Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@22:05:56 GMT

رشد ۱۲۴۲۴ واحدی شاخص بورس

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۰۳۱۱

رشد ۱۲۴۲۴ واحدی شاخص بورس

به گزارش ایبِنا، آمار معاملات بورس نشان می‌دهد که شاخص‌های بورس در پایان داد و ستدهای امروز با نوسان مواجه شدند.

وضعیت شاخص‌ها

بر اساس آمارهای معاملاتی، روز جاری اکثر شاخص‌های بورس با رشد مواجه شدند به طوری که شاخص کل با ۱۲۴۲۴ واحد رشد معادل ۱.۳۴ درصد به ۹۳۸ هزار و ۵۵۷ واحد، شاخص‌ قیمت «وزنی - ارزشی» با ۳۲۹۹ واحد افزایش معادل ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۴ درصد به ۲۴۹ هزار و ۲۵۱ واحد، شاخص کل «هم وزن» با (۴۲۶) واحد افت معادل (۰.۱۴) درصد به ۳۲۱ هزار و ۱۵۸ واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با (۲۸۲) واحد افت معادل (۰.۱۴) درصد به ۲۰۶ هزار و ۵۱۸ واحد، شاخص آزاد شناور با ۱۳۴۲۵ واحد افزایش معادل ۱.۰۸ درصد به یک میلیون و ۲۵۶ هزار و ۴۰۷ واحد، شاخص بازار اول با ۹۶۴۳ واحد افزایش معادل ۱.۴۲ درصد به ۶۸۸ هزار ۵۷۶ واحد و شاخص بازار دوم با ۲۲۸۲۲ واحد رشد معادل ۱.۲۲ درصد، به یک میلیون و ۸۸۹ هزار و ۸۲۸ واحد رسید.

نمادهای تاثیر گذار

از سویی دیگر امروز ۶ نماد «فولاد با ۱۵۰۱ واحد، شستا با ۱۴۵۷ واحد، وامید با ۱۱۸۳ واحد، فارس با ۱۰۸۸ واحد، پارس با ۹۳۹ واحد و فملی با ۹۳۸ واحد» رشد، بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس بر جای گذاشتند.

نوسان نماگر صنایع

این گزارش می افزاید، امروز شاخص‌های صنایع تالار شیشه ای نیز با نوسان مواجه شدند به طوری که شاخص صنایع «سایر معادن با ۲۲۸۹۴ واحد صعود معادل ۵ درصد به ۴۸۰ هزار و ۷۹۲ واحد، وسایل ارتباطی با ۲۲۶۲ واحد افزایش معادل ۴.۲۹ درصد به ۵۵ هزار ۱۳ واحد، چند رشته ای صنعتی ۴۰۲۱ واحد رشد معادل ۴.۱۷ درصد به ۱۰۰ هزار و ۳۹۷ واحد، تامین آب، برق و گاز ۶۲ واحد افزایش معادل ۳.۹۷ درصد به یک هزار و ۶۲۹ واحد، رادیویی با (۲۹۸) واحد افت، معادل (۳.۹۲) درصد به ۷ هزار و ۳۱۲ واحد، محصولات چرمی با (۱۳۰۷) واحد ریزش، معادل (۴.۶۶) درصد به ۲۶ هزار و ۷۴۷ واحد، انتشار و چاپ با (۱۱۴۸۲۷) واحد افت، معادل (۴.۸۷) درصد به ۲ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۴۰۳ واحد» رسید.

بیشترین افزایش قیمت‌ها

در عین حال نگاهی به آمارهای معاملاتی امروز بازار سهام مشخص می‌کند: قیمت سهام نمادهای «وامید، خاهن، شدوص، کماسه، کاما، قثابت و پارسان» بیشترین افزایش قیمت و نمادهای «وتوسم، حتاید، خگستر، برکت، وساپا، غسالم و ورنا» بیشترین کاهش قیمت را در بازار سهام رقم زدند و در تابلوهای بورس به ثبت رسیدند.

به این ترتیب، در پایان داد و ستدهای روز جاری بورس، در یک میلیون و ۲۹۹ نوبت معاملاتی، ۱۳ میلیارد و ۱۸۹ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۸۸ هزار و ۴۱۸ میلیارد تومان در بورس معامله شد.

معاملات بورس در یک نگاه

منبع: الف

کلیدواژه: واحد افزایش معادل واحد افت معادل ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • افزایش ۵۷۶ واحدی شاخص کل بورس
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس