Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@15:04:41 GMT

منابع طبیعی لنده نیرو و اعتبار کافی ندارد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۰۲۵۷

منابع طبیعی لنده نیرو و اعتبار کافی ندارد

گرمای هوا و علوفه خشک در مراتع و کوه های شهرستان مستعد آتش سوزی های تابستانه است و به اذعان رئیس منابع طبیعی کمبود امکانات و اعتبار می تواند خطری برای جنگلهای این شهرستان باشد، مشکلی که مسئولان باید در خصوص آن چاره اندیشی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح زاگرس، چندین هفته است که با شروع فصل تابستان شاهد آغاز آتش‌سوزی‌های پی در پی و گسترده در استان کهگیلویه وبویراحمد هستیم که ادامه این آتش سوزی‌ها به علت گرمای هوا به خصوص در مناطق گرمسیری در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود امکانات و تجهیزات کافی در شهرستان ها به خصوص شهرستان لنده بدون شک در مواجه با آتش سوزی ها گسترده با وجود دستان خالی و کمبود اعتبارات بدون شک کار را برای همه سخت و دشوار خواهد کرد.

در آتش سوزی دو سال پیش شهرستان لنده شاهد از بین رفتن چندین هکتار از درختان جنگلی و چندین ساله بلوط  در بخش مرکزی شهرستان لنده بودیم که نهایتا با ورود بالگرد نیروی هوایی ارتش و چندین فقره هلی برن نیروهای مردمی و بسیجی موفق به کنترل و مهار آتش سوزی شده اند.

ذبیح الله محمدی در جلسه هفته گذشته شورای اداری شهرستان لنده از کمبود شدید نیروی انسانی و اعتبار در اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گلایه کرده است.

وی افزود: بدون شک با این وضعیت نیروی که در اداره منابع طبیعی لنده حاکم است در مقابل آتش سوزی های احتمالی دستانمان خالی است و باید چاره جویی اساسی شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده تصریح کرد: در آتش سوزی ها تنها نهادی که همیشه یار و یاور ما در بحث امداد رسانی است بسیج و سپاه پاسداران است.

حال با وجود آتش سوزی گسترده و چندین روزه در گچساران با وجود داشتن ظرفیت های همچون شرکت نفت و توجه ویژه مسئولان استانی بدون شک نبرد با آتش سوزی های احتمالی کار را برای منابع طبیعی و طبیعیت شهرستان لنده سخت و دشوار خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان لنده آتش سوزی منابع طبیعی آتش سوزی ها بدون شک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است