظور اخذ حکم تخلیه، به مراجع قانونی مراجعه می‌نماید. در این شرایط مالک می‌تواند مطابق با روال جاری به دو روش حکم تخلیه مستاجر و دستور تخلیه، به تخلیه و پس گرفتن ملک خود اقدام نماید.

در رابطه با مهلت قانونی تخلیه مستاجر، گاهی مشاهده می‌شود که سه روز از ابلاغ حکم تخلیه گذشته اما همچنان اقدامی به‌منظور تخلیه صورت نگرفته است. در چنین مواقعی مامورین اجرا به صورت جبری و با حکم قانونی ملک مورد نظر را تخلیه می‌کنند؛ اما در زمان اخذ حکم تخلیه، شرایط متفاوت می‌شود، یعنی در مرحله اول دادخواست موردبررسی قرار می‌گیرد.

سپس مرجع قضایی به مدت ۲۰ روز به مستاجر مهلت می‌دهد تا ملک مورد نظر را تخلیه کند. چنانجه مستاجر در مدت ۱۰ روزه اعتراض، اقدام به اعتراض نکرد و حکم تائید شود، ملک به‌صورت جبری و با حضور مأموران انتظامی تخلیه می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • احتمال برگزاری انتخابی بین یزدانی و قاسمپور/ شروع تمرینات زارع
  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟
  • ورزشکار کیش در رتبه سوم مسابقات کشتی نونهالان کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • قهرمانی رشید و شکست کشتی‌گیر بانک شهر در انتخابی روسیه
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو