Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیامی صادر و هفت محور کلیدی جهت ورود خانه ملت به حوزه های پدافند غیرعامل مطرح کرد.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیامی صادر و هفت محور کلیدی جهت ورود خانه ملت به حوزه های پدافند غیرعامل مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام بدین شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ

رای مردم میزان و مجلس در راس همه امور است

مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت و محمل تجلی رای و اراده عمومی در نظام مردم سالاری دینی دارای نقشی محوری و بنیادین است. تصویب قوانین و نظارت بر اجرای آن از سوی دستگاه ها، دو وظیفه اصلی این نهاد مهم است که اهمیت آن سبب شده بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره)، رأی مردم را میزان و مجلس را در راس همه امور قلمداد کند.

درک اهمیت پدافند غیرعامل در پساکرونا دوچندان شده است
 
 در حوزه پدافند غیرعامل نیز نقش و جایگاه مجلس با اختیار تصویب قوانین و نظارت بر اجرا می‌تواند بسیار اثرگذار و کارگشا باشد؛ به ویژه در شرایطی که جهان با مواجه شدن با تهدیدات ناشی از شیوع کرونا اهمیت و ضرورت رویکردهای پیش‌بینی، پیشگیری و پیش‌کنشگری و به تعبیر جامع‌تر پدافند غیرعامل را دوچندان درک کرده است.

تبریک به همه نمایندگانی که اعتماد مردم را جلب کردند

اینجانب ضمن تبریک به همه نمایندگان محترم یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که توانسته‌اند اعتماد ملت را جلب نمایند برخی از مهمترین محورهایی که می‌تواند در حوزه پدافند غیرعامل در دستور کار مجلس جدید قرار گیرد را بیان میدارم.

۷ محور مهم پدافند غیرعامل که نیاز به توجه ویژه مجلس یازدهم دارد

۱. نظارت بر اجرای دقیق قوانین و الزامات موجود در حوزه پدافند غیرعامل از سوی دستگاه‌های اجرایی به ویژه ماده ۵۸ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور

۲. تدوین قوانین جهت ارتقای دفاع غیرنظامی کشور در راستای صیانت از زیرساخت‌ها و دارایی‌های حیاتی کشور و حفاظت از مردم

۳. تدوین قوانین جامع در حوزه مقابله و مهار تهدیدات نوین CBRN به ویژه بازنگری در ساختار دفاع زیستی کشور

۴. حمایت قانونی از توسعه فناوری و صنایع بومی پدافند غیرعامل با تأکید بر طراحی و تولید داخلی و نظارت بر به کارگیری فناوری‌های وارداتی در زیرساخت‌های حیاتی

۵. حمایت قانونی جهت تکمیل شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از مهمترین بسترهای ارتقای بازدارندگی و کاهش تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها در حوزه سایبری

۶. بازنگری در قوانین مربوط به رگلاتوری فضای سایبری به ویژه در حوزه شبکه‌های اجتماعی با رویکرد صیانت از کلان داده‌ها و امنیت اطلاعات عمومی و خصوصی

۷.حمایت قانونی جهت خارج کردن تاسیسات پرخطر از شهرها و مراکز جمعیتی

راهبرد ارتقای استحکام و تاب آوری ملی باید در دستور کار مجلس باشد

در پایان ضمن تبریک مجدد آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اعلام می‌دارد سازمان پدافند غیرعامل کشور امید دارد این مجلس با درنظر گرفتن رویکرد جهادی و انقلابی و منطبق بر الزامات پیشرفت در گام بلند دوم انقلاب اسلامی، با تعامل و هم افزایی دوجانبه بتواند اقدامات موثری در راستای راهبرد ارتقای استحکام و تاب آوری ملی و در نهایت قوی شدن ایران عزیز اسلامی به ویژه در تدوین قانون احکام برنامه هفتم توسعه کشور سامان دهد.

سرتیپ پاسدار دکتر غلامرضا جلالی
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پدافند غیرعامل سردار جلالی مجلس یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سازمان پدافند غیرعامل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سردار تقی رضایار در ویژه برنامه اردیبهشت مقاومت و سالروز تأسیس سپاه که در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه برگزار شد، با اشاره به این مراسم به مناسبت سالروز تأسیس سپاه، شهادت سردار حجازی، سردار زاهدی و همرزمانش و آیت الله سلیمانی، نقطه مشترک تمامی اینها را تقدیر الهی دانست و اظهار داشت: کشور و مردم ایران اعتقادشان بر این است که یک رسالت جهانی دارند.

وی با بیان اینکه تعداد کشور‌های شیعه در ۵۶ کشور اسلامی در اقلیت است، خاطرنشان کرد:، اما اکنون مردم ایران به‌عنوان یک کشور شیعه جایگاه ممتازی را در بحث اعتقادی تفکر مهدوی و جهانی پیدا کرده و هدف امام راحل از انقلاب نه فقط مباحث عمرانی و رفاهی بلکه بیشتر مبنی بر این بوده که در یک نگاه راهبردی، انقلاب اسلامی یک مشیت راهبردی است که مشخص می‌کند مردم ایران در آخرالزمان در کدام سمت باشند.

این مسئول با اشاره به تألیف کتاب‌های متعدد دانشمندان غربی در حوزه آخرالزمان، چکیده آنها را در رابطه با پایان تاریخ در دنیا و درگیری دو اعتقاد، مکتب و فرهنگ برشمرد که یکی از آنها فرهنگ اسلامی و دیگری فرهنگ لیبرال دموکراسی است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه خاستگاه بخش اسلامی کشور ایران است، گفت: دشمن از روز اول با پیروزی انقلاب اسلامی این امر را دریافت و عطف این دیدگاه تحمیل جنگ و تحریم و ترور به کشور ما در طی این چهل و اندی سال است.

سردار رضایار با اذعان بر اینکه امام راحل با این تفکر، بسیج را شکل داده است، با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه فتح الفتوح امام راحل پرورش جوانان خداجوی بسیجی بوده است، افزود: پرورش انسان‌ها برای آخر الزمان و تحول عمیق معنوی در نسلی که امام پرورش داده است، جبهه‌ای را در داخل کشور شکل داد که به تهدید‌ها و توطئه‌ها پاسخ داد و توسعه را به ارمغان آورد و در بحث عمق بخشی خارجی نیز، امروز کف خیابان کل دنیا هم‌راستای ما شده است.

وی با بیان اینکه در نبرد پایان تاریخ، یک طرف جبهه مسلمانان است که هسته مرکزی آن شیعیان ایران هستند، تصریح کرد: چشم امید محرومان و مستضعفان جهان به این نقطه و چشم امید از امام راحل به رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان کشور به تغییر ساختار سپاه پس از جنگ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی و تشکیل نیروی قدس اشاره کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، جمهوری اسلامی را در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ شکل دادیم و در طی این چهل و اندی سال نگاه ما به اسلام یک نگاه تمدنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه با این نگاه تمدنی به اسلام، جایگاه ما در دنیا به این عظمت رسیده است، گفت: در طوفان الاقصی ظرف چهار ساعت کاری کرده‌ایم که کل کشور‌های عربی در ۷۰ سال چنین نکردند؛ سنگ در دست جوانان فلسطینی به پهباد رسیده است، در ۱۶ رشته استراتژیک دنیا جزو باشگاه‌های دهگانه و پانزده‌گانه هستیم و با وجود مشکل معیشتی، اما در میان بیش از ۲۰۰ کشور دنیا در رتبه هفدهم قرار داریم.

سردار رضایار در رابطه با تکلیف اخرالزمانی و با بیان اینکه قله ما منویات حضرت امام ره و اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی است، بر اولویت تربیت انسانی تأکید و خاطرنشان کرد: وظیفه ما در بسیج، امت‌سازی برای امام است و ما پیشکسوتان باید به دنبال خواص امت باشیم و وظیفه دولت‌سازی نیز بر عهده بسیج اقشار است.

دیگر خبرها

  • تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی /فرمانده، میزبان شد
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز