Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار در نشست بررسی حفاظت و هماهنگی اطفا حریق جنگل ها و مراتع  که صبح امروز با حضور رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری برگزار شد تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته  توسط سازمان مدیریت بحران کشور  و به همت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور،   در زمان بحران به کارگیری  امکانات شهرداری ها و دهیاری ها با دستور مدیر کل بحران استان ها و فرمانده بحران امکان پذیر شد و این در حالی است که تا امروز این امر به دلیل مشکلات قانونی امکان پذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آخرین وضعیت آتش سوزی در مناطقی از کشور اظهار کرد: طی چند روز گذشته ما شاهد آتش سوزی در مراتع گچساران بودیم که خوشبختانه امروز با تلاش شبانه روزی نیروهای امدادی، داوطلب مردمی و تلاش بالگردهای نیروهای مسلح مهار شده است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام این که با گرم شدن هوا در کشور، شاهد افزایش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع خواهیم بود، اذعان کرد: متاسفانه طبق آمار عمده آتش سوزی ها توسط عوامل انسانی رخ می دهد از این رو سازمان های متولی با کمک رسانه ها و نیز رسانه ملی باید رویکرد پیشگیرانه را در برنامه ریزی های خود مورد توجه قرار دهند.
نجار با اشاره به جایگاه رسانه ملی در حوزه مدیریت بحران، خاطر نشان کرد: با همکاری رسانه ملی در زمینه ارتقا آگاهی مردم در زمینه مدیریت بحران قبل از وقوع حادثه، از بسیاری از بحران های احتمالی از جمله آتش سوزی می توان پیشگیری کرد.
وی با بیان این که در زمان حادثه سرعت امداد رسانی بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: آموزش و استفاده از جوامع محلی در زمان حوادث موضوعی است که دستگاه های متولی باید برای آن باید برنامه ریزی کرده و از این پتانسیل بالقوه در جهت مدیریت بحران استفاده کنند.
دبیر ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران با اشاره به طرح خطر پذیری جنگل ها و مراتع نیز گفت: در این طرح ملی که با هدف  حفاظت از جنگل ها و مراتع تهیه شده است، آیین نامه ها و دستورالعمل ها با توجه به وظایف دستگاه ها تنظیم و وظایف دستگاه ها به صورت مجزا مشخص است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور هم چنین با اشاره به فوت یک نفر در جریان امداد رسانی در اطفاء حریق طی روزهای گذشته گفت: افرادی  که در زمان حوادث به صورت نیروهای داوطلب از طرف دستگاه های ذیربط برای امداد رسانی در صحنه حاضر شوند و در خلال این امر آسیب ببینند یا فوت شوند، به عنوان فداکار خدمت شناخته می شوند و خدمات  در چهارچوب دستورالعمل به آن ها تعلق خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: در بحران ها، سازمان مدیریت بحران کشور وظیفه سیاستگذاری، هماهنگی، حمایت و نظارت را بر عهده دارد و دستگاه های متولی امر مسئول امداد رسانی میدانی هستند.
در این نشست علاوه بر معاون هماهنگی امور عمرانی وزیر کشور، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و هم چنین مدیران کل مدیریت بحران استانداری های سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشتند.

برچسب‌ها اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اسماعیل نجار سازمان مدیریت بحران کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور سازمان مدیریت بحران کشور شهرداری ها و دهیاری ها جنگل ها و مراتع امداد رسانی دستگاه ها آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام ظهر روز پنجشنبه در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد. امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیش‌گیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم و وزیر کشور اخیراً در نشست شورای راهبردی تصادفات و ستاد سفرهای نوروزی که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد از مدیریت سیل در استان ایلام قدردانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به‌صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صداها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط دو تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع تامین شود.

وی از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهادهای خدمات‌رسان قرار گیرد.

استاندار ایلام ادامه داد: انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود.

بهرام‌نیا تاکید کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

وی با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآورشد: ۱۰ هزار و ۸۰ هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

کد خبر 6088403

دیگر خبرها

  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • مدیریت اجرایی استان زنجان خود را مدیون مردم می‌داند
  • ۱۸ هزار میلیارد برای اصلاح مسیل و شبکه فاضلاب ایلام اختصاص یافته است
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه