Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی گفت: این صندوق رفع نیازهای استان را در اولویت خود قرار داده و در این راستا با بازیگران اصلی زیست بوم شرق کشور جلسات کاربردی برگزار کرده است.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دبیرخانه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری، حمیده رضوی گفت: صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی در سال ۹۸ تعداد ۳۲۶ مورد تسهیلات (شامل وام و مشارکت مدنی) به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال  در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس آمارها حوزه وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی از نظر مبلغ و حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات و نرم افزارهای رایانه‌ای از نظر تعداد، بیشترین سهم تسهیلات را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی تاکید کرد: در سال گذشته مجموعا ۳۳۳ مورد درخواست تسهیلات از طریق سامانه صندوق دریافت شد که ۳۲۹ مورد آن (شامل وام، مشارکت مدنی و مشارکت حقوقی) به مرحله پرداخت رسید و از مجموع درخواست‌های دریافتی تنها ۴ مورد آن رد شد که دلیل آن عدم احراز صلاحیت فنی و تخصصی متقاضیان بود.

رضوی عنوان کرد: در سال گذشته از سوی این صندوق ۳ مورد سرمایه گذاری (مشارکت حقوقی) به مبلغ ۱۲۵۰۰ میلیون ریال به طور مستقیم صورت گرفته است.

سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی در پروژه های ریسک پذیر

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی اضافه کرد: همچنین صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی در سال گذشته مبلغ ۳ میلیارد ریال از طریق قرارداد با شتاب‌دهنده‌ها برای سرمایه گذاری در استارتاپ‌ها و ۱۰ میلیارد ریال در پروژه ۱۰۰ استارتاپ سرمایه گذاری خطرپذیر انجام داده است.

دکتر رضوی با بیان اینکه شرایط مشتریان حقیقی و حقوقی درآئین نامه‌های صندوق تعیین شده و به صورت منظم مورد بازنگری قرار می گیرد، اظهار داشت: این صندوق ۲۴۸ شخص حقیقی و حقوقی را مورد حمایت قرار داده است.

فعالیت صندوق در راستای رفع نیازهای استان

رضوی خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی در راستای توسعه خدمات خود، با شرکت در جلسات معرفی در شهرستان‌های مختلف استان از جمله سبزوار و کاشمر نسبت به جمع آوی طرح‌ها و پرداخت تعدادی از آن اقدام کرده است. 

وی تاکید کرد: این حمایت‌ها اغلب به صورت طرح های کوچک با مبالغ زیر ۴۰۰ میلیون ریال انجام شده که با توجه به رویه های صندوق در مدت کمتر از یک هفته قابل پرداخت است.

رضوی افزود: این صندوق در راستای حرکت به سمت کمک به رفع نیازهای استان جلسات متنوعی با نهادهای استانی از جمله معاونت اقتصادی استانداری، پارک علم و فناوری و دانشگاه فردوسی مشهد که بازیگران اصلی زیست بوم در شرق کشور هستند برگزار کرده است.

وی ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه‌هایی با شهرداری مشهد، شرکت گاز، صندوق توسعه تکنولوژی دفاعی و.. منعقد کرده است.

حمایت صندوق از شرکت‌های تولیدی ماسک و مواد ضدعفونی کننده در دوران شیوع کرونا

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی گفت: باتوجه به شیوع بیماری کرونا در اسفندماه سال ۹۸ صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی اقدام به ارائه تسهیلات به شرکت‌های فعال در حوزه تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده کرد تا در مسیر کاهش اثرات این بیماری بر جامعه نقش تاثیر گذاری داشته باشد.

رضوی خاطرنشان کرد: این صندوق تعداد ۶ فقره تسهیلات جعاله به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال به شرکت‌های متقاضی فعال در حوزه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده ارائه کرد.

شفافیت و قانونمداری با حفظ چابکی

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر توجه به قانونمداری و شفافیت افزود: بررسی شرایط متقاضیان بر اساس فرآیندهای ارزیابی و نظارت مصوب صندوق و آئین نامه های مرتبط انجام می گیرد.

رضوی اظهار داشت: همچنین این صندوق از نظر مستندسازی فرآیندها و تنظیم مقررات داخلی به لطف توجه و مراقبت اکید هیات مدیره خود، پیشتاز است و برخی دیگر از صندوق‌ها برای دریافت این مستندات به صندوق خراسان مراجعه کرده اند.

وی عنوان کرد: صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی براساس سیاست های کلان می‌کوشد تا با معرفی خود در سطح استان و کشور با ارائه خدمات متناسب با نیاز متقاضیان حرکت کند.

صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی اظهار داشت: چابکی در تنظیم مقررات داخلی از جمله تنوع در سبد خدمات، میزان کارمزد و شرایط تسهیلات، دریافت تضامین متناسب و متنوع از جمله برنامه‌های صندوق است که با دقت پیگیری می شود. 

رضوی تاکید کرد: توسعه سامانه اطلاعاتی صندوق که بر اساس نیازهای داخلی کدنویسی شده و در طول ۱۰ سال تکمیل شده است نیز از جمله برنامه‌های صندوق است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی فناوری پژوهش بازیگران سرمایه گذاری میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید

نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۳

دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل‌ ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳ در نظر بگیرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال ۱۴۰۳ تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • اعطای تسهیلات 4 میلیاردی به کارفرمایان در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • اعطای تسهیلات 40 میلیاردی به کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان + جزییات
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»