Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه‌ها توانایی پذیرش تمامی دانشجویان در خوابگاه‌ها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ندارند، از همین رو تنها بخشی از دانشجویان به خوابگاه‌ها راه می‌یابند.

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درخصوص بازگشایی دانشگاه‌ها، خوابگاه و چگونگی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در آن تبدیل به یکی از مسائل نگران کننده برای دانشجویان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط حاکی از این است که تنها دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌ویژه دانشجویان مقطع دکتری آن‌هم به‌صورت محدود و با رعایت نکات بهداشتی به دانشگاه‌ها راه پیدا خواهند کرد. اما آنچه در این میان مهم است، حفظ سلامتی تمامی دانشجویان و لطمه نخوردن به رویه تحصیلی آن‌ها است که امیدواریم مسئولان دانشگاهی بیش از گذشته به این نکته دقت کنند.

مسئولان دانشگاهی برای حفظ سلامت دانشجویان در خوابگاه‌ها و مبارزه با شیوع ویروس کرونا تصمیماتی گرفته‌اند که در ادامه به بخشی از آن اشاره شده است‌.

بیشتر بخوانید:

 دانشجویان در بازگشایی اولیه دانشگاه‌ها به خوابگاه‌ها بازمی‌گردند؟

محمدعلی امام هادی می‌گوید پس از بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی صرفا اسکان دانشجویان دارای واحدهای عملی یعنی انترن‌ها، رزیدنت‌ها، ترم‌های بالای پرستاری، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در خوابگاه‌ها امکان‌پذیر است. پیش از شیوع کرونا حدود ۴ هزار دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه علوم  پزشکی شهید بهشتی اسکان داشتند، اسکان دانشجویان در خوابگاه پس از شیوع کرونا باید با رعایت اصول حفاظتی و بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی صورت گیرد، اکنون پذیرش تمام ۴ هزار دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه امکان پذیر نیست.

به گفته معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی براساس شرایط اعلام شده از سوی معاونت آموزشی دانشگاه مبنی بر  فقط حضور دانشجویان دارای واحدهای عملی در دانشگاه (انترن، رزیدنت، ترم بالای پرستاری، کارشناسی ارشد و PHD) با توجه به محدود بودن امکانات خوابگاهی و ضرورت رعایت طرح فاصله‌گذاری و همچنین رعایت نکات بهداشتی و حفاظتی عملا اسکان سایر دانشجویان میسر نیست.

وی می‌گوید حضور دانشجویان بالینی در عرصه خدمت رسانی در بیمارستان ها عملا منجر به بازنگهداشتن ۳ خوابگاه شامل  دو خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه شد. بیشتر دانشجویان ساکن در این خوابگاه‌ها انترن، رزیدنت یا ترم‌های بالای پرستاری بودند، تعدادی از پرستاران شاغل در ستاد کرونا یا بیمارستان‌های غیردانشگاهی نیز در خوابگاه‌های مذکور اسکان یافته بودند تا خللی در انجام وظیفه آنان وارد نشود. از ابتدای ورود دانشجویان به خوابگاه تمامی مسائل رفاهی، بهداشتی و  تغذیه آنان تحت پوشش قرار گرفته است. سبدهای غذایی شامل مواد بسته‌بندی به‌صورت هفتگی در اختیار آنان قرار گرفته و از سه هفته پیش گوشت و مرغ نیز به این سبد غذایی اضافه شد تا طبخ آنها توسط خود دانشجویان انجام پذیرد.

همچنین سبد بهداشتی و حفاظت فردی مشتمل بر دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی کننده سطوح و دست به صورت هفتگی در اختیار ساکنان این خوابگاه‌ها قرار می‌گیرد. استقرار این دانشجویان در خوابگاه‌ها با احتساب فاصله‌گذاری و تخصیص فضای دومترمربع برای هر دانشجو  در نظرگرفته شده است. پس از بازگشایی خوابگاه‌ها، بسته‌های غذایی کاملا آماده در وعده شام و صبحانه به دانشجویان ارائه می‌شود، اما وعده ناهار به‌صورت غذای گرم در دانشکده‌هایی نظیر پزشکی و پرستاری با رعایت حداکثر اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری و ظرفیت بسیار محدود در سلف های غذاخوری  ارائه می‌شود.

گفتنی است با رعایت کامل نکات بهداشتی بعد و قبل از ورود دانشجویان، محیط سالن‌ها کاملا ضدعفونی می‌شود تا خطر شیوع بیماری به حداقل برسد و دانشجویان قبل از ورود از نظر درجه حرارت بدن و علائم بیماری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوابگاه پروتکل بهداشتی دانشجویان در خوابگاه خوابگاه ها فاصله گذاری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۰۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟

گزارش‌ها نشان می‌دهد که پس از دستگیری گسترده دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا، اعتراضات دانشجویی در این کشور همچنان ادامه دارد و تظاهرکنندگان خواستار برقراری آتش‌بس در غزه و عدم تامین مالی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی هستند.

در پی نارضایتی فزاینده مردم از روابط عمیق واشنگتن و تل‌آویو، اعتراضات هواداران فلسطین در شهر‌های مختلف آمریکا ماه‌هاست که برگزار می‌شود؛ اما اقدامات اعتراضی شهروندان در روز‌های اخیر شکل جدیدی به خود گرفته و به صورت گسترده در دانشگاه‌ها و در قالب اردوگاه دانشجویی برگزار می‌شود. این اردوگاه‌ها دانشجویان و اساتید با پیشینه‌های دینی متفاوت را به خود جذب می‌کند و در آن جلسات آموزشی در خصوص فلسطین، تظاهرات، مراسم عبادت و حتی اجرای موسیقی دیده می‌شود.

پلیس و دانشگاه به دنبال سرکوب معترضان 

اعتراضات اخیر به هدفی برای نیرو‌های پلیس تبدیل شده است. پلیس نیویورک روز دوشنبه بیش از ۱۲۰ معترض را در دانشگاه نیویورک و بیش از ۱۰۰ معترض را در دانشگاه کلمبیا دستگیر کرد. نیویورک در تلاش برای کاهش تنش‌ها، کلاس‌های حضوری در منطقه منهتن را در روز دوشنبه لغو کرد و دانشگاه کلمبیا نیز اعلام کرد که تا آخر سال تحصیلی، کلاس‌ها به صورت ترکیبی برگزار شده و دانشجویان می‌توانند به صورت حضوری یا آنلاین در آن شرکت کنند. اندکی بعد، رئیس این دانشگاه اعلام کرد زمان آن رسیده که اردوگاه‌های حمایت از فلسطین برچیده شود و به سازمان‌دهندگان آن یک نیمه شب فرصت داد تا چادر‌های خود را از محوطه دانشگاه جمع کنند.

مطالبات معترضان چیست؟

دانشجویان بیش از همه خواستار برقراری آتش‌بس دائمی در غزه شده‌اند. همچنین پایان دادن به کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که پیش‌تر به دلیل اعتراض، با اخراج و جریمه مواجه شده‌اند نیز از دیگر خواسته‌های معترضان است.

از سوی دیگر، برخی از تامین‌کنندگان بودجه دانشگاه‌ها شرکت‌هایی هستند که با رژیم صهیونیستی روابط مالی دارند. دانشجویان خواستار قطع رابطه با این شرکت‌ها شده‌اند و می‌گویند مسئولان دانشگاه در مورد اینکه چه پولی از اسرائیل دریافت کرده و برای چه مقصودی استفاده کرده اند، باید شفاف‌تر باشند.

روابط مالی دانشگاه‌های آمریکا با رژیم صهیونیستی تا چه اندازه است؟

به طور خلاصه می‌توان گفت که اطلاعات مربوط به پیوند‌ها بین دانشگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی واضح نیست. وزارت آموزش و پرورش آمریکا هر کالج و دانشگاهی را ملزم می‌کند که هدایا و قرارداد‌ها از منابع خارجی را گزارش کنند؛ اما همچنان گزارش‌های ناقص زیادی صورت می‌گیرد و موسسات با هدایت پول از طریق بنیاد‌های جداگانه‌ای که برای آنان کار می‌کنند، از گزارش دادن دقیق اقدامات خود طفره می‌روند.

با این حال، بر اساس پایگاه داده وزارت آموزش و پرورش آمریکا، حدود ۱۰۰ موسسه تحصیلات تکمیلی این کشور طی دو دهه گذشته قرارداد یا هدایایی را از اسرائیل به مبلغ ۳۷۵ میلیون دلار دریافت کرده اند.

همچنین دانشجویان «ام‌آی‌تی» که از دانشگاه‌های پیشرو در زمینه فناوری است، می‌گویند این دانشگاه طی دهه گذشته بیش از ۱۱ میلیون دلار از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی دریافت کرده و در ازای آن روی پروژه‌های مربوط به ناوبری هواپیما‌های بدون سرنشین و سیستم‌های موشکی تحقیقات انجام داده است.

دانشجویان دانشگاه میشیگان نیز می‌گویند این دانشگاه در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری کرده که پهپاد‌ها یا جنگنده‌های مورد استفاده رژیم صهیونیستی را تولید می‌کند و همچنین محصولات فناوری آنها در ایستگاه‌های بازرسی غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به طور کلی، نظرسنجی‌های اخیر نشان دهنده نارضایتی مردم آمریکا نسبت به تجهیز نظامی رژیم صهیونیستی است. یک نظرسنجی که فروردین ماه امسال توسط موسسه گالوپ انجام شد، نشان داد که ۵۵ درصد آمریکایی‌ها با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه غزه، مخالف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد