Web Analytics Made Easy - Statcounter

یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه با حضور سران قوا و جمع دیگری از مسئولان و فرماندهان کشوری و لشکری در ساختمان بهارستان مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست علنی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه ۷ خردادماه ۹۹ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با حضور روسای قبلی مجالس، رؤسای قوای مجریه و قضاییه، مسئولان لشکری و کشوری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، جمعی از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا نوای سرود جمهوری اسلامی ایران در خانه ملت طنین‌انداز شد تا جلسه با حضور ۲۶۸ منتخب رسمیت پیدا کند. در ادامه جلسه، اسامی هیئت رئیسه سنی مجلس یازدهم اعلام شد و بر این اساس حجت الاسلام سیدرضا تقوی به عنوان رئیس، مصطفی میرسلیم به عنوان نایب رئیس، روح الله نجابت و محسن فتحی به عنوان دبیران اول و دوم هیئت رئیسه سنی مجلس اعلام شدند و سپس رئیس و دبیران هیئت رئیسه در جایگاه خود قرار گرفتند.
رئیس سنی مجلس شورای اسلامی با در اختیار گرفتن جلسه علنی مجلس، ابتدا زنگ آغاز مجلس یازدهم را به صدا درآورد و سپس دستور جلسه علنی مجلس یازدهم توسط روح الله نجابت دبیر اول هیئت رئیسه سنی مجلس قرائت شد. در ادامه کلام الله مجید در بهارستان طنین انداز و سپس معانی آیات الهی توسط دبیر دوم هیئت رئیسه سنی مجلس قرائت شد.
در ادامه جلسه، غلامرضا نوری قزلجه معاون اجرایی مجلس گزارشی از عملکرد این معاونت برای برگزاری مراسم افتتاحیه ارائه کرد.
سپس حجت الاسلام سید رضا تقوی در زمان ارائه نطق پیش از دستور خود و برشمردن اولویت‌های مجلس یازدهم اعلام کرد که این مجلس امان نامه کفر و شرک را امضا نخواهد کرد که با واکنش منتخبان همراه بود و آن‌ها با سردادن شعار (الله اکبر و مرگ بر آمریکا) این اظهارات رئیس سنی پارلمان یازدهم را تائید کردند و پس از ارائه نطق تقوی برخی از نمایندگان به وی احسنت گفتند.
در ادامه، رئیس سنی مجلس از حجت الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معطم رهبری درخواست کرد پشت تریبون مجلس قرار گیرد تا متن پیام رهبر انقلاب به منتخبان مجلس یازدهم را قرائت کند.
سپس نوبت به سخنرانی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور رسید که وی گزارشی درباره روند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ارائه داد و تاکید کرد که قانون انتخابات نیاز به بازنگری دارد و لازم است لایحه اصلاح قانون انتخابات در این مجلس بررسی و تصویب شود.
در نهایت، نوبت ایراد سخنرانی در صحن علنی نخستین مجلس یازدهم به حسن روحانی رئیس جمهور رسید. وی در این سخنرانی تاکید زیادی به همکاری دولت و مجلس کرد و صراحتا گفت که درخواست من این است که در سال پایانی دولت و آغازین مجلس، بتوانیم دوران پیوند و پیروزی را شکل دهیم. رئیس جمهور البته گفت منظور ما این نیست که مجلس از وظایف نظارتی خود کوتاه آید، اما رابطه دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که بتوانیم کشور را در این شرایط سخت اداره کنیم.
روحانی گفت: دولت دست خود را به سمت نمایندگان مجلس یازدهم دراز می‌کند و ما از مجلس اخوت می‌خواهیم.

برگزاری مراسم تحلیف منتخبین
مراسم تحلیف نمایندگان مجلس یازدهم برگزار شد و رئیس سنی مجلس پیش از برگزاری این مراسم گفت: «یک نسخه سوگندنامه در کنار همه منتخبان وجود دارد که منتخبان مسلمان با قرآن و اقلیت‌های مذهبی با کتاب آسمانی خود مراسم را به جا آورند.»
در ادامه منتخبان مجلس یازدهم از جای خود برخاستند و سوگندنامه را قرائت و سپس به درخواست رئیس سنی مجلس آن را امضا کردند.
در ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه همه مهمانان افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، جلسه علنی مجلس را ترک کردند. در ادامه دستور جلسه علنی مجلس، ۱۵ شعبه بررسی اعتبارنامه‌های منتخبان مجلس مشخص شد.
در پایان جلسه افتتاحیه مجلس یازدهم از منتخبین مجلس درباره تشکیل شدن جلسه بعدی مجلس در روز پنجشنبه رای گیری شد که در نهایت با موافقت نمایندگان قرار شد جلسه علنی بعدی مجلس در روز پنجشنبه ۸ خرداد ماه ۹۹ با دستور جلسه انتخاب هیئت رئیسه دائمی مجلس برگزار شود.
در نهایت زنگ پایانی جلسه اول مجلس یازدهم توسط رئیس سنی مجلس به صدا در آمد و نمایندگان مجلس یازدهم با حضور در گلزار شهدای گمنام در محوطه مجلس با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید میثاق کردند. این در حالی بود که در دوره‌های مختلف مجلس، نمایندگان پس از برگزاری آئین افتتاحیه مجلس به مرقد امام (ره) رفته و با امام راحل تجدید پیمان می‌کردند، اما به علت شیوع ویروس کرونا در کشور، ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرده بود که در حال حاضر به دلیل بسته بودن حرم مطهر امام خمینی (ره) حضور نمایندگان مجلس در حرم به صلاح نیست.

حواشی روز افتتاحیه مجلس یازدهم/ از خواب ظریف تا ترک جلسه توسط روحانی
این مراسم با حضور جمعی از خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برای پوشش مراسم افتتاحیه مجلس برگزار شد. این در حالی بود که ورود خبرنگاران در سال جدید و در مجلس دهم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خاطر ویروس کرونا به بهارستان منع شده بود.
اتفاق دیگر این مراسم، فرش‌های قرمزی در جای‌جای مجموعه بهارستان تعبیه شده بود تا منتخبان ملت و همچنین مسئولان ارشد نظام، وزرا و رؤسای قوا برای شرکت در مراسم افتتاحیه پارلمان از روی این فرش‌ها عبور کنند. این فرش‌های قرمز راهنمای مدعوین برای حضور در قسمت‌های مختلف مجلس بود.
حواشی مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم از همان ابتدا آغاز شد. نکته‌ای که توجهات عموم و رسانه‌ها را به خود جلب کرد ارائه نطق پیش از دستور رئیس سنی جلسه، حجت الاسلام تقوی پس از ارائه گزارش عملکرد معاونت اجرایی مجلس درباره برگزاری مراسم افتتاحیه بود، این در حالی بود که طبق روال کاری مجلس ابتدا باید نطق پیش از دستور انجام و سپس دستور کار‌های دیگر قرائت می‌شد که در این مورد جابه جایی انجام شد.
حاشیه بعدی این مراسم در زمان سخنرانی رئیس جمهور در صحن علنی مجلس اتفاق افتاد. از خواب عمیق محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه در زمان سخنرانی حسن روحانی تا شروع شدن رایزنی‌ها برای انتخابات هیئت رئیسه مجلس بود.
حاشیه دیگری نیز از جانب رئیس جمهور در این روز اتفاق افتاد. پس از پایان سخنرانی نیم ساعته روحانی، وی بلافاصله صحن علنی مجلس را در ساعت ۱۰.۱۵ دقیقه ترک کرد این در حالی بود که رئیس سنی مجلس از وی درخواست کرد اجازه دهد مراسم تحلیف نمایندگان انجام شود و سپس مجلس را ترک کند که روحانی به این مسئله توجهی نکرد و از مجلس خارج شد.
از دیگر حواشی جلسه علنی امروز مجلس، خالی بودن صندلی آیت الله آملی لاریجانی، آیت‌الله جنتی و سردار سلامی بود.
در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم امروز عکس دو منتخب فوت شده تهران و آستانه اشرفیه (فاطمه رهبر و علی رمضانی دستک) هم در صندلی‌های آن‌ها قرار داشت و یادو نام آن‌ها گرامی داشته شد.
همچنین در طول مراسم افتتاحیه تذکر برای رعایت موارد بهداشتی توسط تعدادی از کارکنان مجلس به نمایندگان و زدن ماسک از دیگر حواشی جلسه علنی امروز مجلس بود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس مجلس یازدهم مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افتتاحیه مجلس یازدهم مراسم افتتاحیه مجلس هیئت رئیسه سنی مجلس نمایندگان مجلس جلسه علنی مجلس صحن علنی مجلس رئیس سنی مجلس حجت الاسلام صحن علنی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی

دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

 قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

منبع: فارس

tags # محمد باقر قالیباف ، سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد