Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علیرضا سعدی پور روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش مازندران در ساری در اختیار نداشتن تلفن همراه هوشمند و عدم دسترسی به شبکه اینترنت را مهم ترین علت محرومیت اجباری ۲۰ هزار دانش آموز استان از شبکه شاد برشمرد.

وی از خیرین و نهادهای بودجه ای استان خواستار اختصاص اعتبار برای تجهیز این دانش آموزان به تلفن همراه هوشمند جهت حضور در شبکه شاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران علت عدم حضور ۱۳۰ هزار دانش آموز دیگر استان در شبکه شاد را هم اجباری نبودن عضویت در آن همزمان با آغاز کلاس های درس مجازی اعلام کرد.

وی توضیح داد که این دانش آموزان در سایر پیام رسان ها تحصیل مجازی را شروع کرده بودند و برای جلوگیری از آسیب رسیدن به روند تحصیلی از اجبار به عضویت در شبکه شاد خودداری شده است.

سعدی پور با اعلام این که از مجموعغ ۵۳۰ هزار دانش‌آموز استان هنوز تقریبا ۲۷ درصد وارد پیام رسان شاد نشده اند ، گفت : البته برخی گلایه ها در مورد ساختار سخت افزاری ، کندی پیام رسان و اشکالات اتصالاتی بر شبکه شاد وارد است که در حال رفع است.

وی افزود : پیام رسان شاد یک پیام رسان داخلی با امکانات آموزشی کامل به منظور برگزاری کلاس های مجازی است که به خاطر برخورداری از امنیت بالا ، دسترسی آسان ، چیدمان آموزشی و کاربری آسان می تواند تقریبا جای کلاس های واقعی را پر می کند. 

سعدی پور تاکید کرد : حضور آموزش و پرورش در فضای مجازی واقعیتی انکارناپذیر است و شبکه شاد می تواند دروازه ورود به این فضا باشد. 

آموزش و پرورش مازندران دارای ۵۳۶ هزار دانش آموز است که به دلیل شیوع ویروس کرونا اکنون در چهارمین ماه تعطیلی خود به سر می برند و به همین خاطر در فضای مجازی آموزش می بینند.  

شبکه یا پیام رسان آموزش دانش آموزشی از جمله پروژه‌هایی وزارت آموزش‌وپرورش بود تا دانش‌آموزان را در یک شبکه منسجم وارد فضای آموزش مجازی کند.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران فضای مجازی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران فضای مجازی ویروس کرونا اداره کل آموزش و پرورش مازندران فضای مجازی آموزش و پرورش مازندران هزار دانش آموز پیام رسان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی

به گزارش خبرگزاری مهر، نقی سیاهکالی مرادی در بازدید از آموزش عملی میدان تیر دانش آموزان استان قزوین در تیپ ۸۲ صاحب الامر (عج) استان قزوین اظهار کرد: امسال در راستای بخش عملی درس آمادگی دفاعی بیش از ۱۰ هزار دانش آموز دختر و پسر استان در میدان تیر حضور پیدا خواهند کرد و آموزش نظامی خواهند دید.

وی افزود: این آمار ۶ هزار دانش آموز پسر است که آموزش خود را در میدان تیر تیپ ۸۲ سپاه استان خواهند دید و همچنین ۴ هزار دانش آموز دختر که در سالن‌های شبیه سازی سلاح آموزش خواهند دید.

این مسؤول تاکید کرد: در کنار آموزش نظامی با حضور مربیان مجرب، آموزش‌های اعتقادی و بصیرتی نیز برای دانش آموزان صورت می‌گیرد.

کد خبر 6088016

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۱۰هزار دانش‌آموز سنندجی
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی